Gyõzködtem a sebészt, de azt mondja, hogy a bringán húzódik a hát bõre, ezért nem lehet. (Hát még ha esnék is egy nagyot...
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2009. április 08. - 17:04
Gyõzködtem a sebészt, de azt mondja, hogy a bringán húzódik a hát bõre, ezért nem lehet. (Hát még ha esnék is egy nagyot...
Írta 2009. április 08. - 16:46
megvan, valószínûleg még nem jegyezte meg a rendszer, hogy kiléptem az elõzõ csapatból és ezért nem láttam ott az új csapat létrehozási lehetõséget.Új csapatot nem tudsz létrehozni vagy nem tudod regisztrálni magad a honlapon?
Új csapatot úgy kell létrehozni, hogy kilépsz a csapatból, ahová nem fértél be (nem igazoltak vissza), aztán adatlap, csapatválasztás, pe-gtk, új csapat létrehozása és kész.
gyere!
"PE-GTK-SWAT"
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. április 08. - 15:13
Régebben gyakran írkált ide Rodi vagy Redi(?) néven valaki, mostanában meg egyáltalán nem, valamelyikõtök ismeri? Nem akarok tõle semmit, csak furcsálom, hogy ilyen hirtelen eltûnt.
Pont ma délelõtt beszéltem Redivel telefonon. Nekem úgy tûnt, hogy minden ok vele. Csak nyilván elfoglalt mostanában.
Írta 2009. április 08. - 14:59
Új csapatot nem tudsz létrehozni vagy nem tudod regisztrálni magad a honlapon?Jani
nem tudok regisztrálni
csak keresni tudok a csapatok között... a leírásban pedig úgy szerepel, hogy ott tudok regisztrálni is, de eddig nem jött össze
Új csapatot úgy kell létrehozni, hogy kilépsz a csapatból, ahová nem fértél be (nem igazoltak vissza), aztán adatlap, csapatválasztás, pe-gtk, új csapat létrehozása és kész.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. április 08. - 14:10
nem tudok regisztrálni
csak keresni tudok a csapatok között... a leírásban pedig úgy szerepel, hogy ott tudok regisztrálni is, de eddig nem jött össze
Írta 2009. április 08. - 13:57
Írta 2009. április 08. - 12:32
király! akkor még Gulyás Ádámmal, meg pár Almádi, Füredi sráccal dumálokRám is számíthatsz, heti 250-300km-t én is megyek.
ha estig nem válaszolnak, megcsinálom a csapatot
Írta 2009. április 08. - 12:28
Rám is számíthatsz, heti 250-300km-t én is megyek.nem igazoltak vissza, meg elvileg betelt a csapat.
írtam nekik egy mailt, ha nyerni akarnak, akkor sürgõsen vegyenek be
ha nem vesznek be, csinálok egy saját csapatot az egyetemi bringásokból és rommá verünk mindenkit
Írta 2009. április 08. - 12:23
nem igazoltak vissza, meg elvileg betelt a csapat.Nagy kerülõvel mész a suliba, ennyi.
írtam nekik egy mailt, ha nyerni akarnak, akkor sürgõsen vegyenek be
ha nem vesznek be, csinálok egy saját csapatot az egyetemi bringásokból és rommá verünk mindenkit
Írta 2009. április 07. - 23:47
Írta 2009. április 07. - 23:07
olvastam, már délután regeltem is - kaptam levlistán a hírt.Konás,
nyerd meg a versenyt a gtk-nak.
most várom a visszaigazolást a csapattól.
azt kell belõni, hogy a lakhely és suli közt milyen távolság van - ez ugye kb. 1 km, mert koleszos vagyok, de ezenkívül végülis heti 300 km-t lenyomok...
majd ha lesz türelmem, utánaolvasok, hogy azt is beírhatom-e valahogy...
Írta 2009. április 07. - 19:37
Dózer
ázze', stílusos az avatarod!
elugrottam siófokra, kenesénél találkoztam egy idõs nyugdíjas párral. tök vicces volt, hogy 1,5 óra múlva kb. 10 méterrel voltak arrébb a bicikli úton, mint odafelé
Ugye királyos?
Lehet megkerülték közben a tavat az öregek:)
Esetleg, ha valaki a Kõrisen jár és véletlenül a kéken jön le
, légyszi ossza meg velem, hogy okozott-e nagy károkat a tél az ösvényben (le lehet-e jönni nyeregben
).
Ha minden jól megy,szombaton felmegyünk kétszer is.Szerintem a favágók okozzák a legnagyobb károkat.A Hajag útjai is tele vannak ágakkal,amit a fakitermelõk hagytak ott.Lehet megnézzük a kéket is.
Úgy néz ki,megúsztam a fékpofacserét.Gázlánggal kiégettem,majd megcsiszoltam a pofákat.
Írta 2009. április 07. - 19:23
nyerd meg a versenyt a gtk-nak.
"sziasztok! aki biciklivel jár/szeretne járni egyetemre, azt érdekelheti: http://www.bringazzm...=article&id=120
lehet nyerni klassz dolgokat, április 6 és május 8 között legalább 8-szor biciklivel kell menni egyetemre, ezt naplózni kell bringazzmunkaba.hu-n. viszont naplózni csak úgy lehet, ha egy csapat tagja vagy, a honlapon van már Pannon Egyetem GTK csapat, regisztráció után a csapatkeresõbe azt írjátok be, hogy PE-GTK, és kihozza a csapatot, a tagság semmivel nem jár, az sem lényeg, hogy sokan legyünk, csak annyi, hogy naplózhatsz
Írta 2009. április 07. - 19:21
Dózer
elugrottam siófokra, kenesénél találkoztam egy idõs nyugdíjas párral. tök vicces volt, hogy 1,5 óra múlva kb. 10 méterrel voltak arrébb a bicikli úton, mint odafelé
nem lehet, hogy közben eltekertek almádiba s vissza?
Írta 2009. április 07. - 18:43
Írta 2009. április 07. - 14:30
Írta 2009. április 07. - 14:12
Ha nem jön közbe semmi,én benne lennék.Kinek van kedve a 25-26.-ai 7vegen kerekezni a Vertesben??
Varom a lelkes embereket!!!
vendég_Master_*
Írta 2009. április 07. - 07:26
vendég_Master_*
Varom a lelkes embereket!!!
Írta 2009. április 06. - 21:58
ideje tekerni meló után? Nekem ez 17.00-át jelentene.
Mert akkor úgy tekerek be melóba adott esetben!
Írta 2009. április 06. - 21:50

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére