Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Szevasztok Srácok!

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek, s természetesen sok szabadidõt, s egészséget, hogy minél többet lehessen nyeregben tölteni!
Ma lenne kedve csatlakozni valakinek egy laza átmozgató tekerésre? Dél körül gondoltam menni kb 2 órát. Most nincs olyan kegyetlen hideg sem, s szép száraz az út! A tempót azt nagyon ünnepire tervezem, s a valóság még lehet hogy annál is gyatrább lesz. Viszont valahol el kell kezdeni :)

BUÉK neked is!

Asszem inkább kimegyek Eplénybe. Szépen felgyalogolok a tetejére board-dal a vállamon, aztán meg is van az alapozó edzés. És ha sikerül törés/ficam nélkül lejönnöm, akkor a jutalom is. Ehhez nincs kedved inkább? Felfelé mászunk együtt, lefelé meg ingyen röhöghetsz rajtam!:)

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Szevasztok Srácok!

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek, s természetesen sok szabadidõt, s egészséget, hogy minél többet lehessen nyeregben tölteni!
Ma lenne kedve csatlakozni valakinek egy laza átmozgató tekerésre? Dél körül gondoltam menni kb 2 órát. Most nincs olyan kegyetlen hideg sem, s szép száraz az út! A tempót azt nagyon ünnepire tervezem, s a valóság még lehet hogy annál is gyatrább lesz. Viszont valahol el kell kezdeni :)
Két keréken szép a világ...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

... a bernáthegyinek a nyakában rum van ? :D

Nálam lesz, vau-vau:)!

Gyere má' te is Matti, mert a végén kiöregszünk...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Jól hangzik... kérdés: nyugdíjas jegy van? a bernáthegyinek a nyakában rum van ? :D
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

100 km-en a 3500 szint az nagyon sok.Az profi szint szerintem.Ahhoz hogy ekkora távon ennyi szint összejöjjön,a lefelék is elé brutálok lehetnek.Ez kb annyi,mint B.bélbõl 7szer felmenni a Kõrisre.Végül is nem sok.

Pont mint egy Szilvásmarci.
Igaz ott csak 3.250 a szint, ugyanakkor kárpótlásként 8 km-rel hosszabb. :)

Edzeni azért nem árt!
:paker:
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
100 km-en a 3500 szint az nagyon sok.Az profi szint szerintem.Ahhoz hogy ekkora távon ennyi szint összejöjjön,a lefelék is elé brutálok lehetnek.Ez kb annyi,mint B.bélbõl 7szer felmenni a Kõrisre.Végül is nem sok.:)

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Hmmm, ez valóban elgondolkodtató... Nyilván sokba kerülne, ha a célkapuk zárása után még fél napig kutatnának utánam helikopterrel meg bernáthegyikkel, mire végre beérkeznék. De az az 53km annyira karcsúnak tûnik....

Azért azt a szintidõt az abszolút gyíkok kizárására hozták be. A B távnál 36.5 km 4,5 óra alatt... Ez nagyon laza kocogótempó pontosan 8,11 kmperó átlag. :)
Úgyhogy ha nem akarsz dobogóra törni akkor bátran vállald be!

Egyébként én is tervezem a részvételt, és terv szerint családostól mennék.
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

...mintha lennének valamilyen korlátok a távok elágazásánál és ha nem érsz oda idõre, akkor elirányítanak a rövidebb távra.

Hmmm, ez valóban elgondolkodtató...:chin: Nyilván sokba kerülne, ha a célkapuk zárása után még fél napig kutatnának utánam helikopterrel meg bernáthegyikkel, mire végre beérkeznék. De az az 53km annyira karcsúnak tûnik....

Naptárról nincs vmi hír? Pénzt még nem akarsz?:)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

NEM!
majd csapattárs, Gabesz lenyomja, 24óráson is szólózott...

nem tudom Ti mit csináltatok estig, de én fél 2 körül benn voltam :D
viccet félretéve, azért a Gázlón közel nincsenek ám olyan szintek, mint kinn...

Jankó
én a helyedben meggondolnám azt a 100km-t...
mintha lennének valamilyen korlátok a távok elágazásánál és ha nem érsz oda idõre, akkor elirányítanak a rövidebb távra.

Röviden mentél?:D
Én akkor még talán a gulyást meg a sört vittem be a szervezetmbe a Pokol Csárdában.:)

Ja-ja idõkorlátok vannak rendesen:http://www.salzkamme...t/kiiras-pid361
:lol1:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Konás te nem vállalod be az "A" távot?

NEM!
majd csapattárs, Gabesz lenyomja, 24óráson is szólózott...

