9 elõtt nem szeretnék indulni.Útvonal nagyjából:Hárskút,Bakonybél,Kõrishegy.Vissza nagyjából ugyan ez,de azt lehet menet közben találom ki.Nagy tempót én sem mennék,fõleg hogy idén még nem tekertem ekkorát.Dózer: Lehet, hogy érdekelne szombatra hosszabb kör is, ha senki nem jelenetkezik egy délelõtti lazább tekerésre. Bár csak akkor mûködne ez a Kõris-hegyes dolog, ha reggel idõben elindulnánk. Nem tudom, mennyire bírnám erõvel, úgyhogy lehet, hogy viszonylag komolyan kellene spórolnod menet közben, hogy bevárj. Jó lenne neked a korai indulás? Van kedved végig az én araszolásomra várni? Útvonalat kb. hogy gondolnád?
Szombat délelõtti 3-4 órás tekerés senkit nem érdekelne?
bringázz le Kürtös kupára
aztán hazafelé meg vitesd el magad valakivel
nekem is be kellene kuncsorognom valahova magam, mert bringát is kell hoznom és nem akarok kocsival feljönni...
reggel voltam kinn Csatárhegyen. a kereszttõl felmásztam 6x a kilátóig
csak letekersz, megnézed a versenyt és hozzácsapódsz valakihez hazafele útonVersenyre én? Nem vagy te normális!
Ott a vonat! Gyere azzal Almádiba, aztán innen meg
tekerj fel 6x Veszprémbe!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
bringázz le Kürtös kupára
aztán hazafelé meg vitesd el magad valakivel
nekem is be kellene kuncsorognom valahova magam, mert bringát is kell hoznom
és nem akarok kocsival feljönni...
reggel voltam kinn Csatárhegyen. a kereszttõl felmásztam 6x a kilátóig
bringázz le Kürtös kupáraVasárnap mennék akár hosszabbat is!
Kaját, piát most már vinnék eleget!
(Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz belõle!)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Hétvégén én is mennék valamennyit. Mondjuk egy ötvenesre gondoltam, de rekreációs (csiga?) tempóban, és for fun only... Kocsival helyszínre utazós és ott bicajozós buliban is gondolkodom. (Dózer, te nem jöhetsz kocsival, hanem odatekersz meg vissza, és meglesz a százasod:))
Mivel pénteken késõ éjszaka érek majd haza, a szombat délelõtt kilövõdött. Szombat délután vagy vasárnap lenne jó.
Ano: Ma jártam az ominózus vadászboltnál, és nem felejtettem el megnézni a spary-t! (Némi késéssel...) Ami nekem van TW 20 milis, az 1.850,- Ft. Van ugyanez a gyártmány kicsit kisebben és más hatóanyaggal (asszem klór) 1.650-ért, illetve egy "Bodyguard" nevû csodaszer kerek ezerért. Ez utóbbi szerintem csak spriccel (mint a vízipisztoly), de nem teríti a gázt.
Kocsival. Mehetünk közösen. Eddig egyedül vagyok, még egy ember a bringájával kivett kerekekkel befér hozzám vagy még 3 ember befér, ha a bringáink máshol utaznak. Vagy ha én beférek valakihez nekem az is jó.Kocsival, vonattal, bringával? Mi is megyünk páran. Mehetünk akár közösen.
A sebesség mindent megold.
Kocsival, vonattal, bringával? Mi is megyünk páran. Mehetünk akár közösen.Majd átküldöm emailben.
Megyek, ha nem esik az esõ és úgy néz ki, hogy nem fog.
Majd átküldöm emailben.Minden ötlet érdekel! Jössz a kürtösre?
A sebesség mindent megold.
Május 9.-én lesz Tési fennsík 50. http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1991
Laciklon!
Most, hogy szereztem Keleti-Bakony térképet + a tegnapi túra tapasztalatai, van 1-2 ötletem az októberi maraton hosszútáv útvonalára.
Dózer, így nem lenne jobb az aláírásod?
Keresek felsõkategóriás monti alkatrészeket,vázat,felszerelést,asztalosmunkáért cserébe.Referencia van.
Szombat délelõtt viszonylag korai indulással, lehetõleg ebédre hazaéréssel kapható lenne valaki egy kis kiruccanásra?
jankó !
Te minden kör után szervizbe viszed a géped? vagy fõszponzor lettél a Bike-landnél?