ma voltam kinn 13-16 ig, nem kellett levenni egy ruhadarabot sem magamrólÖltözzetek rétegesen,mert a reggeli hideg után vetkõzni kell majd.

ma voltam kinn 13-16 ig, nem kellett levenni egy ruhadarabot sem magamrólÖltözzetek rétegesen,mert a reggeli hideg után vetkõzni kell majd.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Párommal mi is csatlakoznánk. Legalábbis eddig úgy van..
A kiskõrösi AbC ami A Kuszi közelében van és ha jól emlékszem Tempó ABC?
Mi lenne az aszfalt terep aránya? Lámpával készüljünk, vagy tényleg visszaérünk fél 3 felé? Kb hány kilométer lesz? Akkor 9-kor?
OK, de fél háromig haza kellene érni, így beleférek a játszóház utolsó turnusába is.Déenes: Bízd az asszonyra a légvárat és a csemetéket, és gyere te is!
Már irigykedünk is!Matti: Jó étvágyat az omlós Márton-napi libapecsenyéhez, és huzatot az újborhoz! Majd irigykedve gondolunk rád...
Én mennék, de alternatív programként bejött még a légvárvilág játszóház az arénában, el kellene vinni a kölyköket. Ha belefér, akkor megyek.
Ez komoly?Ebbõl tudsz venni pár db binyiklit:)Tezstvírem,ádjál mán egy kizs pízt nekem izs,áz izsten álggyon meg!Srácok nyertem a Lottón és mindjárt az angolon
Hali!
Nincs valakinek egy eladó Schwalbe Big Jim-je?
Matti! Nincs valahol a bolt egy eldugott csücskében, egy rég elfeledett helyen, egy vagy két darabka? Ja és 2.25ös.
Én mennék, de alternatív programként bejött még a légvárvilág játszóház az arénában, el kellene vinni a kölyköket. Ha belefér, akkor megyek.Vasárnap: A ma reggelihez hasonló idõjárás kizáró ok! Ilyen körülmények között csakis gyalogtúrára vagyok kapható. Amúgy élõ még a terv? Valaki még?
Hááát.. mostanában valóban szétszórt vagyok egy kissé. Majd szedek bilobilt cavintonnal. (Sör és cigi helyett.)
Vasárnap: A ma reggelihez hasonló idõjárás kizáró ok!:no: Ilyen körülmények között csakis gyalogtúrára vagyok kapható. Amúgy élõ még a terv? Valaki még?
én 5 ezerért vettem az egy literes Tatonka termoszt.A fél lityist meg már nem tudom mennyiért.De egész biztos hogy nem 1500-at mondtam neked.
De mijaz a Tatonka?:chin:
én is beállok a köszöngetõk sorába. én Emptynek
köszönném meg az országúti belsõt, amit igyekszem mihamarabb visszaadni...
...egy közepes méretû fa lombozatát gyûrte a gumiba, de mind hiába, nem járt
eredménnyel...