. Annál sokkal jobbnak bizonyult a Manitou. Tulajdonképpen meg is felelt mindenben az igényeimnek, és az igazat megvallva a mostani Reconomra sem mondanám, hogy "hûbaze, ez mennyivel jobb, mint az Axel Comp!".
Fox lesz belõle
. Annál sokkal jobbnak bizonyult a Manitou. Tulajdonképpen meg is felelt mindenben az igényeimnek, és az igazat megvallva a mostani Reconomra sem mondanám, hogy "hûbaze, ez mennyivel jobb, mint az Axel Comp!".
Jankó:ma kipróbáltam az Alexet,a Simson rugóval nagyon jól mozog.Szinte ugyan olyan finoman,mint az R7-esem.Az eredeti rugóval nem volt nektek túl kemény?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
jó volt a túra zsiványok!
9-kor (megróbálok odaérni idõben:))indulunk az Agip-tól.Reggel ébredés után, ha még nem lesz túl késõ,
ránézek a fórumra, hogy mi lett az indulás idõpontja!
hm.
reggel 9-10 óra körüli indulás megfelelne?
nagyjából 1-1,5 órával korábban tudom megmondani, hogy mikor érek vp-be pontosan
na nem gúnylódni!de aztán csak lazán, mert 450-es hetem volt, holnap pihenni szeretnék
hm.az én tempómmal biztos hogy nem fér bele 1 órába.:)De ha jó az idõ,és jólesik egy :beer:,akkor a kettõ sem biztos.:)Nem tudom,elég zaklatott lesz a jövõ hetem.Esetleg holnap ?
ezt biza nem ismerem.
megmutatod a héten valamelyik este? (gondolom nem egy nagy távolság, hogy ne férjen bele 1-2 órába sötétedés elõtt)
Persze hogy csatlakozhatnál,meg még aki akar egy tényleg laza,:beer:,:cheers:-os túrán gurulni egyet.Holnap délelõtt indulhatnánk is.Erre én is vevõ lennék ha csatlakozhatnék!
ezt biza nem ismerem.
megmutatod a héten valamelyik este? (gondolom nem egy nagy távolság,
hogy ne férjen bele 1-2 órába sötétedés elõtt)
ezt biza nem ismerem.A Csatári kilátóba a 95°% nem bírna feltekerni.Én egy vegyes (aszfalt/terep) túrát csinálnék nekik:bicajúton Szentkirály,terepen Felsõörs,Köcsi tó,és a murvás Káptalanfüredi úton vissza a bicajútra Vp. felé.
két félét terveztem, az egyik aszfalton lemegy almádiba, onnan alsóörsre, ott fordul és vissza. a másik meg a csatár-hegyi kilátóhoz menne ki.
53kmNem is tudtam errõl a Vinyei versenyrõl.Mekkora a közép táv?
Megmásztuk ma kétszer a Kõris-hegyet.Még soha nem vetemedtem duplázásra azonos napon.De túléltem.Jó volt a zúzás lefelé.
A sebesség mindent megold.
Jelentem a KRESZ megvan!
Vigyázat! Nemsokára megyek forgalomba!
Holnap de. biztos nem tudok menni mert családi reggeli
meg "ünnep"! Délután lehet, hogy megyek egy rövidet!
én meg is ünneplem majd egy 4 órás menettelHolnap de. biztos nem tudok menni mert családi reggeli meg "ünnep"! Délután lehet, hogy megyek egy rövidet!
empty! holnap de egy outis kör ? Vagy még a KRESZ vizsga hátravan?