Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11272 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Srácok, nincs valakinél elfekvõbe egy használt, de használható állapotú nõi MTB váz eladó? Alu váz lenne a legjobb. Köszi!

Csak nõi jó? Nekem van egy alu monti vázam, kb 17-es lehet, eléggé ütött kopott, de alumínyium. Hogy nõi e, azt nem tudom, nem néztem a micsodáját :), de szerintem fiú. Ami viszont nagyobb gáz, hogy van benne egy leszuttyadt középcsapágy, jól bele korrodálódva, valószínûleg, csak melegítéssel fog kijönni. Ha esetleg érdekel, elõbányászom egy fényképezkedésre.

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Srácok, nincs valakinél elfekvõbe egy használt, de használható állapotú nõi MTB váz eladó? Alu váz lenne a legjobb. Köszi!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

[U]Ugyanerre az analógiára a hogyan fogjunk szarvast puszta kézzel:
Szarvasbõgés idején kimész az erdõbe, letolod a gatyádat és négykézlábra állsz. Amikor meglátod a füleid mellett a szarvas lábait, akkor késedelem nélkül megragadod azokat. Ezután a három ponton rögzített állattal felállsz és hazaballagsz.

Ez nagyon tetszett. Babival könnyesre röhögtük magunkat! :) Még még még ilyeneket!!!!!
Egyébként holnapra egy laza balatoni tekerést terveztünk a családdal, de úgy néz ki az idõ ellenünk lesz.
Lehet, hogy csak egy laza baglyashegyi kör lesz....
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

[U]Kedvenc medvehagymás receptem...

Én nem szeretem a vadhúst, de ha szeretném is, inkább lemondanék róla ezek után... :D
A recept az már inkább tetszik, egy jó kis bõrszoknyás csizmás kombinációval. :)

Üdv újra itt! Jó dolog is a bringázás, kár lemondani róla. Gyere majd bringázni velünk is, ha úgy gondolod.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Kedvenc medvehagymás receptem: Elhívod az asszonyt medvehagymát szedni. (Fontos, hogy rövid szoknyában legyen.) Majd egy félreesõ helyen megszólalsz: "Nézd, micsoda szép medvehagyma!!!" Aztán, mikor lehajol érte, bumm -- jöhet a meglepi. Utána meg közösen jóízûen el kell fogyasztani a medvehagymát.

Ugyanerre az analógiára a hogyan fogjunk szarvast puszta kézzel: Szarvasbõgés idején kimész az erdõbe, letolod a gatyádat és négykézlábra állsz. Amikor meglátod a füleid mellett a szarvas lábait, akkor késedelem nélkül megragadod azokat. Ezután a három ponton rögzített állattal felállsz és hazaballagsz.

Amúgy üdv mindenkinek, sokáig távol voltam, de visszatértem, mert itt a tavasz és nem bírom tovább bringázás nélkül. Meg az íjászat nem tartotta karban eléggé a szív-tüdõ rendszert. A Gázlóra megpróbálok embert faragni magamból...

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Medvehagymából miket szoktatok készíteni? Nekem van egy nagyon jó receptem, szalonnát pirítok, a medvehagymát csalánnal
együtt rádobom, megpárolom, felöntöm tejjel és levessel (kockából), és néhány perc fõzés után zabpehellyel sûrítem.

Pogácsa, saláta, magába, zsíros kenyérre, levesbe! :)

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Sziasztok

Bocs hogy idepofátlankodok de ezt mindenképp tudnotok kell.
Íme egy cikk hogyan vélekednek a helyi zöldek a helyi kerékpárosokról akiknek nem adtak engedélyt:
Nyugat.hu : Természetrongáló kerékpárosok az Õrségi Nemzeti Parkban

Üdv
Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Medvehagymából miket szoktatok készíteni? Nekem van egy nagyon jó receptem, szalonnát pirítok, a medvehagymát csalánnal együtt rádobom, megpárolom, felöntöm tejjel és levessel (kockából), és néhány perc fõzés után zabpehellyel sûrítem.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Holnap korábban? :D

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Hétköznap laza tekerés kb. 17:00 körüli indulással?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
vettem...
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
legyen 9.30, a Jutas-pusztai körforgalomban.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Dózer és mi mikor indulnánk?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

alternatívának esetleg érdekel valakit egy Papod kör?
úgy terveztük, hogy 7 elõtt indululnk almádiból...

az idõket nézve, a tempó is F1-es lesz.:) Megnézed, hogyan nyer a hasonmásod? :)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Fejezd be Andris ...:D én tuti nem tartok veletek :)
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
alternatívának esetleg érdekel valakit egy Papod kör?
úgy terveztük, hogy 7 elõtt indululnk almádiból, 7.20 kor veszprémben csatlakoztatjuk az esetleges csatlakozókat és nem sokkal 9 után (illetve mi vissza almádiba 10 elõtt) érkeznénk, hogy jól meg lehessen nézni a forma egyet.
érdekel valakit?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Rendben , én benne vagyok :D
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Vasárnap mehetnénk egyet. Nyomhatnánk egy újabb Bakonybélt, ott kellemesen lerészegednénk, aztán telefonon hívnánk a családtagjainkat, hogy jöjjenek értünk. :D

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Hétvégén megyünk bringázni ? Bepótolhatnánk az ivászatot i8s :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Dózer uram nagyon boldog névnapot :)... hétvégén iszunk rá ? kettõre kell :)

Dózer!
Boldog névnapot!
Démonizálódás (soproni) volt, lesz? :)

Köszönöm!
Igazad van Matti, kettõre már kellene! :)

Épp tegnap nem ittam egy kortyot sem, estig "ügyeletben" voltam kocsi ügyileg, aztán meg már nem volt kedvem semmit inni. Szóval van mit bepótolni.:D