Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Mi ez a szakmai szleng?

ezt te is ismered :D......nincs kedved szombaton medvehagymát gyûjteni?
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

csillagmosó mikor lesz ???

Mi ez a szakmai szleng?
www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Látod Matti, ezt még ki is hagytam a felsorolásból! Még munkahely váltós dolgaim is voltak, vannak, s az csak félig oldódott meg eddig. Viszont az azért már látszik, hogy nem fogok a nyomdokodba lépni, max majd 30-40 év múlva, ha megéljük, de akkor már a mostani beosztásodra fogok pályázni! :)

üdv a klubban uram....csillagmosó mikor lesz ??? :D
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Látod Matti, ezt még ki is hagytam a felsorolásból! Még munkahely váltós dolgaim is voltak, vannak, s az csak félig oldódott meg eddig. Viszont az azért már látszik, hogy nem fogok a nyomdokodba lépni, max majd 30-40 év múlva, ha megéljük, de akkor már a mostani beosztásodra fogok pályázni! :)
Két keréken szép a világ...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

bloke, és mindenki!
Jelentem élek, és virulok, sõt, még a fórumot is igyekszem követni, de bringázás mostanában sajna nincs. Rettentõen kevés a szabadidõm. Õsszel volt esküvõm, most nyomjuk a gyerek projektet, ráadásul lakás csere elõtt-közben vagyunk, ami most hála állambácsiknak kicsit bonyolultabb s drágább lett, mint terveztük. Ennek megoldása most szinte minden idõmet leköti. Néha, ha van egy kis idõm, ami tekerésre nem elég, akkor elmegyek futni, meg aztán nagyon jó idõ is lett hirtelen, s ha hétvégén van 1-2 szabad órám, akkor azért szívesen ráülök a nagyobb kétkerekûmre. Ilyenkor a garázsig azért bringával megyek. Úgyhogy jelenleg ez a helyzet, ki tudja a jövõben ez hogyan fog változni! Addig is jó tekerést, kellemes túrákat nektek! Ja, és köszi az érdeklõdést!

És a mundérba öltözéssel mi a helyzet? :)

Más: Szombat du. egy Medvehagyma gyûjtésre valaki kapható ? :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
bloke, és mindenki!
Jelentem élek, és virulok, sõt, még a fórumot is igyekszem követni, de bringázás mostanában sajna nincs. Rettentõen kevés a szabadidõm. Õsszel volt esküvõm, most nyomjuk a gyerek projektet, ráadásul lakás csere elõtt-közben vagyunk, ami most hála állambácsiknak kicsit bonyolultabb s drágább lett, mint terveztük. Ennek megoldása most szinte minden idõmet leköti. Néha, ha van egy kis idõm, ami tekerésre nem elég, akkor elmegyek futni, meg aztán nagyon jó idõ is lett hirtelen, s ha hétvégén van 1-2 szabad órám, akkor azért szívesen ráülök a nagyobb kétkerekûmre. Ilyenkor a garázsig azért bringával megyek. Úgyhogy jelenleg ez a helyzet, ki tudja a jövõben ez hogyan fog változni! Addig is jó tekerést, kellemes túrákat nektek! Ja, és köszi az érdeklõdést!
Két keréken szép a világ...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
szombat délután 2 órát kell mennem, 30 körüli átlaggal.
Lesencetomajról kb 1 óra, mire leérek Hévízre, ott találkozhatunk, aztán eljöhetnél velem hazáig, s onnan mutatok egy dimbes-dombos hazautat Neked!

vagy vasárnap egy hosszabb van tervezve, 28-30 körüli tempóban.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

áfonya

áfonya

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok kedves balatoni bikerek!

Megyek holnap több napra Hévízre, és míg a családom fürdõzik, szeretnék egy nagyot bringázni (országúti mûfaj) a környéken.
Melyik útvonalat ajánljátok? Tudjátok a paramétereket: kevés autó, jó útminõség, kicsit dimbes-dombos, stb.
Köszi elõre is!

