Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2008. július 10. - 07:18
Na ne légy már ilyen morcos.:)Mivel ez nem verseny,és amugy sem fogunk nagy tempot menni a jó idõeredményért,ezért én így fogok menni,mert így esik jól.A túra egyébként teljesítmény-,és tájékozódási túra,tehát a lényeg hogy érintsd az ellenõrzõ pontokat,és szintidõn belül beérj.Mehetsz akár Miskolc felé is.Vagy akár el is tévedhetsz...
Írta 2008. július 09. - 23:17
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. július 09. - 21:39
Á csak úgy tûnik!
Most nézem az avatar-od, hogy milyen ismerõs villa!
Ja, de má lepasszoltam egy havernak
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. július 09. - 21:39
Papod-hegy a lõtér fölött mond valamit?
Ja, igen. Így megvan, köszi. Csak azt hittem, hogy ez egy település valahol mittomén hol eldugva.
Írta 2008. július 09. - 21:38
Á csak úgy tûnik!nem szeretem a Papodot mert meredek
Most nézem az avatar-od, hogy milyen ismerõs villa!
Írta 2008. július 09. - 21:34
Bátor vagyok? Miért? Shimano miatt? Vagy azért mert új?
azé mert új, de a végére biztos kafa lesz
nem szeretem a Papodot mert meredek:)
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. július 09. - 21:34
Papod-hegy a lõtér fölött mond valamit?Merre van ez a Papod?
Írta 2008. július 09. - 21:30
Ma nyomtunk egy Hárskút-Papodot edzésgyanánt.
Merre van ez a Papod?
Írta 2008. július 09. - 21:22
1/2 8-korDe akkor most mikor is indulunk?
Dózerral már megbeszéltük, hogy akkor indulunk.
Negyedre ott leszünk nevezni.
Ma nyomtunk egy Hárskút-Papodot edzésgyanánt.
Írta 2008. július 09. - 21:07
Szerintem lájtos lesz , asszem, sõt biztos
Bátor vagy azt kell hogy mondjam, viszek és be is koptatjuk
Bátor vagyok? Miért? Shimano miatt? Vagy azért mert új?
Írta 2008. július 09. - 20:23
A Kõris meredekebb és fizikailag nehezebb. De lelkileg a Hajag készít ki jobban. Egyrészt 10 km hosszú, másrészt a Rézbükki út jól tekerhetõ, kemény felületével szemben itt-ott ugye süppedõs; napsütött, és általában mindenki fáradtan kezdi el mászni... (Bár a múltkor mi a Hajaggal kezdük a nejemmel, de így is lékekölõ volt.) A Hajagnál sosem lehet tudni, hogy már vége van-e. A Kõrisen meg mész, mész felfelé, és egyszer csak megvan.
köszi az infót. Reméltem, hogy nem rosszabb a Hajagnál.
Szombaton voltam Vinyén a családdal, a gázlókban kb annyi a víz mint a múltkori bejáráson.
Írta 2008. július 09. - 20:09
Szerintem lájtos lesz , asszem, sõt biztosMatti! Ha a múltkori lesz a tempó lehet róla szó talán!
A kérdés, hogy a Kõris hegyi mászás nem durvább-e a Hajagnál? mert ha igen, akkor inkább maradok a 90-nél.:lol1:
Ok! Majd meglátjuk a kaját!
De akkor most mikor is indulunk?
Talán majd jövõre!
Matti!
Sajna a munkám miatt nem tudok bemenni a boltba!
Ha megkérhetlek tudnál hozni nekem a Gázlóra 2 db fékbetétet
a fékemhez? Helyben fogyasztom és fizetem!
525-öshöz kellene Shimano! Ha megoldható?!
Bátor vagy azt kell hogy mondjam, viszek és be is koptatjuk
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. július 09. - 19:57
tavalyi emlékek szerint kõris jobb. százszor.
gázlókban ugye jó sok víz van? (csak azért megyek:D)
Négy hete még térdig ért, két hete még egy kicsivel több volt benne, mint a tavalyi Gázló idején. Van egy minigázló a Hajag-mászás elején is, erre biztosan nem emlékszel, mert tavaly csak por volt benne. Na abban hétfõn még csörgedezett valmi.
