Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Started by
Beraczkai
, 2004. December 05. 21:21
Posted 2011. April 09. - 16:08
Posted 2011. April 08. - 20:25
Igen! Én kb. 7:45 körül legkésõbb szeretnék bent lenni!
De remélem elõbb is be tudok érni!
Mennyien lehetnek vasárnap ilyenkor a pénztáraknál?!
Szerintem már jegy sem fog jutni Én is oda megyek 45-re akkor.
Posted 2011. April 08. - 20:19
Yepp, Máté jelentkezik. Tali az állomáson?
Igen! Én kb. 7:45 körül legkésõbb szeretnék bent lenni!
De remélem elõbb is be tudok érni!
Mennyien lehetnek vasárnap ilyenkor a pénztáraknál?!
Posted 2011. April 08. - 19:40
Ahogy látom a nevezéssel nem lesz gond!
Akkor vasárnap 8-as vonat.
Yepp, Máté jelentkezik. Tali az állomáson?
Posted 2011. April 08. - 09:32
Posted 2011. April 08. - 09:17
[IMG][IMG]http://www.kephost.com/images4/2011/4/8/x92afhtkr150bwo29i6d.jpg[/IMG][/IMG]
PROGRAM:
- 8-10 ÓRÁIG NEVEZÉS
- 10 -10,30-ÓRÁIG A HOSSZÚ,KÖZÉP ÉS A CROSS-TREKKING TÁV INDULÁSA
...
- 10,30-ÓRÁTÓL A CSALÁDI TÁV INDULÁSA
- 13 ÓRÁTÓL GYEREKEKNEK KERÉKPÁROS ÜGYESSÉGI VERSENY
- 8 ÓRÁTÓL 18 ÓRÁIG GHOST ÉS MAGELLAN KERÉKPÁR ROAD-SHOW
- TELENOR
- MÉSZÁROS-AUTÓ KFT / SUZUKI
- BÜFÉ, ZENE
PROGRAM:
- 8-10 ÓRÁIG NEVEZÉS
- 10 -10,30-ÓRÁIG A HOSSZÚ,KÖZÉP ÉS A CROSS-TREKKING TÁV INDULÁSA
...
- 10,30-ÓRÁTÓL A CSALÁDI TÁV INDULÁSA
- 13 ÓRÁTÓL GYEREKEKNEK KERÉKPÁROS ÜGYESSÉGI VERSENY
- 8 ÓRÁTÓL 18 ÓRÁIG GHOST ÉS MAGELLAN KERÉKPÁR ROAD-SHOW
- TELENOR
- MÉSZÁROS-AUTÓ KFT / SUZUKI
- BÜFÉ, ZENE
Posted 2011. April 08. - 08:09
én voltam kinn 1,5 - 2 órát.
eléggé "ing-gatya" stílusra sikeredett
Nem kellett az öregekre várnod.
Én.Vasárnap ki jön Palotára?
Máté, én biztosan. szombaton megyek dekatlonba. valakinek valami?
Nekem kéne, de ahhoz nekem is ott kellene lennem.
Posted 2011. April 07. - 21:02
Vasárnap ki jön Palotára?
Máté, én biztosan. szombaton megyek dekatlonba. valakinek valami?
Posted 2011. April 07. - 20:59
Posted 2011. April 07. - 20:09
én voltam kinn 1,5 - 2 órát.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2011. April 07. - 18:55
Posted 2011. April 07. - 15:47
Hali !
Asszem én nem tudok ma menni, sajna..
Asszem én nem tudok ma menni, sajna..
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2011. April 07. - 08:40
Dózer: mikor tervezel Papodozni?
16:00-17:00 között indulnék. Elég vacakul vagyok, de félek, ha nem megyek, még rosszabbul fogom magam érezni. Viszek haza egy kis gyógyfüvet.
Na bazz, lehet mégsem megyek. Pestre kell mennem, de lehet visszaérek, de lehet hogy nem.
a bolondját járatják velem, mert lehet nem is ma kell mennem...:mad:
Posted 2011. April 06. - 21:21
Gazloman!
