Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts

A túra szép volt jó volt, ahogy Dózer írta!

Máté!

A tracket felraknád valahova? Vagy el tudod küldeni valami használható formátumban?
Mondjuk google-ben?

Tettyék!

http://maps.google.c...9e89b742293b47f

Ez az elsõ térkép, amit feltöltöttem, úgyhogy remélem sikerült :)

Tényleg jó kis túra volt, nekem a nyakam állt be a végére, lehet a hideg széltõl :) De legközelebb hosszú nadrágot is vinni fogok!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Hétvégére tervezek egy Balaton felvidéki, laza tekerést (kilátók meglátogatása stb. :) ).
Ha valakit érdekel szóljon aztán megbeszéljük a részleteket.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

milyen formában?

Mami megmossa..... leszárítja a vizet és irány a fagy... zacsiba :))

Déenes , Dózer köszönöm szépen , majd együtt is iszunk rá :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Laciklon, miért csak a közép távon mentetek? Jó seprû így seper?:)
De ha tudom, hogy ilyen hideg lesz a szél, akkor én is váltottam volna közép távra.

Babi mondta, hogy neki elég az-az 54km. Én vele tartottam és ez helyes döntés volt! Nagyon elfáradtam volna a hosszún..... Ez így pont jó volt!
Örülök hogy találkoztunk!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Ez a középtáv grafja...

Nagyon jó túra volt, ahogy mondtátok is, viszont sokat kell még erõsödni nekem az ilyen túrákhoz! :)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
A túra szép volt jó volt, ahogy Dózer írta!
Azzal a különbséggel, hogy én a végére haltam meg!
Mindegy még csak most kezdõdik a szezon! Többet kell menni hosszút!

Máté!

A tracket felraknád valahova? Vagy el tudod küldeni valami használható formátumban?
Mondjuk google-ben?

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Sziasztok!

Az alábbi linken megtekinthetõ néhány kép a Tavaszköszöntõn készültek közül!
Tavaszköntõ képek by E-Works

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Összességében jó volt a túra, de a helyenként brutális erõs, és hideg szél engem kikészített. Nem az volt a baj, hogy nehéz volt tõle haladni, hanem hogy teljesen áthûltem tõle, és nem akart mûködni a lábam. Konkrétan Felsõ-Pere elõtti szakasztól Olaszfaluig fagytam szét, az utána lévõ Eplényi sípályától Alsó-Peréig egy óriási szenvedés volt haladni, ott csúcsosodott ki igazán a hideg okozta lassulás.
Az Öreg Futónéra mászáskor kezdtem egy kicsit megint izzadni, meg ott nem fújt annyira a szél, és azon a brutális meredeken fel bírtam tekerni, az elõtte lévõ enyhe emelkedõkön meg majdnem eldobtam a biciklit. A lényeg, én úúúútálom a hideget, inkább 35 fokban tekerek, mint ilyen idõben.
A beígért 1100m szint nekem több mint 1300 m lett. A végsõ nagy gurulás nagyon jó volt, egy hosszabb rugóutas bringával még élvezetesebb lett volna, de azért így is majdnem 50-el mentem pár helyen.
A túra útvonal jelzése kiváló volt, sok maratonon sem látni ilyet. Ahol kellett, volt szalag, vagy valamilyen nyíl.
A zsíroskenyerek finomak voltak, banán nekem nem jutott, helyette megettem kettõ almát, és mint kiderült, akkor ez sokkal jobb is volt, szomjúság ellen, ami akkor gyötört.
Meglepõdtem, milyen sokan voltak. Pestrõl, de talán távolabbról is sokan jöttek. Furcsa volt az egyszerre rajtoltatás, ez a versenyeken jellemzõ, de végül is jó volt, mert aki akart,versenyezhetett így, meg a hangulata is más az egyszerre rajtoltatásnak.
Szép a jelvény, és egyedi ötlet a kulcstartó. A célban joghurtot is kaptunk, ez is szokatlan, de egyáltalán nem bántam.:)

Az útvonalból egyedül a már említett szeles rész nem tetszett,ez ha nincs szél, sem lett volna a kedvencem.
Amúgy szerintem jól volt összerakva túra, talán azt az Olaszfalui részt hagynám ki.

Laciklon, miért csak a közép távon mentetek? Jó seprû így seper?:)
De ha tudom, hogy ilyen hideg lesz a szél, akkor én is váltottam volna közép távra.

Matti, én már ittam az egészségedre.:)

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Matti!
Boldog névnapot, Isten éltessen!

Iszok is egy Démont az egészségedre :D

Mi újság túrázók?
Milyen volt?
www.magicteam.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Igen télire is teszünk el belõle...

milyen formában?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Matti
elteszed télire is (fagyasztóba) a medvehagymát? én most azon töröm a fejem, hogy milyen formába kerüljön a hûtõbe :)

Igen télire is teszünk el belõle...
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
A menetrend szerint lesz bicikli kocsi. Na akkor, Hív a vasút, vár a MÁV!
Ma brutális szél volt, ha holnap is ilyen lesz, akkor nem megyek.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

nagyon reménykedem a holnapi szélcsendben.. Elvileg megnyugszik az idõ az éjszaka.

Megnyugszik reggelre, és napközben újrakezdi... :(
Sajnos nem megyek, de jó túrázást kívánok nektek!

Élménybeszámolót kérünk!
www.magicteam.hu

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

4fok lesz móváron hajnalban. nem várom annyira a reggelt.. 5kor kelek és fél10re leszek Palotán. ha a máv is úgy akarja..

Én fél7 :) Úgy készülj, h ma Pöst felõl 20-60p késések voltak.. És úgy látom mofeként vagyok bejelentkezve, mit tudsz errõl mofe? :D Brigi notija nem felejt!

Krisztián: most a tökömet is elfújta majdnem a szél a vasútról hazafele, ha nem fogom meg, úgyhogy nagyon reménykedem a holnapi szélcsendben.. Elvileg megnyugszik az idõ az éjszaka..

Edit: Máté voltam :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
4fok lesz móváron hajnalban. nem várom annyira a reggelt.. 5kor kelek és fél10re leszek Palotán. ha a máv is úgy akarja..

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Helló mindenkinek!

Mi 4-en megyünk Komlóról! Már nagyon várjuk a holnap reggelt! Abban reménykedünk hogy összeverõdik valami jó kis banda!
Elmebeteg össztelósok vagyunk, itt csapatunk a Mecseken, de nem csak lefelé hanem felfelé is szeretünk menni:)

Össztelóban nem lesz hiány látom! :D

Akkor holnap Palotán!

Remélem nem lesz nagy szél Veszprém felé holnap!
Nem szeretnék nagyon bemelegíteni! :)

*Norbi*

*Norbi*

vendég

• fórumtag
  • 21 posts

Vasárnap ki jön Palotára?

Helló mindenkinek!

Mi 4-en megyünk Komlóról! Már nagyon várjuk a holnap reggelt! Abban reménykedünk hogy összeverõdik valami jó kis banda! Elmebeteg össztelósok vagyunk, itt csapatunk a Mecseken, de nem csak lefelé hanem felfelé is szeretünk menni:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Matti
elteszed télire is (fagyasztóba) a medvehagymát? én most azon töröm a fejem, hogy milyen formába kerüljön a hûtõbe :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Ha nem fú az a vad szél jön valaki egy Mhagyma gyûjtõ túrára ? :)

Ha lekésem a vonatot megyek! :)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Ha nem fú az a vad szél jön valaki egy Mhagyma gyûjtõ túrára ? :)
www.kannmatti.kepeim.hu