áfonya

áfonya

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok kedves balatoni bikerek!
Megyek holnap több napra Hévízre, és míg a családom fürdõzik, szeretnék egy nagyot bringázni (országúti mûfaj) a környéken.
Melyik útvonalat ajánljátok? Tudjátok a paramétereket: kevés autó, jó útminõség, kicsit dimbes-dombos, stb.
Köszi elõre is!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Akkor már 7 vagyunk. Bár egyelõre még nem látom mi értelme van ezeknek a kluboknak.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Ja vagy erre gondolsz?
Országúti kerékpárverseny rajongók klubja. Allez! Venga! Vai!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
A klubba.
Egyébként a tûrhetõt úgy értettem, hogy most, meg a körülményekhez képest. Azért már egy párszor én is bejártam, tudom, hogy végig aszfalt. Azért gondoltam, hogy a vázsonyi oldal, mert múltkor arra mentem és térdig érõ sár volt.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Janes, ma voltam a "hegyeden", az Úrkút felé esõ erdészeti út elég tûrhetõ. A képeid a nagyvázsonyi oldalon készültek, nem? A meghívásomat nem fogadod el?

Az erdészeti mindehol tûrhetõ,mivel végig aszfalt.:D
A képek nem a vázsonyi, hanem az úrkúti/ajkai oldalon készültek az erdészház és a kilátó között.:D

Milyen meghívást, valamirõl lemaradtam?:confused:

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Janes, ma voltam a "hegyeden", az Úrkút felé esõ erdészeti út elég tûrhetõ. A képeid a nagyvázsonyi oldalon készültek, nem? A meghívásomat nem fogadod el?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Dózer: Egy kisebb sebészeti beavatkozás miatt vagyok letiltva. Egy anyajegyet talált a bõrgyógyász a hátamon gyanúsnak, azt kellett eltávolítani "in toto", tehát tokkal-vonóval egészben. Négyöltéses vágás lett a vége, és még csak részben szedték ki a cérnát.

Gyõzködtem a sebészt, de azt mondja, hogy a bringán húzódik a hát bõre, ezért nem lehet. (Hát még ha esnék is egy nagyot...:D) De emelni és hajolni sem szabad. És végre megtanultam tükörbõl tolatni...:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Új csapatot nem tudsz létrehozni vagy nem tudod regisztrálni magad a honlapon?
Új csapatot úgy kell létrehozni, hogy kilépsz a csapatból, ahová nem fértél be (nem igazoltak vissza), aztán adatlap, csapatválasztás, pe-gtk, új csapat létrehozása és kész.

megvan, valószínûleg még nem jegyezte meg a rendszer, hogy kiléptem az elõzõ csapatból és ezért nem láttam ott az új csapat létrehozási lehetõséget.
gyere! :)

"PE-GTK-SWAT" :D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Régebben gyakran írkált ide Rodi vagy Redi(?) néven valaki, mostanában meg egyáltalán nem, valamelyikõtök ismeri? Nem akarok tõle semmit, csak furcsálom, hogy ilyen hirtelen eltûnt.

Pont ma délelõtt beszéltem Redivel telefonon. Nekem úgy tûnt, hogy minden ok vele. Csak nyilván elfoglalt mostanában.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Jani
nem tudok regisztrálni :(
csak keresni tudok a csapatok között... a leírásban pedig úgy szerepel, hogy ott tudok regisztrálni is, de eddig nem jött össze :(

Új csapatot nem tudsz létrehozni vagy nem tudod regisztrálni magad a honlapon?
Új csapatot úgy kell létrehozni, hogy kilépsz a csapatból, ahová nem fértél be (nem igazoltak vissza), aztán adatlap, csapatválasztás, pe-gtk, új csapat létrehozása és kész.

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Jani
nem tudok regisztrálni :(
csak keresni tudok a csapatok között... a leírásban pedig úgy szerepel, hogy ott tudok regisztrálni is, de eddig nem jött össze :(

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Régebben gyakran írkált ide Rodi vagy Redi(?) néven valaki, mostanában meg egyáltalán nem, valamelyikõtök ismeri? Nem akarok tõle semmit, csak furcsálom, hogy ilyen hirtelen eltûnt.