És arra is rájöttem, hogy máris fertõzött vagyok!!!
Tehát megyek. Valszeg 100-on.
De ne aprózzátok már el ti sem! Mi az az 50 nektek? Ha én be merem vállalni...
Elõször a nevezést akarom lerendezni, és ha visszaigazolták, akkor nézünk szállás után a helyszín körül kb 20-30km-en belül.
Esetleg van tipped szállásügyileg?
a 200km-es az elég durva. hajnali 5 kor rajtolnak, estefelé érkeznek...Ezzel most megleptél! Ennyire durva a terep? Vagy nagyon sok benne a szint? Azt hittem, hogy csak a 100 vagy 200 az alternatíva (számodra/számotokra).
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A C táv még megy, de a B-hez csirkének érzem magam, és nem ok nélkül.Ezzel most megleptél! Ennyire durva a terep? Vagy nagyon sok benne a szint? Azt hittem, hogy csak a 100 vagy 200 az alternatíva (számodra/számotokra).
Gyerekeket is hoznátok? Csak azért kérdezem, mert én is gondolkodom családos kiutazásban.
Én az 53km-es távot céloztam meg és Babit is arra próbálom elcsábítani.
Szabad-e érdeklõdnöm, hogy az elõzetes számítások szerint min. mennyibõl hozható ki a kaland (nev. díjjal együtt)? Természetesen csak sacc/kb kérdezem.
Elõször a nevezést akarom lerendezni, és ha visszaigazolták, akkor nézünk szállás után a helyszín körül kb 20-30km-en belül.hol, s mikor foglaltok szállást?
Igen arra a maratonra mennénk, eddig úgy néz ki 6 fõvel, abból 3 indulóval. Én az 53km-es távot céloztam meg és Babit is arra próbálom elcsábítani. Infók itt:http://www.trophy.at...php?ber_id=5716
Van egy 40-es táv is, de magyar nyelven még nem adták közzé.
Egyenlõre 3 nap, 2 éjszakás buli lenne.
Igen arra a maratonra mennénk, eddig úgy néz ki 6 fõvel, abból 3 indulóval. Én az 53km-es távot céloztam meg és Babit is arra próbálom elcsábítani. Infók itt:http://www.trophy.at...php?ber_id=5716
Van egy 40-es táv is, de magyar nyelven még nem adták közzé.
Egyenlõre 3 nap, 2 éjszakás buli lenne.
Laciklon: Melyik volt az az ausztriai verseny/maraton, amit emlegettél a közelmúltban, hogy menni kellene rá? Salzkammergut? Hogy áll a porjekt? Mert egyre inkább befészkeli magát a fejembe, és ennek tudom, hogy mi lesz a vége...
Ez valszeg elégséges motiváció volna annak a 9 kiló hájnak a leadásához is, amit kitûztem az új évre.
És végre a munkahelyem is lehetõvé tenné az ilyen mértékû elõre szervezést.
Laciklon: Melyik volt az az ausztriai verseny/maraton, amit emlegettél a közelmúltban, hogy menni kellene rá? Salzkammergut? Hogy áll a porjekt? Mert egyre inkább befészkeli magát a fejembe, és ennek tudom, hogy mi lesz a vége...
Ez valszeg elégséges motiváció volna annak a 9 kiló hájnak a leadásához is, amit kitûztem az új évre.
És végre a munkahelyem is lehetõvé tenné az ilyen mértékû elõre szervezést.
Várom a túra beszámolót de semmi! Hé fiúk Mi van veletek?
Befagyott a seggünk! :snieg:Várom a túra beszámolót de semmi! Hé fiúk Mi van veletek?
Várom a túra beszámolót de semmi! Hé fiúk Mi van veletek?
Nálunk a buli KIRÁLY most hoztuk haza Ákost és megyünk vissza....
Szuper volt. Felidézte a nyarat, amikor fizettünk az ilyenért.Laciklon!
Finom volt a jégkása?
Holnap 10.00 körül elindulok Almádiból Veszprémnek.
Valahol majd találkozunk!