Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2009. április 23. - 08:23
Írta 2009. április 23. - 08:04
9 elõtt nem szeretnék indulni.Útvonal nagyjából:Hárskút,Bakonybél,Kõrishegy.Vissza nagyjából ugyan ez,de azt lehet menet közben találom ki.Nagy tempót én sem mennék,fõleg hogy idén még nem tekertem ekkorát.Dózer: Lehet, hogy érdekelne szombatra hosszabb kör is, ha senki nem jelenetkezik egy délelõtti lazább tekerésre. Bár csak akkor mûködne ez a Kõris-hegyes dolog, ha reggel idõben elindulnánk. Nem tudom, mennyire bírnám erõvel, úgyhogy lehet, hogy viszonylag komolyan kellene spórolnod menet közben, hogy bevárj. Jó lenne neked a korai indulás? Van kedved végig az én araszolásomra várni? Útvonalat kb. hogy gondolnád?
Szombat délelõtti 3-4 órás tekerés senkit nem érdekelne?
Írta 2009. április 23. - 07:16
Szombat délelõtti 3-4 órás tekerés senkit nem érdekelne?
Írta 2009. április 22. - 22:32
Meg tudnátok nekem mondani ill. kérdezni
annak a keszthelyi gyereknek az elérhetõségét,
aki használt bringákkal és alkatrészekkel foglalkozik?
Írta 2009. április 22. - 16:41
bringázz le Kürtös kupára
aztán hazafelé meg vitesd el magad valakivel
nekem is be kellene kuncsorognom valahova magam, mert bringát is kell hoznom és nem akarok kocsival feljönni...
reggel voltam kinn Csatárhegyen. a kereszttõl felmásztam 6x a kilátóig
Na ez már nálam a nemnormális kategória! Nem is fogunk szerintem együtt tekerni soha, ha rajtam múlik!
Matti, asszem erre mondanád hogy FEKETEÖVES
Írta 2009. április 22. - 15:31
csak letekersz, megnézed a versenyt és hozzácsapódsz valakihez hazafele útonVersenyre én? Nem vagy te normális!
Ott a vonat! Gyere azzal Almádiba, aztán innen meg
tekerj fel 6x Veszprémbe!
vonatozni nem fogok, annyi idõ alatt bringával is ideérek...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. április 22. - 13:42
bringázz le Kürtös kupára
nekem is be kellene kuncsorognom valahova magam, mert bringát is kell hoznom
és nem akarok kocsival feljönni...
Versenyre én? Nem vagy te normális!
Ott a vonat! Gyere azzal Almádiba, aztán innen meg
tekerj fel 6x Veszprémbe!
Írta 2009. április 22. - 13:34
bringázz le Kürtös kupáraVasárnap mennék akár hosszabbat is!
Kaját, piát most már vinnék eleget!
(Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz belõle!)
nekem is be kellene kuncsorognom valahova magam, mert bringát is kell hoznom és nem akarok kocsival feljönni...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. április 22. - 13:22
Hétvégén én is mennék valamennyit. Mondjuk egy ötvenesre gondoltam, de rekreációs (csiga?) tempóban, és for fun only... Kocsival helyszínre utazós és ott bicajozós buliban is gondolkodom. (Dózer, te nem jöhetsz kocsival, hanem odatekersz meg vissza, és meglesz a százasod:))
Mivel pénteken késõ éjszaka érek majd haza, a szombat délelõtt kilövõdött. Szombat délután vagy vasárnap lenne jó.
Ano: Ma jártam az ominózus vadászboltnál, és nem felejtettem el megnézni a spary-t! (Némi késéssel...) Ami nekem van TW 20 milis, az 1.850,- Ft. Van ugyanez a gyártmány kicsit kisebben és más hatóanyaggal (asszem klór) 1.650-ért, illetve egy "Bodyguard" nevû csodaszer kerek ezerért. Ez utóbbi szerintem csak spriccel (mint a vízipisztoly), de nem teríti a gázt.
óóó köszi szépen
7végére ajánlok egy repetát a hétfõibõl ... nem érdekel??
