Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2013. August 27. - 16:23
a többiekrõl egyébként semmit sem tudok.. mintha Dózer osztrákiában dolgozna, de ennyi.
Posted 2013. August 27. - 13:37
A Bakony-Balaton Bikers topik meg Bakony-Balaton riders-é avanzsált? Mi lett ez eredetivel? Beolvadt?
No valójában arról van szó, hogy brutális túlsúllyal és nulla erõnléttel vissza kellene térnem valamilyen szinten az íjtól a bringához. A kisfiam már kezdi megérezni a monti ízét, és volna mit megmutatnom neki...
Posted 2013. March 28. - 22:20
2013. július 20. szombat Gázló!
Naptárba felírva! Ha esik, ha fúj, ott leszünk!!
Posted 2013. February 18. - 23:23
Posted 2012. November 21. - 21:26
42-44-es méret.
Posted 2012. October 19. - 12:31
Posted 2012. September 27. - 19:11
Remélem te is tudsz jönni M.? Már úgyis bejártuk, bár mi visszafelé...
Szia!
Nem hangzik rosszul. És milyen tempóban, és távon gondolnád? Ha úgy mint a múltkor akkor semmi akadálya...
M.
Posted 2012. September 22. - 15:45
Hy!
Akkor a következõ TT ami még bízom benne sokaknak kellemes lehet:
itt: Thury maratont
és itt: Thury Maratont 63MTB/33MTB/23MTB/Családi 12MTB | TTT
Kellemes piros útvonalas túra!
Remélem te is tudsz jönni M.? Már úgyis bejártuk, bár mi visszafelé.....
A.
Ne lepõdj majd meg, ha mégsem az lesz az útvonal, mint ami a TTT honlapon van.
A sebesség mindent megold.
Posted 2012. September 22. - 12:37
Akkor a következõ TT ami még bízom benne sokaknak kellemes lehet:
itt: Thury maratont
és itt: Thury Maratont 63MTB/33MTB/23MTB/Családi 12MTB | TTT
Kellemes piros útvonalas túra!
Remélem te is tudsz jönni M.? Már úgyis bejártuk, bár mi visszafelé.....
A.
Posted 2012. September 13. - 16:09
MuLTiKaPuTToR
Én jó lennék?
Szia!
Már hogy ne lennél jó..?? Megkeresem a számod, és hívlak majd!
M.
Posted 2012. September 12. - 22:17
Hy!
Már rég voltam itt.Volt közben ez az.
Meg 1 MÁTRA Maraton is.
Ahogy írtad: "Erre vállalkozó szellemû bringás akad..." Én jó lennék?
Úgyis rég voltam arra fele..
Majd adj jelet....
Posted 2012. September 12. - 18:31
Mostanában csak porosodik a bicó a sufniban :-(. Most is csak önzõ érdek vezérelt ide: nem tud valaki eladó gyerek biciklit? lehetõleg 12"os kellene oldalkerekekkel, kislányomnak (avatáromban lévõ gyerkõc, csak kicsit megnõtt már:)). Az újak közül itt Veszprémben a Kuszinál tûnik a legjobbnak ár érték arányban.
Posted 2012. September 11. - 09:54
Sajnos nekem nem jó az idõpont, mindig közbejön valami. Ellenben 15-én kerül megrendezésre egy kellemes TT Kisgyónon. Erre vállalkozó szellemû bringás akadna? Link:
Kisgyón kerékpáros teljesítménytúrák 65MTB/30MTB | TTT
Veszprémbõl szállítást meg tudok oldani....
M.
U.i: Dózer téged láthatunk még idén itthon?
Posted 2012. August 30. - 13:54
nem lenne kedve valakinek, valamikor letekerni a Gázló
bármelyik útvonalát?
Posted 2012. August 06. - 10:15
Posted 2012. August 04. - 21:44
Tamas hegyet ajanlom. Fureden a barlang felett van. Egy szep kilato is talalhato ott. Onnan ha elindulsz E-K iranyba, akkor egy nagyon köves technikas fennsikra ersz, erdemes kiprobalni. Gyalog sem egyszeru. Ha technikas lejtöt akarsz, akkor onnan del fele menj. Masik hegy a közelben Csopak felett magasodo Csakany hegy. Ez annyira nem technikas, inkabb nagyon meredek csak. De ha a Csopaki Malom Csarda fele mesz le onnan, az eleg technikas is lesz. : DSziasztok!
Hétvégén Füred környékén tekerek montival. Tudtok ajánlani jó kis technikás fel és lefeléket (fõleg az utóbbi) Szép helyeket?
"Sándor-hegy, majd egy technikás lejtõ után a Koloska-völgy követ." ez a balaton bike fest leírásából való. De nem tudom belõni az hol is lehet, ahonnan beérkezik a völgybe az út.
Köszi
Kilato ezen a hegyen is van, ha meg megvan, de nagyon rozoga. A kilatas viszont gyönyöru.
Harmadik ajanlatom Alsoörs felett levö Csere hegy itt egy kilato komplexum talalhato. Link a kilatorol. Innen ha jol emlekszem a kek jelzesen ha lemesz D-K iranyban, az tetszeni fog nagyon, ha technikazni akarsz es tudsz is. Ez a Nr.1. a környeken, ha technikas lejtöröl van szo. Fel a meredek murvas utat ajanlom a hegyre.
Posted 2012. August 04. - 08:56
Sziasztok!
Hétvégén Füred környékén tekerek montival. Tudtok ajánlani jó kis technikás fel és lefeléket (fõleg az utóbbi) Szép helyeket?
"Sándor-hegy, majd egy technikás lejtõ után a Koloska-völgy követ." ez a balaton bike fest leírásából való. De nem tudom belõni az hol is lehet, ahonnan beérkezik a völgybe az út.
Köszi
Hello!
Hétvégén tervezem, hogy kitekerek terepre. Terveim szerint Almádiból indulva végigmegyek a "hegyeken" Füredig.
Ha érdekel a dolog jelezd, aztán megbeszéljük! Szombaton délután, vasárnap elvileg egész nap ráérek.
Figyelmeztetlek viszont, hogy se erõs, se technikás nem vagyok!
Viszont megmutatom merre menj és hogy hol várj meg a lejtõ alján vagy tetején!
Posted 2012. August 03. - 22:04
Dózer csak nem ennyire rákaptál az igazi bajor sörre, hogy már haza sem jössz??
Ha már itthon vagy, és lenne kedved a Bakonyi hegyeket koptatni írj! Szívesen csatlakozom!!
M.
Mostanaban nem fogok hazamenni, hosszabbra legalabbis nem. Na nem a sör miatt. Nem adnak szabit, melo van sok.
Koptatnam en a hegyeket, de szerintem elöbb fogok az Alpokban bicajozni, mint a Bakonyban. Pedig hejj de jo lenne a kedvenc helyeimen, a kedvenc, kedves haverjaimmal!
Es ami a legszörnyubb, iden nem is furödtem meg a Balatonban!
Posted 2012. August 03. - 15:56
Köszi