Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2008. July 09. - 15:16
Posted 2008. July 09. - 15:08
A szintcsökkentés Király-kapu után van,a Vörös János séd vonalán megyünk.Ez tiltott,de minket nem szokott zavarni.Itt távot is spórolunk.Aztán meg visszafelé Bakonybél után ahogy felérünk a murvás emelkedõn,bemegyünk az erdõbe Rák-tanya felé.1/2 8-as induláshoz mit szólnátok?
Azt a szintcsökkentést a Hajagnál eszközöljük?
Csak hogy hogyan tervezzem a pokoli ebédet.
Déenes,ma 5kor ott leszek a házatok elött,a számod nem biztos hogy megvan,ezért ide írom.Mehetnénk egy lazát.
Posted 2008. July 09. - 13:32
Akkor végül is mikor indul a 130-as csapat?Ha velem jöttök,én kihozom nektek 120-ból,és kevesebb szinttel.
1/2 8-as induláshoz mit szólnátok?Mi 7, 1/4 8 körül oda megyünk és ahogy össze áll a csapat. Alkalmazkodunk a többséghez.
Azt a szintcsökkentést a Hajagnál eszközöljük?
Csak hogy hogyan tervezzem a pokoli ebédet.
Posted 2008. July 09. - 09:36
nézegettem az elmúlt évek legjobb idejeit... 6 óránál többet nem szánnék rá
Az már túl gyors nekem. kb 7 órát terveztünk, Bálint nem akarja széthajtani magát (egyébként sem menne a 6 óra ).
Ez a nevezési lap honnan szerezhetõ meg?
A helyszínen kell nevezni.
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. July 09. - 09:36
nevezési lapot ott adják a rajtnál.Ez a nevezési lap honnan szerezhetõ meg?
Posted 2008. July 09. - 08:11
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. July 09. - 08:10
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2008. July 09. - 08:03
Posted 2008. July 09. - 07:41
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. July 09. - 07:08
ne fenyegess
rendben akkor veletek megyek szerintem Janest is megkéne fûzni , hogy tartson velünk.... ja Babinak üzenem csak akkor szabad hisztizni, ha nem fog beelõzni az emelkedõkön
Ja míg el nem felejtem BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KEDVES LACIKLON
Köszi!
Babi megigértette velem, hogy együtt megyünk a Gázlón. Hogy sehol nem fogom ott hagyni. Vajon Õ is befogja tartani az emelkedõkön?
Posted 2008. July 09. - 07:00
nézegettem az elmúlt évek legjobb idejeit... 6 óránál többet nem szánnék ráMennyire gyorsat?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. July 09. - 06:20
ne fenyegessakar valaki egy gyors 130as gázlót tekerni?
Szerintem nekünk együtt kéne menni a 130-on! Matti; DNS; Krisztián és mi.
Legfeljeb Vinyéig csak a gulyásról fogunk beszélni. Akkor talán Krisztián is megéhezik és eszik velünk.
A korai RAJT idõpontjától fontosabb, hogy jó társaságban EGYÜTT tekerjük le!!!!
Csatlakozzatok hozzánk minél többen....
rendben akkor veletek megyek szerintem Janest is megkéne fûzni , hogy tartson velünk.... ja Babinak üzenem csak akkor szabad hisztizni, ha nem fog beelõzni az emelkedõkön
Ja míg el nem felejtem BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KEDVES LACIKLON
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2008. July 08. - 23:22
akar valaki egy gyors 130as gázlót tekerni?
Mennyire gyorsat?
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. July 08. - 22:55
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. July 08. - 22:23
Szerintem nekünk együtt kéne menni a 130-on! Matti; DNS; Krisztián és mi.Na most feladtátok a leckét, még a végén egyedül megyek.....egyik mint a villám a másik meg lassan mondjuk ez jobban teszik, de a kettõ között az lenne a legjobb
Legfeljeb Vinyéig csak a gulyásról fogunk beszélni. Akkor talán Krisztián is megéhezik és eszik velünk.
A korai RAJT idõpontjától fontosabb, hogy jó társaságban EGYÜTT tekerjük le!!!!
Csatlakozzatok hozzánk minél többen....
Posted 2008. July 08. - 21:54
Na most feladtátok a leckét, még a végén egyedül
megyek.....egyik mint a villám a másik meg lassan mondjuk ez jobban teszik, de a
kettõ között az lenne a legjobb
Lehet, hogy én is csak Vinyéig megyek a 130-as csapattal.
Ha megállok, eszem, iszom stb., akkor biztos nem indulok
haza mással csak vonattal!
Bár lehet, hogy a kutyáknál félni fogok egyedül!
De legalább tudom hol kell nekiereszteni!
Posted 2008. July 08. - 21:23
Nem kacsintgatni arra a rövid távra ám!Na most feladtátok a leckét, még a végén egyedül megyek.....egyik mint a villám a másik meg lassan mondjuk ez jobban teszik, de a kettõ között az lenne a legjobb
Posted 2008. July 08. - 20:01
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2008. July 08. - 19:57
Persze, miért ne? De attól tartok, neked ez a tempó egy kicsit lassú lesz... Leszünk vagy nyolcan, ha minden igaz, ennek a fele nõ. Igyekszünk majd végig együtt maradni. Amit egyébként én nem szoktam szeretni, mert azt vallom, hogy mindenkinek fontos, hogy a saját tempóját mehesse. (Ha gond van, természetes, hogy megállok és segítek.) Mert ugye mindenkinek máshol vannak holtpontjai, mindenkinek más az erõssége. Szal ad abszurdum megeshet, hogy a csoport minden tagja tudná 7 óra alatt a távot, de együtt kell hozzá 9 óra.
De ez most más. Örülünk, hogy végre jönnek a csajok is, és ugye a párok hímtagjainak() kötelessége biztosítani számukra mindenféle támogatást. Úgymint lelki, kuvasz elleni, stb... Ha beérünk idõben, akkor jó. Ha meg nem, akkor bicajoztunk együtt egy jót, és kész.
Ez persze nem jelenti azt, hogy ha velünk indulsz, akkor végig velünk is kell maradnod!
ja azt nem tudtam, hogy nõi csapat a tied:)
akkor lehet valóban lassú lesz nekem a tempó.
A kellys klubból is többen mennek 90-en majd akkor inkább velük mennék.