Astana sapka gazdája köszöni a megõrzést
Astana sapka gazdája köszöni a megõrzést
www.magicteam.hu
Posted 2011. April 06. - 21:18
Én még bringáztam ott úgy, hogy végig lehetett tekerni. Jónéhány évvel ezelõtt történt egy földcsuszamlás a forrás fölötti részen, azóta lépcsõzõs lett a mutatvány.
Utoljára kb. 1 hónapja sétáltam ott a családommal. Olyan nyálkás volt minden, hogy gyalog is alig lehetett menni.
Utoljára kb. 1 hónapja sétáltam ott a családommal. Olyan nyálkás volt minden, hogy gyalog is alig lehetett menni.
gazloman
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."
Posted 2011. April 06. - 20:59
Üdv népek !
Tihanyban a barátlakásoknál ki járt ? Bringával megközelíthetõ? Ha igen, honnan érdemes megkeresni ?
Én jártam párszor. Alulról lépcsõn visz fel a turista jelzés. Elõször itt mentem fel, vállon cipelve a biciklit. Felülrõl a temetõ mellett kell felmenni, a focipályánál, kb északi irányban, és földvár töltés szerû maradványain kell bemenni az erdõbe. A térképem szerint ez a Piros+ és Zöld jelzés. Ennek a folytatása megy le a lépcsõn.
Posted 2011. April 06. - 20:14
Üdv népek !
Tihanyban a barátlakásoknál ki járt ? Bringával megközelíthetõ? Ha igen, honnan érdemes megkeresni ?
Posted 2011. April 06. - 09:58
koszi, ha minden jol megy, akkor a haverokkal vitetem magam a bakonyba meg igazabol a bringan talalhato serulesek 80%a szallitas kozben kerult ra. idegesito, hogy meg csak nem is hasznalat kozben, hanem az odafigyeles ellenere sikerul mindig kicsit amortizalni pakolasnal.
Posted 2011. April 06. - 09:49
Veszprémbe vagy kispiros jár, vagy nagy piros húzza a kéket:) de utóbbiból is két verzió van. az egyik az oldschool mûbõrüléses, a másik meg ami Gy-Bp közlekedik. nekem eddig csak az öreggel vannak bringás tapasztalataim(ilyenek járnak Bprõl Szegedre is), semmi negatív. a bringás kocsiba vagy betámasztom az ablak mellé úgy, hogy biztosan ne tudjon eltáncolni, vagy ha nagyon muszáj, akkor fölrakom a kampóra. még sosem vertem le sehol.
(bár a vázamon látható sérüléseknek közük van a máv-hoz, mivel a móvári vasútállomáson b@szódott neki egy oszlopnak a váz..)
vasárnap vonatozz velem Várpalotára és meglátod milyen jó lesz:)
(bár a vázamon látható sérüléseknek közük van a máv-hoz, mivel a móvári vasútállomáson b@szódott neki egy oszlopnak a váz..)
vasárnap vonatozz velem Várpalotára és meglátod milyen jó lesz:)
Posted 2011. April 06. - 09:44
az uj motorvonatoknal tiszta a dolog - ott en is neztem egyszer ki is akarok menni becsbe korbetekerni a varost (a jegy is joval olcsobb, mint pestre...), milyen fasza bringautak vannak ott.
viszont egyket eve meg a hagyomanyos vonattal jottem, egyreszt azon is aggodtam, hogy ne verjem ossze (szuk es fem minden), masreszt meg tok fura volt, hogy van jegyem bringaszallitasra, aztan oruljek, hogy felhozhatom a vonatra. bakony fele ilyenek kozlekednek nem?
viszont egyket eve meg a hagyomanyos vonattal jottem, egyreszt azon is aggodtam, hogy ne verjem ossze (szuk es fem minden), masreszt meg tok fura volt, hogy van jegyem bringaszallitasra, aztan oruljek, hogy felhozhatom a vonatra. bakony fele ilyenek kozlekednek nem?