Írta 2008. július 09. - 19:54
gázlókban ugye jó sok víz van? (csak azért megyek:D)
Írta 2008. július 09. - 19:50
A kérdés, hogy a Kõris hegyi mászás nem durvább-e a Hajagnál? :lol1:
A Kõris meredekebb és fizikailag nehezebb. De lelkileg a Hajag készít ki jobban. Egyrészt 10 km hosszú, másrészt a Rézbükki út jól tekerhetõ, kemény felületével szemben itt-ott ugye süppedõs; napsütött, és általában mindenki fáradtan kezdi el mászni... (Bár a múltkor mi a Hajaggal kezdük a nejemmel, de így is lékekölõ volt.) A Hajagnál sosem lehet tudni, hogy már vége van-e. A Kõrisen meg mész, mész felfelé, és egyszer csak megvan.
Írta 2008. július 09. - 19:47
Szerintem nekünk együtt kéne menni a 130-on!
Matti; DNS; Krisztián és mi.
Legfeljeb Vinyéig csak a gulyásról fogunk beszélni. Akkor talán Krisztián is
megéhezik és eszik velünk.
A korai RAJT idõpontjától fontosabb, hogy jó társaságban EGYÜTT tekerjük le!!!!
Csatlakozzatok hozzánk minél többen....
Ok! Majd meglátjuk a kaját!
De akkor most mikor is indulunk?
akar valaki egy gyors 130as gázlót tekerni?
Talán majd jövõre!
Matti!
Sajna a munkám miatt nem tudok bemenni a boltba!
Ha megkérhetlek tudnál hozni nekem a Gázlóra 2 db fékbetétet
a fékemhez? Helyben fogyasztom és fizetem!
525-öshöz kellene Shimano! Ha megoldható?!
Írta 2008. július 09. - 19:40
A kérdés, hogy a Kõris hegyi mászás nem durvább-e a Hajagnál? mert ha igen, akkor inkább maradok a 90-nél.:lol1:
mind2 emelkedõ más ... a köris talán meredekebb és egyben kell felmászni szinte pihenõ nélkül viszonylag végig árnyékban... a hajag meg zötykölõdõs és 2 részletben kell mászi (van közöttük kicsi lejtõ) és szinte nulla árnyék ...
sztem 1ik kutya másik eb
Írta 2008. július 09. - 19:16
ne fenyegess
rendben akkor veletek megyek szerintem Janest is megkéne fûzni , hogy tartson velünk.... ja Babinak üzenem csak akkor szabad hisztizni, ha nem fog beelõzni az emelkedõkön
Ja míg el nem felejtem BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KEDVES LACIKLON
Matti! Ha a múltkori lesz a tempó lehet róla szó talán!
Amúgy engem a rövidítés nem zavar.
Írta 2008. július 09. - 17:33
A szintcsökkentés Király-kapu után van,a Vörös János séd vonalán megyünk.Ez tiltott,de minket nem szokott zavarni.Itt távot is spórolunk.Aztán meg visszafelé Bakonybél után ahogy felérünk a murvás emelkedõn,bemegyünk az erdõbe Rák-tanya felé.
nem értem, hogy ha indul valaki egy rendezvényen, akkor miért nem a szabályoknak megfelelõen a kiírt útvonalon teljesíti az adott távot az illetõ ... ennyi erõvel akkor minek neveztek be és miért nem mentek egy túrát csak úgy :whacky::scratchhe
Ui. to moderators:
tudom hogy az utolsó két postomat egybe is tehettem volna, de úgy éreztem hogy erre az idézetre külön postba kell válaszolnom ...
Írta 2008. július 09. - 17:27
Én a kuvaszos rész shortcut-olását szeretném javasolni annak, akit érint. Elképzelésem a következõ: A Hajag teteje után nem sokkal jön a murvás Hárskút-Herend elágazó. Ott ne balra, hanem jobbra menjünk el. Pár perc után a herendi mûútra érünk, azon legurulunk, és visszamegyünk Bándon át a márkói malomhoz, ahogyan reggel jöttünk idefelé. Ahogy nézegetem a térképet, a távolság kb. ugyanaz. A dögök viszont kimaradnak...
sztem majd a rajtnál megkérdezzük a szervezõket, hogy mit sikerült intézni ... ha más nincs akkor tényleg mehetünk arra, bár úgy idõben sokat veszítünk a hárskút-márkó aszfaltos lejtõ miatt