Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2009. január 31. - 12:01
Írta 2009. január 31. - 08:51
Számomat privátban küldtem.
Írta 2009. január 30. - 21:20
Írta 2009. január 30. - 19:10
Sarazásra gondoltál?Valakinek nincs kedve hétvégén tekerni egyet terepen?
Múltkor ugyanannyi idõbe került a tisztítás mint a tekerés.
Írta 2009. január 30. - 16:08
http://forum.bikemag...1579#post821579
egyik ismerõsét lovasították meg ...
thx!
Írta 2009. január 30. - 13:33
Írta 2009. január 30. - 13:08
Írta 2009. január 28. - 12:38
Ano: A hajtómû dobozolva! Ma leviszem magammal Fehérvárra. De ma vagy holnap birtokba vesszük az új szárnyat, úgyhogy ne a régi helyemen keress! A "C" épület végén leszek, nagyjából abban a szekcióban, ahol te is ülsz (egy irodával odébb).
ez mind szép és jó de én holnap és holnapután (csütörtök és péntek) leszek délutános, szóval ma nem (szerda)
esetleg csütörtökön vagy pénteken elhozhatnád melóba és megkukkantanám
Írta 2009. január 28. - 10:30
Szal nem a legolcsóbb XT modell... (Viszont csak egy szezont futott.)
Ano: A hajtómû dobozolva! Ma leviszem magammal Fehérvárra. De ma vagy holnap birtokba vesszük az új szárnyat, úgyhogy ne a régi helyemen keress! A "C" épület végén leszek, nagyjából abban a szekcióban, ahol te is ülsz (egy irodával odébb).
Írta 2009. január 27. - 21:07
Az LX hajtómûre mennyire gondolál?
képet tudnál feltenni róla hogy mennyire van megfáradva?
Elviszem Fehérvárra, hogy meg tudd nézni. Az egyik csapágyat már õsszel cserélni kellett volna a Zoli (Farády szerelõje) szerint. Szorulása nincsen, csak ha hirtelen megterheled, rendszeresen kattan egy nagyot. A nagytányérról le van törve egy fog. Amúgy nincs leélve. Ja, ha jól tudom, akkor a Mattinak van rendkívül jó áron csapágya hozzá!
Nekem meg korban hozzáillõ hátsó kilences fogsorom van hozzá... Úgy értem egyidõsek. Kb. 5e kilométert mentek, ezrenként váltottam láncot (2 láncot használtam).
Írta 2009. január 27. - 18:48
A Kab-hegyi erdészeti úthálózat nekem is nagy kedvencem. Annál már csak az a jobb, amelyik Városlõd után megy Bakonybél felé. Az baj, hogy az a túra nekem 160km, úgyhogy túl gyakran nem csinálom.
a németbányai ? a pisztrángos tó az egyik kedvencem:) az útnak egy részén megy a gázló is.
Írta 2009. január 27. - 16:49
Hétvégén mehetnénk egy Kab hegyet.Vonattal elmennénk a hegyig,Szentgálig,vagy Városlõdig,esetleg Ajkáig.Bejárnánk a hegyet,aztán vissza megint vonat.Sarazásra nem vagyok hajlandó!!!!
Ki jönne?
Az egyik hétvégi napom tuti foglalt, s még csak azt sem tudom, hogy melyik lesz az! Ha sikerülne, s a másikon szabad lennék, s az idõjárás is kegyesebb lenne, akkor engem érdekelne a dolog! Csak aszfalton mennénk? Sarat, esõt, hideget, nagy szelet nem kívánok!
Írta 2009. január 27. - 15:38
képet tudnál feltenni róla hogy mennyire van megfáradva?
