Mi ez a szakmai szleng?
ezt te is ismered ......nincs kedved szombaton medvehagymát gyûjteni?
Mi ez a szakmai szleng?
Látod Matti, ezt még ki is hagytam a felsorolásból! Még munkahely váltós dolgaim is voltak, vannak, s az csak félig oldódott meg eddig. Viszont az azért már látszik, hogy nem fogok a nyomdokodba lépni, max majd 30-40 év múlva, ha megéljük, de akkor már a mostani beosztásodra fogok pályázni!
bloke, és mindenki!
Jelentem élek, és virulok, sõt, még a fórumot is igyekszem követni, de bringázás mostanában sajna nincs. Rettentõen kevés a szabadidõm. Õsszel volt esküvõm, most nyomjuk a gyerek projektet, ráadásul lakás csere elõtt-közben vagyunk, ami most hála állambácsiknak kicsit bonyolultabb s drágább lett, mint terveztük. Ennek megoldása most szinte minden idõmet leköti. Néha, ha van egy kis idõm, ami tekerésre nem elég, akkor elmegyek futni, meg aztán nagyon jó idõ is lett hirtelen, s ha hétvégén van 1-2 szabad órám, akkor azért szívesen ráülök a nagyobb kétkerekûmre. Ilyenkor a garázsig azért bringával megyek. Úgyhogy jelenleg ez a helyzet, ki tudja a jövõben ez hogyan fog változni! Addig is jó tekerést, kellemes túrákat nektek! Ja, és köszi az érdeklõdést!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Janes, ma voltam a "hegyeden", az Úrkút felé esõ erdészeti út elég tûrhetõ. A képeid a nagyvázsonyi oldalon készültek, nem? A meghívásomat nem fogadod el?
megvan, valószínûleg még nem jegyezte meg a rendszer, hogy kiléptem az elõzõ csapatból és ezért nem láttam ott az új csapat létrehozási lehetõséget.Új csapatot nem tudsz létrehozni vagy nem tudod regisztrálni magad a honlapon?
Új csapatot úgy kell létrehozni, hogy kilépsz a csapatból, ahová nem fértél be (nem igazoltak vissza), aztán adatlap, csapatválasztás, pe-gtk, új csapat létrehozása és kész.
Régebben gyakran írkált ide Rodi vagy Redi(?) néven valaki, mostanában meg egyáltalán nem, valamelyikõtök ismeri? Nem akarok tõle semmit, csak furcsálom, hogy ilyen hirtelen eltûnt.
Új csapatot nem tudsz létrehozni vagy nem tudod regisztrálni magad a honlapon?Jani
nem tudok regisztrálni
csak keresni tudok a csapatok között... a leírásban pedig úgy szerepel, hogy ott tudok regisztrálni is, de eddig nem jött össze
A sebesség mindent megold.