Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11273 hozzászólás a témában

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

.....nincs kedved szombaton medvehagymát gyûjteni?

Nekem lenne! Mondjuk attól függ mikor és merre?:)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Nem mondod, hogy Redi belép a cégbe?

Szombaton reggel kitûzött edzés lesz, de ha marad erõm délutánra, azért nem zárom ki a lehetõségét egy kis medvehagymázásnak.
Peti mondta, hogy király lett belõle a krémleves!

Nem diktálnánk nagy tempót az állóképességem miatt. Sokat kell gyûjteni , mert a Noncsi rá kattant...rengeteg recept jár már a fejében :), úgy hogy sokat kell gyûjteni..
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Dózer!
Kivel érdemes beszélnem, ha be szeretnék lépni hozzátok az egyesületbe? Sajnos Fehérvár és környékén egyelõre nincs mmtbszsz tagegyesület és idén lincencet szeretnék, aminek ez az elõfeltétele. Jó lenne még a jövõ héten elintéznem.

szerintem írj mailt az elnönkek,(küldöm majd a mail cimét és tel.számát is).Aki versenyzik,annak mindenképp érdemes belépni.Az idei versenyzõtámogatási rendszer sokkal ösztönzõbb mint tavaly,tehát aki kicsit is jobban nyomja az átlagnál,az kap ezt azt.De ezek pontosan le vannak írva.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Dózer!
Kivel érdemes beszélnem, ha be szeretnék lépni hozzátok az egyesületbe? Sajnos Fehérvár és környékén egyelõre nincs mmtbszsz tagegyesület és idén lincencet szeretnék, aminek ez az elõfeltétele. Jó lenne még a jövõ héten elintéznem.

A sebesség mindent megold.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Volt róla szó, de végül nem lett belõle semmi több ok miatt is! Úgyhogy erre utaltam elõzõ hozzászólásomban, hogy Mattinak szakmai múltját már nem fogom követni, csak jelenelegi nyugdíjas beosztását remélhetõleg néhány évtized múlva! :)
Két keréken szép a világ...

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

ezt te is ismered ......nincs kedved szombaton medvehagymát gyûjteni?

Nem mondod, hogy Redi belép a cégbe?

Szombaton reggel kitûzött edzés lesz, de ha marad erõm délutánra, azért nem zárom ki a lehetõségét egy kis medvehagymázásnak.
Peti mondta, hogy király lett belõle a krémleves!
www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Mi ez a szakmai szleng?

ezt te is ismered :D......nincs kedved szombaton medvehagymát gyûjteni?
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

csillagmosó mikor lesz ???

Mi ez a szakmai szleng?
www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Látod Matti, ezt még ki is hagytam a felsorolásból! Még munkahely váltós dolgaim is voltak, vannak, s az csak félig oldódott meg eddig. Viszont az azért már látszik, hogy nem fogok a nyomdokodba lépni, max majd 30-40 év múlva, ha megéljük, de akkor már a mostani beosztásodra fogok pályázni! :)

üdv a klubban uram....csillagmosó mikor lesz ??? :D
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Látod Matti, ezt még ki is hagytam a felsorolásból! Még munkahely váltós dolgaim is voltak, vannak, s az csak félig oldódott meg eddig. Viszont az azért már látszik, hogy nem fogok a nyomdokodba lépni, max majd 30-40 év múlva, ha megéljük, de akkor már a mostani beosztásodra fogok pályázni! :)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

bloke, és mindenki!
Jelentem élek, és virulok, sõt, még a fórumot is igyekszem követni, de bringázás mostanában sajna nincs. Rettentõen kevés a szabadidõm. Õsszel volt esküvõm, most nyomjuk a gyerek projektet, ráadásul lakás csere elõtt-közben vagyunk, ami most hála állambácsiknak kicsit bonyolultabb s drágább lett, mint terveztük. Ennek megoldása most szinte minden idõmet leköti. Néha, ha van egy kis idõm, ami tekerésre nem elég, akkor elmegyek futni, meg aztán nagyon jó idõ is lett hirtelen, s ha hétvégén van 1-2 szabad órám, akkor azért szívesen ráülök a nagyobb kétkerekûmre. Ilyenkor a garázsig azért bringával megyek. Úgyhogy jelenleg ez a helyzet, ki tudja a jövõben ez hogyan fog változni! Addig is jó tekerést, kellemes túrákat nektek! Ja, és köszi az érdeklõdést!