Itt van róla egy alkatrészleírás, amit még akkor csináltam, mikor egyben volt meghirdetve eladásra:
Alkatrészek és „életkoruk”:
- Váz: Kona Kula 18’ 2007, anyaga Kona Race Light 7005 butted aluminium (2 szezon)
- Villa: Manitou Axel Comp TPC Lockout 100 mm air assist (2 szezon)
- Hajtómû: Deore LX integrált hollowtech (2 szezon)
- Hátsó váltó: Deore XT (1 szezon)
- Elsõ váltó: Deore LX (2 szezon)
- Fékváltókar: Deore LX (2 szezon)
- Fék: Deore V-fék (2 szezon)
- Pedál: Shimano PD-M505 (szinte új)
- Elsõ agy: Shimano HB-MC 12 (1 szezon)
- Hátsó agy: Shimano Deore FH-M510 (2 szezon)
- Kormánycsapágy: FSA (ajándékba jár a vázhoz)
- Kormányszár: KBIX Pro Race 110 mm (2 szezon)
- Kormány: Ritchey riser 6061 butted alu, 62 cm (Vadonatúj!!! )
- Markolat: Lizard Skins (Vadonatúj!!! )
- Nyeregcsõ: Pazzaz 2014 micro adjust (1 szezon)
- Gumik: Maxxis Ignitor 26 X 2.1 (Vadonatúj!!! – a belsõk szintén )
- Kulacstartó: 2 db, a váz színével harmonizáló alu darabok (1 szezon)
A hajtómû kicsit foghíjas és fáradt, meg még csapágyazásra is szorul. A villa és a nyeregcsõ szerintem figyelemre méltó darab! Elõbbi szerintem nem került külön forgalomba, csak bringába építve. És bár a neve Comp, a Comp-oknál sokkal többet tud.
A 2 szezonos alkatrészek egyébként arról az Imagine-rõl származnak, aminek a vázát megvetted.
A listából még hiányoznak a komplett kerekek: Mavic 317 felni, fekete DT küllõk, agyak a listában. Árat még sok mindenre nem találtam ki, kértem is segítséget a megfelelõ topikban.
De ha van ötletetek, itt is szívesen fogadom.
Írta 2009. január 27. - 15:33
Ki jönne?
Írta 2009. január 27. - 10:44
Írta 2009. január 26. - 22:26
Már hogyne lehetne! Kemények voltunk!
Látod mit hagytál ki?
Nem kellett volna használnod...
Én is:D
Pár kép a következményekrõl:
http://kepeim.hu/use...246&alkid=56671
Én is mentem egyjó kis kört a Kab-hegyen, de nekem nem kellett utána bringát takarítanom. Igaz, én le sem tértem az erdészetirõl:D:D
Írta 2009. január 26. - 16:04
Jankó!
Milyen alkatrészeket árulsz? Van valahol egy listád? Az sem baj, ha árakat is tartalmaz.
Itt van róla egy alkatrészleírás, amit még akkor csináltam, mikor egyben volt meghirdetve eladásra:
Alkatrészek és „életkoruk”:
- Váz: Kona Kula 18’ 2007, anyaga Kona Race Light 7005 butted aluminium (2 szezon)
- Villa: Manitou Axel Comp TPC Lockout 100 mm air assist (2 szezon)
- Hajtómû: Deore LX integrált hollowtech (2 szezon)
- Hátsó váltó: Deore XT (1 szezon)
- Elsõ váltó: Deore LX (2 szezon)
- Fékváltókar: Deore LX (2 szezon)
- Fék: Deore V-fék (2 szezon)
- Pedál: Shimano PD-M505 (szinte új)
- Elsõ agy: Shimano HB-MC 12 (1 szezon)
- Hátsó agy: Shimano Deore FH-M510 (2 szezon)
- Kormánycsapágy: FSA (ajándékba jár a vázhoz)
- Kormányszár: KBIX Pro Race 110 mm (2 szezon)
- Kormány: Ritchey riser 6061 butted alu, 62 cm (Vadonatúj!!! )
- Markolat: Lizard Skins (Vadonatúj!!! )
- Nyeregcsõ: Pazzaz 2014 micro adjust (1 szezon)
- Gumik: Maxxis Ignitor 26 X 2.1 (Vadonatúj!!! – a belsõk szintén )
- Kulacstartó: 2 db, a váz színével harmonizáló alu darabok (1 szezon)
A hajtómû kicsit foghíjas és fáradt, meg még csapágyazásra is szorul. A villa és a nyeregcsõ szerintem figyelemre méltó darab! Elõbbi szerintem nem került külön forgalomba, csak bringába építve. És bár a neve Comp, a Comp-oknál sokkal többet tud.
A 2 szezonos alkatrészek egyébként arról az Imagine-rõl származnak, aminek a vázát megvetted.
A listából még hiányoznak a komplett kerekek: Mavic 317 felni, fekete DT küllõk, agyak a listában. Árat még sok mindenre nem találtam ki, kértem is segítséget a megfelelõ topikban.
De ha van ötletetek, itt is szívesen fogadom.
Írta 2009. január 26. - 14:37
Milyen alkatrészeket árulsz? Van valahol egy listád? Az sem baj, ha árakat is tartalmaz.
Írta 2009. január 26. - 14:13
Kona Kula szétrobbantva, lehet alkudozni velem az alkatrészeire!