Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Kocsival ki az Odvaskõhöz, majd kerékpáros mászókázás a Kõrisre vagy a Pápavárhoz. (Lehetõleg alacsony intenzitású aerob zónában...

Ennyire most sajnos nincs idõkeretem. :(
Most inkább egy pörgõsebb edzésre gondoltam.

Én benne lennék egy vasárnapi tekerésben.

Holnapra valami konkrétum?

Én arra gondoltam, hogy holnap 10-kor indulnék. (kb 2 órát folyamatosan, közepes tempóban, normál pulzustartományban.) :)

Gulyad.-Tekeresv.-Csatárh.-Márkó-Gulyad.
Ez tõlünk háztól házig 20,5 km.
Nyáron edzõtempóban 1 óra alatt szoktam lenyomni, most szerintem a terep adottságait figyelembe véve jó ha 2 óra alatt sikerül.
Pont ez lesz a kihívás.

Szóval indulás tõlünk. Utána a frissítés az elsõ 3 helyezettnek biztosított. :)

Akkor jöttök?

ui:
most vettem észre, hogy közbe már új projekt van.
Ha azért bicikliszerelés elõtt mégis lenne kedvetek, akkor jelezzétek.

Ma decathlonozás volt, úgyhogy holnap ruhateszt lesz.
Aldis felsõt kénytelen voltam becserélni. :( (k. mindenit)
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

- A Kulát kellene atomjaira szedni, mert egyben nem kelt el, így alkatrészenként fogom értékesíteni.

Örömmel látok mindenkit (akit ismerek). Csak szóljatok légyszi, hogy tudjak tervezni. Önvédelmi fegyvert hozzatok, mert valszeg ott lesz a kifiam is!

Mondjuk tízre kimennék a vállalkozókért a 3-as végállomásához a Csererdõbe. És köszönöm elõre is!!!

Én szívesen segítek szerelni meg sört inni.Van komplett szerszámkészletem asszem mindenhez,meg sörnyitóm is akad.Tárcsaféket nem akasz szerelni?Mert ha igen,akkor ahhoz is viszek apparátot.Akkor holnap 10 óra?Megpróbálok felkelni addígra.Egy kis tekerést is beiktathatnánk esetleg,ha olyan az idõ.

Ica a párom ötlete volt, hogy vegyük be harmadiknak! Hát nem imádni való a csajszi?

Ezen a Bíró Icás dolgon hangosan felnevettem amikor olvastam:D

Most hallgattam az idõjárást,esõ és hó várható holnapra.Lehet a sör helyett forraltbor kéne.:)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Ejjjjha, micsoda liberális szexuális szokásaitok vannak!!! :clap::lol1: Nem is gondoltam volna rólatok... Illetve rólad még csak-csak, de ejnye Babi!!!

Ica a párom ötlete volt, hogy vegyük be harmadiknak! Hát nem imádni való a csajszi?:love1:
Szerszámaim vannak, csak hát én egy "falusi srác vagyok", aki messze lakik a hírös várostól.
Ha nem jön össze a projekt, esetleg valamelyik délután be tudok ugrani a segédeszközökkel.

Nekünk is megvolt a mai edzés. Párom órája szerint 45km-lett. Az én órámban lemerült az elem... Az erdei utak helyenként még jegesek, amit annyira utálok.
Az útvonal: Palota; Királyszállás; Hétházpuszta; Kisgyón bánya; Bakonycsernye; Szápár; Csõszpuszta, és haza. Az idõ csodás volt!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Én egy jótanáccsal tudok hozzájárulni a projekthez, nekem is így jött ki egy ezeréves pedál: gáztûzhelyen fel kell melegíteni.

:) Köszi! Mindjárt szólok a nejemnek, aztán majd (priviben) megírom, hogy mit mondott...:miotacz::lol1:

Már akartam mondani: sokat fejlõdött az avatarod!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én egy jótanáccsal tudok hozzájárulni a projekthez, nekem is így jött ki egy ezeréves pedál: gáztûzhelyen fel kell melegíteni.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Atikaaa: Nincs mit. Használd egészséggel!