Írta 2009. április 22. - 12:52
Kaját, piát most már vinnék eleget!
(Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz belõle!)
Írta 2009. április 22. - 10:25
Mivel pénteken késõ éjszaka érek majd haza, a szombat délelõtt kilövõdött. Szombat délután vagy vasárnap lenne jó.
Ano: Ma jártam az ominózus vadászboltnál, és nem felejtettem el megnézni a spary-t! (Némi késéssel...) Ami nekem van TW 20 milis, az 1.850,- Ft. Van ugyanez a gyártmány kicsit kisebben és más hatóanyaggal (asszem klór) 1.650-ért, illetve egy "Bodyguard" nevû csodaszer kerek ezerért. Ez utóbbi szerintem csak spriccel (mint a vízipisztoly), de nem teríti a gázt.
Írta 2009. április 22. - 09:36
Kocsival. Mehetünk közösen. Eddig egyedül vagyok, még egy ember a bringájával kivett kerekekkel befér hozzám vagy még 3 ember befér, ha a bringáink máshol utaznak. Vagy ha én beférek valakihez nekem az is jó.Kocsival, vonattal, bringával? Mi is megyünk páran. Mehetünk akár közösen.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. április 22. - 09:24
Kocsival, vonattal, bringával? Mi is megyünk páran. Mehetünk akár közösen.Majd átküldöm emailben.
Megyek, ha nem esik az esõ és úgy néz ki, hogy nem fog .
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. április 22. - 09:19
Majd átküldöm emailben.Minden ötlet érdekel! Jössz a kürtösre?
Megyek, ha nem esik az esõ és úgy néz ki, hogy nem fog .
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. április 22. - 09:12
Május 9.-én lesz Tési fennsík 50. http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1991
Laciklon!
Most, hogy szereztem Keleti-Bakony térképet + a tegnapi túra tapasztalatai, van 1-2 ötletem az októberi maraton hosszútáv útvonalára.
Minden ötlet érdekel! Jössz a kürtösre?
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. április 21. - 12:06
Dózer, így nem lenne jobb az aláírásod?
Keresek felsõkategóriás monti alkatrészeket,vázat,felszerelést,asztalosmunkáért cserébe.Referencia van.
De igen,csak balfék vagyok hozzá,nem tudom hogy kell eztetet így csinálni.
De szegény (tudatlan) ember vízzel fõz.Így bemásoltam tied.
Írta 2009. április 21. - 11:33
Keresek felsõkategóriás monti alkatrészeket,vázat,felszerelést,asztalosmunkáért cserébe.Referencia van.
Írta 2009. április 21. - 08:52
Szombat délelõtt viszonylag korai indulással, lehetõleg ebédre hazaéréssel kapható lenne valaki egy kis kiruccanásra?
Én valami nagyobbat mennék.Mondjuk Kõris hegy és környéke.Kb 100 km.
Írta 2009. április 21. - 08:25
Írta 2009. április 21. - 06:53
jankó !
Te minden kör után szervizbe viszed a géped? vagy fõszponzor lettél a Bike-landnél?
Nekem is feltûnt, hogy lassan többet vagyok a Bikelandben, mint otthon...
De mióta Mattibá' összekreálta nekem a Syncros-XT-DT kerekeimet, azóta nem kell minden ride után szervizeltetni. Csak most éppen aktuális lett a fûzés utáni rutinellenõrzés.
A marás meg azért kell, mert a Reconra valahogy nem sikerült párhuzamos fékszemeket gyártania a Rock Shox-nak... Így egyszerûen lehetetlen a normális (tárcsa)fékbeállítás. Egyszer már lett lemarva az anyagból, és sokat javult a helyzet. De lesz ez még jobb is!!!
És van még egy nyomós okom, hogy bemenjek: Valszeg megjött a Race Face ruházatom, amit a Factor akciójában rendeltem. Már tûkön ülök! Ápr. 26-ig megy a webshopos akciójuk. Jó lesz sietni, ha féláron akartok minõségi mezeket, kesztyûket, illetve 5-900 forintokért "utcai" Kona pólókat!:beer: