Vinyén mielõtt befordulunk a gázlók felé mintha lenne egy kék kút..
Ott biztosan találsz innivalót! Két kocsma is várja a Cuha-szurdok áldozatait. A Pokol Csárdában lassan már törzsvendégkártyánk lesz...
Vinyén mielõtt befordulunk a gázlók felé mintha lenne egy kék kút..
Ha arra a csapra gondolsz, ami a Hajag-mászás elõtti utsó vízvételi lehetõség (kocsmával átellenben szemben a sarkon, EP közelében), akkor az Bakonybél.
(Ettõl persze Vinyén is lehet... )
azt csak fullyval ajánlom.Amúgy jo az a lejtõ,brutál köves.Szeretem,de nem nagyon szokott ott velemtartani senki.Vajon mééé?
A sebesség mindent megold.
Az A2 cikke szerint ez úgy 50-60 ruppót taksál.Nem tudja valaki, hogy mennyit kóstál egy 30%-os sebességtúllépés (50 helyett 65)?
Na jó nem bánom mennyünk:)azt csak fullyval ajánlom.Amúgy jo az a lejtõ,brutál köves.Szeretem,de nem nagyon szokott ott velemtartani senki.Vajon mééé?
Nem tudja valaki, hogy mennyit kóstál egy 30%-os sebességtúllépés (50 helyett 65)? A Tüzér utcában rögzítette a "telepített eszköz". Ott, ahol a durva lejtõ van. Amint észrevettem, hogy felkúszott a mutató, már fékeztem is. De a kis huncut gyorsabb volt... Pedig mostanában már úgy vezetek, mintha tojásboltban lennék. Az utat már nem is nézem, csak azt a k..va órát.
Én még nem tudom melyik távon induljak.
Szombatra 36 fokos meleget jósolnak:)
azt csak fullyval ajánlom.Amúgy jo az a lejtõ,brutál köves.Szeretem,de nem nagyon szokott ott velemtartani senki.Vajon mééé?Ha már rövidítésekrõl volt szó, a Kõrist érdemes levágni lefelé (mondjuk a kéken), jó kis lejtõk vannak arra.
Jól emlékszem, hogy Vinyén van kék utcai csap?
Jól emlékszem, hogy Vinyén van kék utcai csap?
Ha látsz nyugodtan köszönj rám (én nem foglak felismerni), kék mezben, ezüst-szürke treken leszek, valószínûleg egy meditech mezes új szkandium konás bringással (balu75) fogok együtt menni.
bírnám, ha lenne egy mozgó bónusz EP:D
Ha már rövidítésekrõl volt szó, a Kõrist érdemes levágni lefelé (mondjuk a kéken), jó kis lejtõk vannak arra.
És melyik távon?
Nah most má biztos , hogy megyek......7.00- kor ott leszek.......7.30-kor indulás?
azé mert új, de a végére biztos kafa lesz
Amit szerveztek, hosszútáv, gondolom bulifutamos túratempós lesz, nem?