Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Vinyén mielõtt befordulunk a gázlók felé mintha lenne egy kék kút..

Ott biztosan találsz innivalót! Két kocsma is várja a Cuha-szurdok áldozatait. A Pokol Csárdában lassan már törzsvendégkártyánk lesz...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha arra a csapra gondolsz, ami a Hajag-mászás elõtti utsó vízvételi lehetõség (kocsmával átellenben szemben a sarkon, EP közelében), akkor az Bakonybél.
(Ettõl persze Vinyén is lehet...:) )

Nem arra, azt ismerem. Vinyén mielõtt befordulunk a gázlók felé mintha lenne egy kék kút, de mindegy, majd veszek föl vizet a Kõrisen és Porván, arra tisztán emlékszem, hogy ott van.

azt csak fullyval ajánlom.Amúgy jo az a lejtõ,brutál köves.Szeretem,de nem nagyon szokott ott velemtartani senki.Vajon mééé?:D

Eddig csak egyszer mentem le ott, 2 hete Gyõrújbarát maratonon, önszántamból nem mentem volna le a merevfarúval, de arra ment a pálya. Féltem, hogy fennakadok valamelyik kövön vagy felütöm a kereket, de megúsztam, pattogtam össze-vissza, azért jó volt :) . Mostmár könyebb lenne, mert tudom milyen.

A sebesség mindent megold.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
:puke: Sirály!!! Még arra sem volt idõm hogy megörüljek az üdülési csekkjeimnek, amit tegnap megkaptam. Majd megpróbálom azzal rendezni...

Hová érdemes mostanában kivándorolni?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Nem tudja valaki, hogy mennyit kóstál egy 30%-os sebességtúllépés (50 helyett 65)?

Az A2 cikke szerint ez úgy 50-60 ruppót taksál. :(

azt csak fullyval ajánlom.Amúgy jo az a lejtõ,brutál köves.Szeretem,de nem nagyon szokott ott velemtartani senki.Vajon mééé?

Na jó nem bánom mennyünk:)
www.magicteam.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Nem tudja valaki, hogy mennyit kóstál egy 30%-os sebességtúllépés (50 helyett 65)? A Tüzér utcában rögzítette a "telepített eszköz". Ott, ahol a durva lejtõ van. Amint észrevettem, hogy felkúszott a mutató, már fékeztem is. De a kis huncut gyorsabb volt... Pedig mostanában már úgy vezetek, mintha tojásboltban lennék. Az utat már nem is nézem, csak azt a k..va órát.

1szer egy linket kaptam amiben én is megnéztem ezeket és tudtommal 30 ropi a bünti 62 és 70 között ...
Mert tekerni jó!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Én még nem tudom melyik távon induljak.
Szombatra 36 fokos meleget jósolnak:)

természetesen 130 és velünk, a tempó lájt a banda hájg ......utálom a meleget tavaly is pont a HAYAGON kapott el és az lett a vége, hogy félre álltam vagy 5 percre.
eh
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

A Hajag ezt hallván pedig dörzsölgeti ám a tenyerét!!!:scared:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

helyes:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Ha már rövidítésekrõl volt szó, a Kõrist érdemes levágni lefelé (mondjuk a kéken), jó kis lejtõk vannak arra. :)

azt csak fullyval ajánlom.Amúgy jo az a lejtõ,brutál köves.Szeretem,de nem nagyon szokott ott velemtartani senki.Vajon mééé?:D

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Jól emlékszem, hogy Vinyén van kék utcai csap?

Ha arra a csapra gondolsz, ami a Hajag-mászás elõtti utsó vízvételi lehetõség (kocsmával átellenben szemben a sarkon, EP közelében), akkor az Bakonybél.
(Ettõl persze Vinyén is lehet...:) )

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Ha látsz nyugodtan köszönj rám (én nem foglak felismerni), kék mezben, ezüst-szürke treken leszek, valószínûleg egy meditech mezes új szkandium konás bringással (balu75) fogok együtt menni.

meglesz;) tavaly Budán is mentünk egy ideig együtt:) ( asszem fullyval voltál)
amúgy narancs Kona esetén te is kiabálhatsz:) Uvex bukó KK-s vagy Kellys mez.

ja és köszi a privit:...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

bírnám, ha lenne egy mozgó bónusz EP:D

Ha látsz nyugodtan köszönj rám (én nem foglak felismerni), kék mezben, ezüst-szürke treken leszek, valószínûleg egy meditech mezes új szkandium konás bringással (balu75) fogok együtt menni.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nem tudja valaki, hogy mennyit kóstál egy 30%-os sebességtúllépés (50 helyett 65)? A Tüzér utcában rögzítette a "telepített eszköz". Ott, ahol a durva lejtõ van. Amint észrevettem, hogy felkúszott a mutató, már fékeztem is. De a kis huncut gyorsabb volt... Pedig mostanában már úgy vezetek, mintha tojásboltban lennék. Az utat már nem is nézem, csak azt a k..va órát.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Ha már rövidítésekrõl volt szó, a Kõrist érdemes levágni lefelé (mondjuk a kéken), jó kis lejtõk vannak arra. :)

bírnám, ha lenne egy mozgó bónusz EP:D

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

És melyik távon?

130:), ha bírom
www.kannmatti.kepeim.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Nah most má biztos , hogy megyek......7.00- kor ott leszek.......7.30-kor indulás?

És melyik távon?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Nah most má biztos , hogy megyek......7.00- kor ott leszek.......7.30-kor indulás?
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

azé mert új, de a végére biztos kafa lesz :)

Az elsõ már be van kopva!:D

Amit szerveztek, hosszútáv, gondolom bulifutamos túratempós lesz, nem?

Sacc/kb. :)