hogy hogy mégsem 36 lyukú kereket teszel magad alá?
Beleszerettem a lentebb linkelt Syncros felnibe, és ha jól tudom, az csak 32 likkal készül...
De vastag, erõs küllõzés lesz, nem karbon szívószál...
hogy hogy mégsem 36 lyukú kereket teszel magad alá?
Természetesen 32 lyukkal...
Köszönöm a gyors intézkedést!
Akkor most ünnepélyesen megrendelem õket:
Kérek 2 darabot ebbõl: http://boneshaker.hu..._ds23_disc.html (Fehéret...)
Igen, kell fekete DT kettes is. De nem lenne jobb a hossz miatt megvárni az agyakat?
Merthogy kellenek a tegnap tárgyalt fekete 6 csavaros XT agyak is a PL-tõl. Légyszi rendeld meg azokat is. 1 elsõ, 1 hátsó. (Természetesen 32 lyukkal...)
Köszi elõre is!
Aztán informálj ám a fejleményekrõl, mert lerágom a körmöm...
Nyomjátok a görgõt ezekeben a pocsék idõkben?Vagy spinningre jártok?Esetleg kint tekertek?Én rendszerint megint gondolkodom a spinningen,aztán lusta vagyok elmenni.
Jankó: csak neked csak most, utolsó 2db csak rád vár szólj és már jön is az isteni szépség........(2-s fekete DT küllõkkel ? )
Talán a Le Belier Ajkán érdekes lehet.Bár nem ide tartozik, de azért hátha tudtok segíteni. Veszprém és környékén keresek francia érdekeltségû cégeket vagy ahol tudnám használni a francia tudásomat. Ismertek ilyeneket?
Ha Fehérvárt még Veszprém környékébe sorolod, akkor sztem az Alcoa ilyen hely. (Nagyon jókat hallani róla, a megye egyik kedvenc munkáltatója. De oda valszeg kelleni fog még egy idegen nyelv.)
Esetleg tudnak segíteni a Pannon Egyetem franciásai is. Nyilván tisztában vannak vele, hogy ki veszi fel leginkább a kikerülõ újlatinosokat. A Vár utca végén bal oldalon van a tanszék.
A sebesség mindent megold.
Bár nem ide tartozik, de azért hátha tudtok segíteni. Veszprém és környékén keresek francia érdekeltségû cégeket vagy ahol tudnám használni a francia tudásomat. Ismertek ilyeneket?
Bár nem ide tartozik, de azért hátha tudtok segíteni. Veszprém és környékén keresek francia érdekeltségû cégeket vagy ahol tudnám használni a francia tudásomat. Ismertek ilyeneket?
Miért konás eddig 2,5 barral mentél az outival?
Én mindig 7 baron megyek.
ehh, lassan úgy járok emptyhez gumit foltozni/cserélni, mint a menzára kajálni...
ma is Nála kötöttem ki
köszönöm a külsõgumit, a pumpálást, teljesen új dimenziókat nyitott meg a kerékpározásban, hogy 7 bart tettél a gumikba legközelebb majd tolok bele ennyit én is
Empty
milyen bringásruhára lenne szükséged? (kantáros nadrág, mez, kéz, láb, sisak alá való sapi, térdmelegítõ...)
Jankó!
Mehet az éjszaki túra!
Megvannak a lámpák!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu