Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2009. február 02. - 17:00
Nálatok vannak Rubena külsõk? Nekem V63 GOLF vagy simán V63 kellene 4db. Ha minden igaz akkor 10x1,75 a méret.
Köszi!
Írta 2009. február 02. - 16:35
Végül is egy vadidegenre bízol rá egy értékes csomagot.Jobb félni,mint egészni.Ti "öregek" túlaggódjátok a dolgokat
Fórumos BBB küldte múltkor a görgõt busszal, meg haver tett bele egy telefont. korábban ért be a busz, aztán ott várt a csomag a forgalmi irodán
ha nagyobb csomagról van szó, akkor berakjuk egy üres rakodóba a busz aljába...
Milyet néztek volna,ha a forgalmi irodán a doboz mélyén megszólalt volna egy mp3-as csengõhanggal a telefon.
Írta 2009. február 02. - 15:53
igen, már említetted
köszi
majd beugrok hozzá, bár tegnap kaptunk egy "Méhészegyesület 2009"-es táskát, úgyhogy annyira nem létkérdés az a kis piros tatyó
majd emesenen írok, lehet hétvégén 'megruházlak'
Akkor jó!
Néha már azt sem tudom, hogy fiú vagyok-e vagy lány?!
A hétvége meg ok!
Írta 2009. február 02. - 14:29
Ti "öregek" túlaggódjátok a dolgokatbiztos mûködik,de kicsit meredek ez a buszos megoldás.
Fórumos BBB küldte múltkor a görgõt busszal, meg haver tett bele egy telefont. korábban ért be a busz, aztán ott várt a csomag a forgalmi irodán
ha nagyobb csomagról van szó, akkor berakjuk egy üres rakodóba a busz aljába...
igen, már említettedAndris!
Mindig elfelejtem! A tatyód a Mattinál van!
Bár ahogy most, ezt írom, jut eszembe, hogy
lehet már szóltam!
köszi
majd beugrok hozzá, bár tegnap kaptunk egy "Méhészegyesület 2009"-es táskát, úgyhogy annyira nem létkérdés az a kis piros tatyó
majd emesenen írok, lehet hétvégén 'megruházlak'
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. február 02. - 12:43
ha a fizetést megodljátok bankon keresztül, akkor küldd fel busszal
többször küldtem már én is vázat (sárga konát is, meg fox teló is ment már...)
200-500 Ft-ot kért a sofõr, megbeszéltük, hogy ki és hol fogja várni a csomagot, hibátlanul ment mindig!
biztos mûködik,de kicsit meredek ez a buszos megoldás.
Írta 2009. február 02. - 10:22
Mindig elfelejtem! A tatyód a Mattinál van!
Bár ahogy most, ezt írom, jut eszembe, hogy
lehet már szóltam!
Laciklon!
Nem jársz mostanában véletlenül a Bringabutik felé?
Írta 2009. február 02. - 10:17
ha a fizetést megodljátok bankon keresztül, akkor küldd fel busszalMatti: Ha van (vagy a közeljövõben lesz) olyan dobozotok, amibe vázat tudnék csomagolni, légyszi ne dobd ki! Kellene nekem a Kula váz csomagolásához. Elkelt, és sanszos, hogy postára kell adnom... Meg persze ha egyéb segédanyag kerülne a kukába (pl bubis fólia, vagy valami, amit vázcsomagoláshoz használtak a gyártók), azt is mentsd meg nekem, kérlek!
többször küldtem már én is vázat (sárga konát is, meg fox teló is ment már...)
200-500 Ft-ot kért a sofõr, megbeszéltük, hogy ki és hol fogja várni a csomagot, hibátlanul ment mindig!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. február 02. - 09:10
Írta 2009. február 01. - 22:34
Írta 2009. február 01. - 22:12
Írta 2009. február 01. - 22:08
Jankó: A vázat hova akarod küldeni helyileg? Sok fele járok, talán tudok segíteni.
Pesti srác ütötte le. De állítólag a haverja kérésére licitált. Mindegy, valszeg Pest lesz a desztináció... Köszönöm a jó szándékot, de igazán nem akarnálak terhelni a hülyeségeimmel.
Viszont ha szállás vagy utazás ügyben van hír (Salz) akkor informálj ám!
Ja, és köszi a múltkori nyereg-linket is. Rákerestem néhány felhasználói véleményre vele kapcsolatban (mtbr.com). Az elsõ kettõ arról szólt, hogy igen gyorsan kettétörött az adott modell. A harmadik hozzászólást már meg sem néztem...
Írta 2009. február 01. - 21:58
Pótoltuk az eddig elégetett zsírt..... Vajon a mai zabálást mikorra fogjuk ledolgozni?
Jankó: A vázat hova akarod küldeni helyileg? Sok fele járok, talán tudok segíteni.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. február 01. - 14:45
Írta 2009. február 01. - 14:33
Írta 2009. február 01. - 14:15
Elõre is köszi! (Hú, má' mennyi sörreee' jövök...:wallbange)
Ha másnak van, az is jó lesz!
-----------------------------
Ma rendhagyó alapozó/zsírégetõ edzést tartottam. A három társasházból kb. tizenöt kisgyerek vigadozott az udvaron a hóesésben. Na õket szánkóztattam másfél órán át. (Végig pulzus-célzónában, de inkáb fölötte...
Írta 2009. február 01. - 10:06
Ugye FEKETÉT??? És ugye nem fúrtátok meg a felnit? Merthogy vettem ma a Dekában presta-adaptert.
És ugye a Peti jól van, nem remeg a keze, lelki békessége és koncentrációja teljes lesz a fûzés idõpontjában???:lol1:
Majd légyszi szóljatok rám idõben, mert bevinném a Four-t (vagy csak a kerekeket) hogy a fogaskeréksor és a tárcsák is átkerülhessenek az új mûremekre.
Ja, még valami: Igazad volt a Pazzaz-zal kapcsolatban. Ha benézel a nyerges topikba, elolvashatod, hogy miért...
Bassz.... asszem piros volt csak
Elég a kerék.
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. február 01. - 09:38
Írta 2009. február 01. - 09:36
Jelenleg esik a hó.Ez még szerintem belefér,ha az aszfalt járható marad holnapig.
Ekkora hóra nem számítottam.Tekerés részemrõl törölve.
Írta 2009. január 31. - 20:22
Heee hee most rendeltünk hozzá 2,18 huzott DT küllõt jó magy. pízí...
Ugye FEKETÉT??? És ugye nem fúrtátok meg a felnit? Merthogy vettem ma a Dekában presta-adaptert.
És ugye a Peti jól van, nem remeg a keze, lelki békessége és koncentrációja teljes lesz a fûzés idõpontjában???:lol1:
Majd légyszi szóljatok rám idõben, mert bevinném a Four-t (vagy csak a kerekeket) hogy a fogaskeréksor és a tárcsák is átkerülhessenek az új mûremekre.
Ja, még valami: Igazad volt a Pazzaz-zal kapcsolatban. Ha benézel a nyerges topikba, elolvashatod, hogy miért...
Írta 2009. január 31. - 20:13
[B] (Matti, hogy áll a project? Alakul a stricibici vagy pimp bike vagy kurvapecér kerékpár? )
.
Heee hee most rendeltünk hozzá 2,18 huzott DT küllõt jó magy. pízí...
www.kannmatti.kepeim.hu

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére