draga bringat hogyan es hol szallitotok vonaton?
en csak egyszer hoztam (bp-gyor), de a jegy ellenere orultem, hogy ki nem raktak vele.
a mostanában Gyõr-Bp vonalon közlekedõ gyorsvonatok egyik kocsijában kartávolságra lehetsz a bringától. ha csak a peronon lehet, akkor minden állomásnál kisétál, csekkol, elnézést kér, hogy bringával jár, aztán visszaül a helyére. Móvár-Gyõr vonalon ûrhajók közlekednek, ahol megintcsak kartávolságra vagyok a géptõl.
elég sokat szállítom vonaton, nem emlékszek, hogy bármiféle konfliktus adódott volna. sõt.. a legtöbb kaller kifejezetten segítõkész és készséges volt velem, a többire meg lehet nem figyeltem: ) volt pl egy fiatal(35körüli) aki a Hódmezõvásárhelyrõl Kiskunfélegyházára tartó kispirost megállította, hogy a késve érkezõ(én..) is föl tudjon szállni. jegyet már csak ott tudtam venni, pótdíjat nem számolt. körbenézte a bringát, váltottunk pár szót(asszem abban az évben jött ki a hone), hogy milyen fejlesztések várhatók, aztán jó utat kívánt.
Csak párszor sikerült vonattal szállítani bringát,
de akkor is vagy az elõtérben, vagy a kijelölt kocsiban vittük.
Gond csak egyszer volt egy paraszt kaller miatt!
A bringám meg mindig szem elõtt van!
8 órai vonat nincs túl korán?
10-tõl van nevezés, ha jól láttam!
a következõvel viszont 10.20ra érnétek oda. ha nem könyörgöm be magam Mátéhoz szombat este, akkor innen indulok 5.44kor és Palotán leszek 9.35re. ha nem szeretnétek sietni, benevezhetlek titeket mikor odaértem.