Még most is -6,5 fok van. A kár késõbbi indulásban is benne vagyok.10óra jó lesz? Lehet lusta leszek és autóval megyek át. Kb hány km-t mennénk?
Hátha melegszik az idõ és akkor csak -5 fok lesz..
Még most is -6,5 fok van. A kár késõbbi indulásban is benne vagyok.10óra jó lesz? Lehet lusta leszek és autóval megyek át. Kb hány km-t mennénk?
Szilveszteri forralt boros tekergéssel mi
van Urak?
A Balaton már befagyófélben van? Mert Almádiban a jégen szoktak forralt
bort árulni a korisoknak. (Meg az arra vetõdõ mindenre elszánt
jégbringázóknak is...)
Nálunk ma reggel mínusz tízet mutatott a hõmérõ. Ha így marad, akkor még
neoprén szerkóban sem okosság 20km-nél többet egyvégtében nyeregben
tölteni. (Komolyabb melegítõ állomás nélkül.)
Amúgy ki jönne???
Gyere kocsival és itt megbeszéljük. 20-30km a
hidegtõl függõen. OK? Valószínû ketten leszünk, ha csak nem csatlakozik
valaki Veszprémbõl vagy Almádiból hozzánk. Halló vidékiek!!!!
Gyere kocsival és itt megbeszéljük. 20-30km a hidegtõl függõen. OK? Valószínû ketten leszünk, ha csak nem csatlakozik valaki Veszprémbõl vagy Almádiból hozzánk. Halló vidékiek!!!!10óra jó lesz? Lehet lusta leszek és autóval megyek át. Kb hány km-t mennénk?
Szerintem kedd. Csütörtökön túl fáradt leszek hozzá!!!
Mikor indulnánk? Mivel jobb kondiba vagy találkozzunk nálunk és innen mennénk
tovább.
A sebesség mindent megold.
Szerintem kedd. Csütörtökön túl fáradt leszek hozzá!!!Melyik nap megyünk a K emelkedõre?
Hát megvolt. Rövidebb lett mint gondoltam de így is elég volt. 11 után indultunk, így volt egy kis leejtõ, minek a napos oldala megolvadt. Ott sikerült talajmintát vennem.. Utána 10 km folyamatos emelkedõ következett. Az útvonal Palotáról a régi tési úton Tésig, majd aszfalton haza. Azért változott a terv, mert fáztunk. Ez érthetõ volt a -4 fokban. A vége 32 km. 598m szinttel. Páromnak is tetszett, jó kis kirándulás volt.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Párommal megyünk egy pár órás karikát terepen, itt a Bakonyban.
Útvonal térképezés a cél. Palota bérhegy Alsópere, Bakonynána, Rómaifürdõ irányában. Jön még valaki?
Párommal megyünk egy pár órás karikát terepen, itt a Bakonyban.Holnap megyek egy rövid kört.
Az, hogy terepen vagy aszfalton attól függ
jön e még valaki?!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960