Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2008. november 11. - 20:11
Írta 2008. november 11. - 18:58
Ja, és ezután a post-od után javaslom a magyar (irodalom) specializációt is! Simán felvennének:cool2:.
Dózer: Engem határozottan érdekel a vasárnapi megmozdulás! Bár a ma hajnali nulla fok kissé elbizonytalanított, az azt követõ napsütés visszahozta a kedvemet. Közben beszereztem a Tatonka termoszt is. Elég buta arcot vághattam a fizetéskor, mert én úgy emlékeztem, hogy 1.500,- körüli összeget említettél. Hát ez 3.990,- volt! (0,75 literes verzió.) Szóval becsüld ám meg magad, hogy kizárólag a te véleményed alapján hajlandó voltam kiadni egy vagyont egy termoszért! (Na jó, Tatonka övtáskám már volt, és nem okozott csalódást.)
Írta 2008. november 11. - 13:43
Írta 2008. november 11. - 11:38
az egész történet úgy kezdõdött, hogy fõhõsünk - nevezzük andrásnak - a hajnali ködmentes melózás után felbuzdulva indult el kedvenc sportját ûzni, kerékpározni.
fél 8 körül kerekedett fel, s alig pár száz méter megtétele után konstatálta, hogy irdatlan hideg van... órájára pillantva látta, hogy csupán 2°C van, ezt az elsõdleges férfi nemi jelleg mérete is igazolta...
szentkirály és almádi közt rémülten látta maga körül deresedõ mezõt, de bízott benne, hogy az immár 0°C-ra csökkent hõmérséklet ezután már csak nõni fog. ebben igaza lett. át is tekert rögvest felsõ majd alsóörsre, onnan pedig a római úton vissza almádi irányába. ez bizonyult hibás döntésnek, ugyanis az út minõségét nem tolerálta az országúti kerékpár gumija... egy közepes méretû fa lombozatát gyûrte a gumiba, de mind hiába, nem járt eredménnyel. Emptyék messzi-messzi távoli házát tolva közelítette meg, ahol a kedves anyuka már adta is a kezembe a szükséges dolgokat. pikk-pakk helyrehozta a hibát az új belsõvel és már önfeledten tekert is vissza vp-be...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. november 10. - 18:53
Téli nyitva tartás van......10-17-ig gyere nyugodtan..
Ezúton is köszönet a melóért! (Ismételten...)
Írta 2008. november 10. - 08:27
Ja, és Matti, nyitva vagytok a héten? Vagy már téli nyitva tartás (zárva tartás) van érvényben? (Még mindig a centrírozás miatt kérdezem...)
Téli nyitva tartás van......10-17-ig gyere nyugodtan..
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. november 10. - 08:21
Milyen távról és szintrõl van szó úgy sacc/kábé?
Ja, és Matti, nyitva vagytok a héten? Vagy már téli nyitva tartás (zárva tartás) van érvényben? (Még mindig a centrírozás miatt kérdezem...)
Táv kb 60 km+ Almádi Vp.Szint kb 600m.
Írta 2008. november 10. - 07:13
Jövõ vasárnap mehetnénk egy Vámos-Zádorvár-Nagyvázsony-Balatonhenye-Köveskál-Kékkút-Salföld-Révfülöp-Fülöp hegyi kilátó,majd vonat Almádi és Veszprém túrát.Ha sár lesz,meglehet ezt aszfalton is csinálni.Érdekelne valakit ez a túra?
Milyen távról és szintrõl van szó úgy sacc/kábé?
Írta 2008. november 09. - 20:29
Írta 2008. november 09. - 20:00
Na,pont egy hete halt be a Windows,most lett
jó.Készültek képek is,majd feltöltöm valahá.Jó volt a túra,bár nem az
eltervezett hegyekre mentünk,ami még nem nagy baj,csak a tempó...Jó lett
volna Kékkúton és Salföldön is alaposabban körülnézni,fényképezni.
Jövõ vasárnap mehetnénk egy Vámos-Zádorvár-Nagyvázsony-Balatonhenye-Köveskál-Kékkút-Salföld-Révfülöp-Fülöp hegyi kilátó,majd vonat Almádi és
Veszprém túrát.Ha sár lesz,meglehet ezt aszfalton is csinálni.Érdekelne valakit
ez a túra?
Egye fene! Ha nem fog esni én benne lennék!
Kékkútra már régóta el szeretnék menni inni!
Írta 2008. november 09. - 18:56
Köszönjük az élménydús beszámolót!
Mi kell, hogy beszéljetek? Sör, bor, pálinka?
Ebben a sorrendben vagy fordítva?
Ha ennyire megviselt titeket akkor tavasszal meg
lehetne ismételni!
Na,pont egy hete halt be a Windows,most lett jó.Készültek képek is,majd feltöltöm valahá.Jó volt a túra,bár nem az eltervezett hegyekre mentünk,ami még nem nagy baj,csak a tempó...Jó lett volna Kékkúton és Salföldön is alaposabban körülnézni,fényképezni.
Jövõ vasárnap mehetnénk egy Vámos-Zádorvár-Nagyvázsony-Balatonhenye-Köveskál-Kékkút-Salföld-Révfülöp-Fülöp hegyi kilátó,majd vonat Almádi és Veszprém túrát.Ha sár lesz,meglehet ezt aszfalton is csinálni.Érdekelne valakit ez a túra?
Írta 2008. november 09. - 18:18
Nna, voltatok dagonyázni?
Én nem. A lábam viszont ha bemelegszik akkor mûködik!
A haver Stereoját sasoltam meg. Szép darab! Fincsi!
Kipróbálni nem mertem, mert kapásból elsírtam volna magam
a gyönyörtõl!
Írta 2008. november 09. - 18:08
Írta 2008. november 08. - 22:50
Meg Conti párti vagyok.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. november 08. - 22:48
Puhány bagázs!
Ha hozol holnap a tekerésre valamilyen szteroidos
fájdalomcsillapítót amit be tudok lõni indulás elött
akkor hajrá!
Írta 2008. november 08. - 22:17
Hááát nincs sok kedvem dagonyázni...
Puhány bagázs!Viszont aszfalton
megyek egy nagyon-nagyon laza kört. Bár ez is a lábamtól
függ! Lehet, hogy az elsõ kanyar után vissza kell fordulnom.
Lehet én is tekerek egy-két órát spiningbiciklin...
Olyan nekem is van kettõ 2,4-es. Idén egyszer volt fenn. Úgyhogy szinte új.Valakinek kettõ Racing Ralph hajtogatósba új?
Száraz idõben egyébként kiváló. Miért akarod elpaszolni?
Írta 2008. november 08. - 22:01
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. november 08. - 20:11
Hááát nincs sok kedvem dagonyázni...
Hogy kedvem lenne az túlzás!
De mennék terepre. Csak az a gond, hogy szarakodik
a lábam, a térdem, a tököm tudja mi a lábamba!
Nagyon nem szeretném megfingatni! Viszont aszfalton
megyek egy nagyon-nagyon laza kört. Bár ez is a lábamtól
függ! Lehet, hogy az elsõ kanyar után vissza kell fordulnom.
Írta 2008. november 08. - 10:14
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. november 07. - 19:17
Vasárnapi megmozdulásra kapható valaki?
Szentkirály-Malomvölgy-Almádi-Cserehegy-Királykút-Fajsz köröcskéhez mit
szólnátok?
Holnap kiderül!
Elvileg mehetnékem van!