Na csak azért!Mit mondjak, qrva rosszul vagyok. Fojtogat a köhögés, nem kapok levegõt sem, de mosmá' böcsületbû eemegyek!!!
Egyébként a hideg levegõ jót tesz.
Orr kidugul, köhögés felszakad stb...
Na csak azért!Mit mondjak, qrva rosszul vagyok. Fojtogat a köhögés, nem kapok levegõt sem, de mosmá' böcsületbû eemegyek!!!
Hát ez is megvolt. A leejtõn megfagyott a felsõm. Ilyet még nem tapasztaltam. Viszont sikerült jól öltöznöm és elmondhatom, hogy -7,5 fokig tudok tekerni komolyabb problémák nélkül. Már ami a hideget illeti. A jeges terepen parázok rendesen. Jani azért rendes volt a K. emelkedõrõl leérve bevárt. Csak várt, pedig lett volna ideje egy kisebb tábortüzet rakni és forralt bort készíteni...Nem kell félni a hidegtõl, Laciklonnal ma lenyomtunk kb 45 km-t terepen, Tésen csak -7.5 fok volt
és csak kicsit fáztunk a lefelén
.
Laciklon, maradt véretek?Megfejtettem, hogy visszafelé miért volt olyan érzésem, hogy defektem van és miért nem akart gurulni a bringa. Amikor hazaértem és szedtem ki a kocsiból a kerekeket vettem észre, hogy az elsõ kerekem lapos, lassú defekt.
Ja és két púppal megúsztam az esést.
OK! Agip 10.00! Országuti, ill trekking jöhet, hozzatok zárakat, max többszörösen összelakatolunk mindent, jól látható helyen.Oks,legyen országút.Bicajok õrzését hogy oldjuk meg?Honnan is indulnánk?AGIP 10 óra?
Oks,legyen országút.Bicajok õrzését hogy oldjuk meg?Honnan is indulnánk?AGIP 10 óra?Akkor legyen országút!
A sebesség mindent megold.
Nehogy megijedj egy kis mínusztól! Mindenképp elvárunk, ráadásul érted megyünk Almádiba!
Almádiban a mólónál egész évben nyitva van a kávéház.
Akkor legyen országút!Gyalogturában inkább benne lennék.Terep az nekem még lehet túl erõs lenne.Almádiban a mólónál egész évben nyitva van a kávéház.
Gyalogturában inkább benne lennék.Terep az nekem még lehet túl erõs lenne.Almádiban a mólónál egész évben nyitva van a kávéház.Na, az nekem pont jó lenne!!! (Amúgy sem vagyok egy Lance, de most még gyengélkedem is.)
Gyalogtúra esetleg?
Nem baj azt tervezzük, úgyhogy gyere!Valszeg csak nagyon gyerek tempót tudnék menni.
Nehogy megijedj egy kis mínusztól! Mindenképp elvárunk, ráadásul érted megyünk Almádiba!Ha inkább plusz lesz mint minusz akkor megyek.
Szal hol lesz a tali 10.00-kor? És trekkinggel lehet menni, vagy csak terepben gondolkodunk?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
eredeti terv szerint indulas 10.00-kor.
Valoban celszeru lenne a Balatonpartot megcelozni!
En biztos megyek. Elvileg meg Matti, Empty es Dozer igerkeztek.
Valszeg csak nagyon gyerek tempót tudnék menni.
eredeti terv szerint indulas 10.00-kor. Valoban celszeru lenne a Balatonpartot megcelozni!
En biztos megyek. Elvileg meg Matti, Empty es Dozer igerkeztek.
eredeti terv szerint indulas 10.00-kor. Valoban celszeru lenne a Balatonpartot megcelozni!Szilveszteri forralt boros tekergéssel mi van Urak?
...
Amúgy ki jönne???
Gyere kocsival és itt megbeszéljük. 20-30km a hidegtõl függõen. OK? Valószínû ketten leszünk, ha csak nem csatlakozik valaki Veszprémbõl vagy Almádiból hozzánk. Halló vidékiek!!!!
Még most is -6,5 fok van. A kár késõbbi indulásban is benne vagyok.
Hátha melegszik az idõ és akkor csak -5 fok lesz..
A sebesség mindent megold.