Laciklon, Empty: Elméletileg elküldtem. Szóljatok, ha valamiért nem jutott át... (Nálam sosem lehet tudni.:scared:)

Mindenki: Mivel ma délután túlestem a hétvégi edzésen (görgõzés formájában), így holnapra új tervet dolgoztam ki:

Mi lenne, ha valaki segítene/ valakik segítenének néhány szerelési munkát a garázsomban kivitelezni? (Azért nem megyek mûhelybe, mert egyszerre több bicajt is érint a dolog. És ugye egy seggel két lovat nem lehet...)

Maláta- és komlóalapú frissítésrõl a rendezõség (azaz én) gondoskodik!!!

A következõ szerszámokra lenne szükség:
- láncbontó
- pedálkulcs (Semmivel sem bírom vaze kiszedni a hajtókarból! Pedig még imbusz lik is van rajta...)
- valami, amivel a hollowtec LX hajtómû mindenestõl kiszerelhetõ a Kulából

Projectek:
- Meg kellene cserélni az elsõ váltót a fully-n meg a trekkingemen. Mert amit a Four-ra tettek, az sajnos dörzsöli a bovden-ellentartó akármit rendesen. A Genesis-en viszont olyan van, ami szinte párhuzamosan fut a csõvel. Asszem mindegyik Deore, csak máshol húzós. De nem bánnám, ha valaki hozzáértõ is megnézné a két darabot, nehogy csak a szétrobbantás után derüljön ki, hogy nem is felcserélhetõk...

- A Kulát kellene atomjaira szedni, mert egyben nem kelt el, így alkatrészenként fogom értékesíteni.

Örömmel látok mindenkit (akit ismerek). Csak szóljatok légyszi, hogy tudjak tervezni. Önvédelmi fegyvert hozzatok, mert valszeg ott lesz a kifiam is!

Mondjuk tízre kimennék a vállalkozókért a 3-as végállomásához a Csererdõbe. És köszönöm elõre is!!!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Ha van rá igény be tudom tördelni az edzésterveket, táblázatokkal
képekkel stb. és PDF-ben lementeni?!
Legyen má haszna a foglalkozásomnak!:D

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Kösz Jankó!

Kösz Matti!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Értem! Benne lennék a kis körben is majd.

Matti!

A képet amit csináltunk délelõtt át tudnád küldeni nekem
úgy, hogy a telefonodról elõbb átmented a számítógépre
és utána emilben átnyomod? Ez az MMS dolog kicsit
kicsire sikeredet.:(

elküldve...... jelentem :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
én is szivesen venném:) ha szabad idepofátlankodnom :) toth.atika@freemail.hu

(ugyanitt 2008as trek 8500 eladó :D :D )

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Jankó!

Ide vele!:) : lite@freemail.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Bíró Icát nyomjuk a párommal közösen.

Ejjjjha, micsoda liberális szexuális szokásaitok vannak!!! :clap::lol1: Nem is gondoltam volna rólatok... Illetve rólad még csak-csak, de ejnye Babi!!!

És Icának hogy tetszik? Van még tagfelvétel???:love1:

OKÉ, zrikálás befejezve, jöhet a komoly dolog: Laciklon, légyszi küldj egy e-mail címet, mert ígéretem szerint elkészültem az ELITE-edzésterv fotózásával, és le is fordítottam nektek. Csak legyen hely a fiókodban, mert nem tömörítettem a képeket. Elég apró adatok is vannak a táblázatokban, nem akartam olvashatatlanná tenni õket.

Többiek: Ha valakit esetleg érdekel némi edzéselmélet edzéstervekkel, amit az ELITE cég ad a görgõk mellé a vásárlóinak, akkor küldjön e-mail címet.

Holnapra valami konkrétum?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

a nagy körre több kis körrel kell felkészülni:)

Értem! Benne lennék a kis körben is majd.

Matti!

