.....nincs kedved szombaton medvehagymát gyûjteni?
Nekem lenne! Mondjuk attól függ mikor és merre?
.....nincs kedved szombaton medvehagymát gyûjteni?
Nem mondod, hogy Redi belép a cégbe?
Szombaton reggel kitûzött edzés lesz, de ha marad erõm délutánra, azért nem zárom ki a lehetõségét egy kis medvehagymázásnak.
Peti mondta, hogy király lett belõle a krémleves!
Dózer!
Kivel érdemes beszélnem, ha be szeretnék lépni hozzátok az egyesületbe? Sajnos Fehérvár és környékén egyelõre nincs mmtbszsz tagegyesület és idén lincencet szeretnék, aminek ez az elõfeltétele. Jó lenne még a jövõ héten elintéznem.
A sebesség mindent megold.
ezt te is ismered ......nincs kedved szombaton medvehagymát gyûjteni?
Mi ez a szakmai szleng?
Látod Matti, ezt még ki is hagytam a felsorolásból! Még munkahely váltós dolgaim is voltak, vannak, s az csak félig oldódott meg eddig. Viszont az azért már látszik, hogy nem fogok a nyomdokodba lépni, max majd 30-40 év múlva, ha megéljük, de akkor már a mostani beosztásodra fogok pályázni!
bloke, és mindenki!
Jelentem élek, és virulok, sõt, még a fórumot is igyekszem követni, de bringázás mostanában sajna nincs. Rettentõen kevés a szabadidõm. Õsszel volt esküvõm, most nyomjuk a gyerek projektet, ráadásul lakás csere elõtt-közben vagyunk, ami most hála állambácsiknak kicsit bonyolultabb s drágább lett, mint terveztük. Ennek megoldása most szinte minden idõmet leköti. Néha, ha van egy kis idõm, ami tekerésre nem elég, akkor elmegyek futni, meg aztán nagyon jó idõ is lett hirtelen, s ha hétvégén van 1-2 szabad órám, akkor azért szívesen ráülök a nagyobb kétkerekûmre. Ilyenkor a garázsig azért bringával megyek. Úgyhogy jelenleg ez a helyzet, ki tudja a jövõben ez hogyan fog változni! Addig is jó tekerést, kellemes túrákat nektek! Ja, és köszi az érdeklõdést!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Janes, ma voltam a "hegyeden", az Úrkút felé esõ erdészeti út elég tûrhetõ. A képeid a nagyvázsonyi oldalon készültek, nem? A meghívásomat nem fogadod el?