Na! Mi van!?
Se bú, se bá?
Hazáig nyomtátok?
Milyen volt a túra?
Képek?
nem tok mit mondani .........................brutál.........
Na! Mi van!?
Se bú, se bá?
Hazáig nyomtátok?
Milyen volt a túra?
Képek?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-129609.50 re ott leszek a tomaji vasútnál.Dózer a túraszervezõ, még nem árulta el. Tényleg, honnan érdemesebb indulni?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ok, akkor én is belekalkulálom mert elõtte még be akarok ugrani a mdöncibe.Ebbe bele van kalkulálva az én szokásos 10 perc késésem
Én melegebbnél melegebb cuccokkal készültem eddig, de most elbizonytalanítottál!Max 21 fokot írnak holnapra,de mi szerintem többnek fogjuk néha érezni. Lehet rövidgatyát is érdemes lesz vinni.
NEM FOG ESNI!!!Ha esni fog reggel én nem megyek..
Ebbe bele van kalkulálva az én szokásos 10 perc késésem:),meg a korai hûvösben nem akarok nagy tempót menni.Ha 20-al megyünk úgy majdnem 1 óra a lefelé.Egyesületbõl nem jelzett vissza senki.Bence is megkapta a mailt.De nem hiszem hogy õ jönne.Nem szokta elengedni az asszony ilyan nagyobb bicajozásokra.Max 21 fokot írnak holnapra,de mi szerintem többnek fogjuk néha érezni:)Lehet rövidgatyát is érdemes lesz vinni.Nem korai kicsit ez a 7.15? :scared:
8.38-kor indul a vonat. Ez majd másfét óra!
Elõzetes infóm szerint Keszthelyrõl hárman biztos jönnek.
+ mi hárman az szum 6.
Egyesületbõl valaki?
Becének nem szóltál? Õ is bírja az ilyen hegynekfölvölgynekle "rövidtávokat".
empty legutóbb még Trek Fuel volt a befutó nem?
merev/fully témához:
Nekem miután meglett az FSR a merevvel már csak bótba jártam, s késõbb el is adtam, hasonlóra számíts te is krisz.
Hajrá akkor menjünk 7.15 az jó.... jó korai de ez van az élet kemény...
Nem korai kicsit ez a 7.15? :scared:vasárnap 7.15-kor indulás az AGIP-tól.Déenes,Matti akkor ti jöttök?Más egyéb valaki?
Majdnem hanyat ba***am magam amikor mondták, hogy
mennyi lesz összesen a patikában!
nagyon helyes a 2009s tele van mindenféle kütyüvel......jól áll majd neked