A képet amit csináltunk délelõtt át tudnád küldeni nekem
úgy, hogy a telefonodról elõbb átmented a számítógépre
és utána emilben átnyomod? Ez az MMS dolog kicsit
kicsire sikeredet.:(

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Hát ez az ami jelenleg számomra is a legfontosabb.
Célom: vagy egy 9 kilós fully, vagy, hogy leadjak 5kilót! Valahonnan kell lefaragni mert a mostani felállás nem kóser...
Most jelenleg a görgõzés mennyiségét csökkentettem, hogy ne legyen annyira unalmas. A terv heti 6 edzés, amibõl 3 görgõ, a másik 3 alkalommal meg Bíró Icát nyomjuk a párommal közösen.
A marketing szöveg alapján jó alakot és kemény popót ígér..:)
Érdekes izomcsoportokat mozgat ez a nõi alakformáló torna.

Egyébként ma 11 körül indulunk egy bakonyi tekerésre. kb.35-40 km, nagyrészt aszfalt és murvás úton. Most még király az idõ, de hogy délután vagy holnap mi lesz???
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Már dolgozom a projekten erõsen.:)

Nem a testsúlyodra értettem a grammhuszár elnevezést.:)De ha lefogysz 12 kilót,akor az annyi,mintha 0 kg tömegû bicajjal mennél.Vajon mennyibe kerül egy ilyen "nehéz" bicaj?:D
Én mostanában a hizásra gyúrtam inkább,nehogy elfújjon a bakonyi téli szél,és a telók is mozogjanak alattam.:)
Én jobban örülnék most valami közelebbi tekeréshez,kocsi és vonat nélkül.Kocsim amugy is rossz,tegnap szétkaptam a karburátort.Még nem csináltam ilyet.Lehet nem is fogok többet....:)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Uraim, vasárnap egy kis környékbeli tekergést nem kívántok?
Tekeres-völgy, Csatár-hegy (max Márkóig), Gulya-domb.
Semmi kemény, csak egy kis szellõztetés.

Eredetileg hosszabb görgõzés volt a vasárnapi terv, de a szikrázó napsütésre való tekintettel rávehetõ vagyok a következõkre:

- Kocsival ki az Odvaskõhöz, majd kerékpáros mászókázás a Kõrisre vagy a Pápavárhoz. (Lehetõleg alacsony intenzitású aerob zónában...:lol1:)
- Vonattal vagy kocsival ki valamilyen kellemes terepre, és tempós (zsírégetõs) téli gyalogtúra.

Mindkét esetben haza kellene érnem mondjuk a délután közepén... Ha valaki csatlakozna, jelezzen minél elõbb, mert a családi progit hozzá kell igazítani a tervhez.

...szerintem Jankó sem egy grammhuszár.:)...

Már dolgozom a projekten erõsen.:)

Mi ha súlyt akarunk optimalizálni elég 1-2 hét diéta. Nem kellenek drága alkatrészek.
Szegény Konás meg csak komoly anyagi áldozatok árán tud súlyt csökkenteni.
Tulajdonképpen milyen jó is nekünk! :)

Na ott a pont!!! Végre valaki leírta a frankót.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

És a nagy körrel mi lesz? :)

a nagy körre több kis körrel kell felkészülni:)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Esõ nem, a hó állítólag igen.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Hú a tömeg.Én nem vagyok,de szerintem Jankó sem egy grammhuszár. A megbízhatóság szeintem többet ér mint pár gramm.

Mi ha súlyt akarunk optimalizálni elég 1-2 hét diéta. Nem kellenek drága alkatrészek.
Szegény Konás meg csak komoly anyagi áldozatok árán tud súlyt csökkenteni.
Tulajdonképpen milyen jó is nekünk! :)

Remélem nem fog szakadni az esõ.
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

jó, tegyük fel, hogy 5 évig nincs vele semmi gond, de még mindig ott van a tömege... a hátsó agy -6csavaros, tárcsás- közel 500 gramm...

Hú a tömeg.Én nem vagyok,de szerintem Jankó sem egy grammhuszár.:)A megbízhatóság szeintem többet ér mint pár gramm.