Nem kell félni a hidegtõl, Laciklonnal ma lenyomtunk kb 45 km-t terepen, Tésen csak -7.5 fok volt és csak kicsit fáztunk a lefelén .
Laciklon, maradt véretek? Megfejtettem, hogy visszafelé miért volt olyan érzésem, hogy defektem van és miért nem akart gurulni a bringa. Amikor hazaértem és szedtem ki a kocsiból a kerekeket vettem észre, hogy az elsõ kerekem lapos, lassú defekt.
Ja és két púppal megúsztam az esést.
Hát ez is megvolt. A leejtõn megfagyott a felsõm. Ilyet még nem tapasztaltam. Viszont sikerült jól öltöznöm és elmondhatom, hogy -7,5 fokig tudok tekerni komolyabb problémák nélkül. Már ami a hideget illeti. A jeges terepen parázok rendesen. Jani azért rendes volt a K. emelkedõrõl leérve bevárt. Csak várt, pedig lett volna ideje egy kisebb tábortüzet rakni és forralt bort készíteni...
Hazaértünk, utána kaja és irány véradásra. A -4dcl csapolást megúsztam probléma nélkül, pedig tartottam tõle a fáradtság miatt. Utána készültünk a holnapi bulira és vettem magamhoz egy kis vérképzõt. Most már teljesen rendbe vagyok...
Képeket feltöltöttem ide:
http://jegestura.lac...n.fotoalbum.hu/Holnapra mindenkinek jó tekerést, és Boldog Újévet Kívánunk!