És a mundérba öltözéssel mi a helyzet? :)

Más: Szombat du. egy Medvehagyma gyûjtésre valaki kapható ? :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
bloke, és mindenki!
Jelentem élek, és virulok, sõt, még a fórumot is igyekszem követni, de bringázás mostanában sajna nincs. Rettentõen kevés a szabadidõm. Õsszel volt esküvõm, most nyomjuk a gyerek projektet, ráadásul lakás csere elõtt-közben vagyunk, ami most hála állambácsiknak kicsit bonyolultabb s drágább lett, mint terveztük. Ennek megoldása most szinte minden idõmet leköti. Néha, ha van egy kis idõm, ami tekerésre nem elég, akkor elmegyek futni, meg aztán nagyon jó idõ is lett hirtelen, s ha hétvégén van 1-2 szabad órám, akkor azért szívesen ráülök a nagyobb kétkerekûmre. Ilyenkor a garázsig azért bringával megyek. Úgyhogy jelenleg ez a helyzet, ki tudja a jövõben ez hogyan fog változni! Addig is jó tekerést, kellemes túrákat nektek! Ja, és köszi az érdeklõdést!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
szombat délután 2 órát kell mennem, 30 körüli átlaggal.
Lesencetomajról kb 1 óra, mire leérek Hévízre, ott találkozhatunk, aztán eljöhetnél velem hazáig, s onnan mutatok egy dimbes-dombos hazautat Neked!

vagy vasárnap egy hosszabb van tervezve, 28-30 körüli tempóban.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

áfonya

áfonya

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok kedves balatoni bikerek!

Megyek holnap több napra Hévízre, és míg a családom fürdõzik, szeretnék egy nagyot bringázni (országúti mûfaj) a környéken.
Melyik útvonalat ajánljátok? Tudjátok a paramétereket: kevés autó, jó útminõség, kicsit dimbes-dombos, stb.
Köszi elõre is!

áfonya

áfonya

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok kedves balatoni bikerek!
Megyek holnap több napra Hévízre, és míg a családom fürdõzik, szeretnék egy nagyot bringázni (országúti mûfaj) a környéken.
Melyik útvonalat ajánljátok? Tudjátok a paramétereket: kevés autó, jó útminõség, kicsit dimbes-dombos, stb.
Köszi elõre is!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Akkor már 7 vagyunk. Bár egyelõre még nem látom mi értelme van ezeknek a kluboknak.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Ja vagy erre gondolsz?
Országúti kerékpárverseny rajongók klubja. Allez! Venga! Vai!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A klubba.
Egyébként a tûrhetõt úgy értettem, hogy most, meg a körülményekhez képest. Azért már egy párszor én is bejártam, tudom, hogy végig aszfalt. Azért gondoltam, hogy a vázsonyi oldal, mert múltkor arra mentem és térdig érõ sár volt.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Janes, ma voltam a "hegyeden", az Úrkút felé esõ erdészeti út elég tûrhetõ. A képeid a nagyvázsonyi oldalon készültek, nem? A meghívásomat nem fogadod el?

Az erdészeti mindehol tûrhetõ,mivel végig aszfalt.:D
A képek nem a vázsonyi, hanem az úrkúti/ajkai oldalon készültek az erdészház és a kilátó között.:D

Milyen meghívást, valamirõl lemaradtam?:confused:

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Janes, ma voltam a "hegyeden", az Úrkút felé esõ erdészeti út elég tûrhetõ. A képeid a nagyvázsonyi oldalon készültek, nem? A meghívásomat nem fogadod el?