Ja, tisztára mint a Gázló:) ott is majdnem hajnalban indultunk és estefelé érkeztünk.

nem tudom Ti mit csináltatok estig, de én fél 2 körül benn voltam :D
viccet félretéve, azért a Gázlón közel nincsenek ám olyan szintek, mint kinn...

Jankó
én a helyedben meggondolnám azt a 100km-t...
mintha lennének valamilyen korlátok a távok elágazásánál és ha nem érsz oda idõre, akkor elirányítanak a rövidebb távra.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

a 200km-es az elég durva. hajnali 5 kor rajtolnak, estefelé érkeznek...
néhány magyar szokott indulni rajta

Ja, tisztára mint a Gázló:) ott is majdnem hajnalban indultunk és estefelé érkeztünk.

Amúgy a Salzon talán tavalyelõtt a 200-as távon H.Péter a 4 lett úgy, hogy nemsokkal maradt le a dobogóról.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Konás te nem vállalod be az "A" távot?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

öööö azért kukkants rá a szintgörbére..;) Bár lehet, hogy erõs vagy, nem tudom.

Nem vagyok erõs. Nagyon nem... Sõt, általában mindig mindenkinek rám kell várnia. (Bár 60-70 km után elõfordul, hogy hirtelen megtáltosodom:lol1:).

De annak idején bevállaltam "felelõtlenül" a hosszú Gázlót is, és le tudtam fogyni, és le tudtam tenni a cigit, és meg is csináltam!

A Gardától is paráztam a gyík erõnlétem miatt, és ezért tudtam tisztességesen felkészülni mind fizikálisan, mind mentálisan. Az is meglett. (Igaz, hogy ott csak a rövidre tudtam kvalifikálni magamat. Ott ez menet közben dõl el.)

Szal nekem ez a nevezés nem csak egy életre szóló élményt, hanem egy pár hónapos speciális lelkiállapotot is jelentene, amiért hajlandó lennék sokat fizetni!

(Folyt. köv. a megfelelõ topikban.)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
öööö azért kukkants rá a szintgörbére..;) Bár lehet, hogy erõs vagy, nem tudom.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Közben rájöttem, hogy nem a megfelelõ topikban faggatózom. Bocsika...

És arra is rájöttem, hogy máris fertõzött vagyok!!! ;)
Tehát megyek. Valszeg 100-on.

De ne aprózzátok már el ti sem! Mi az az 50 nektek? Ha én be merem vállalni...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Elõször a nevezést akarom lerendezni, és ha visszaigazolták, akkor nézünk szállás után a helyszín körül kb 20-30km-en belül.
Esetleg van tipped szállásügyileg?

nincs:) azt hittem neked van:D anno mikor Salzburgban és környékén nyaraltunk, akkor Flachauban volt szállásunk
,de azt most kissé távolinak,macerásnak érzem...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ezzel most megleptél! Ennyire durva a terep? Vagy nagyon sok benne a szint? Azt hittem, hogy csak a 100 vagy 200 az alternatíva (számodra/számotokra).

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Ezzel most megleptél! Ennyire durva a terep? Vagy nagyon sok benne a szint? Azt hittem, hogy csak a 100 vagy 200 az alternatíva (számodra/számotokra).

Gyerekeket is hoznátok? Csak azért kérdezem, mert én is gondolkodom családos kiutazásban.

A C táv még megy, de a B-hez csirkének érzem magam, és nem ok nélkül.

A - 208,7 km (7006 m szintkülönbség)
B - 109,7 km (3582 m szintkülönbség)
C - 53,1 km (1663 m szintkülönbség)
D - 26,6 km (670 m szintkülönbség)
Gyerekek nélkül megyünk, Õk olyankor már a Mamánál nyaralnak...
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Én az 53km-es távot céloztam meg és Babit is arra próbálom elcsábítani.

Gyerekeket is hoznátok? Csak azért kérdezem, mert én is gondolkodom családos kiutazásban.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Szabad-e érdeklõdnöm, hogy az elõzetes számítások szerint min. mennyibõl hozható ki a kaland (nev. díjjal együtt)? Természetesen csak sacc/kb kérdezem.

Még nem tudom. A nev díj 10000. körül van. A szállás kb 5000.-/éj/fõ.
Én 30000.-/fõ körül tippelek, de lehet, hogy rosszul!

hol, s mikor foglaltok szállást?

Elõször a nevezést akarom lerendezni, és ha visszaigazolták, akkor nézünk szállás után a helyszín körül kb 20-30km-en belül.
Esetleg van tipped szállásügyileg?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index