Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11273 hozzászólás a témában

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Május 9.-én lesz Tési fennsík 50. http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1991

Laciklon!

Most, hogy szereztem Keleti-Bakony térképet + a tegnapi túra tapasztalatai, van 1-2 ötletem az októberi maraton hosszútáv útvonalára.

Minden ötlet érdekel! Jössz a kürtösre?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Dózer, így nem lenne jobb az aláírásod?

Keresek felsõkategóriás monti alkatrészeket,vázat,felszerelést,asztalosmunkáért cserébe.Referencia van.

De igen,csak balfék vagyok hozzá,nem tudom hogy kell eztetet így csinálni.:)
De szegény (tudatlan) ember vízzel fõz.Így bemásoltam tied.:)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Dózer, így nem lenne jobb az aláírásod?

Keresek felsõkategóriás monti alkatrészeket,vázat,felszerelést,asztalosmunkáért cserébe.Referencia van.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Szombat délelõtt viszonylag korai indulással, lehetõleg ebédre hazaéréssel kapható lenne valaki egy kis kiruccanásra?

Én valami nagyobbat mennék.Mondjuk Kõris hegy és környéke.Kb 100 km.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Szombat délelõtt viszonylag korai indulással, lehetõleg ebédre hazaéréssel kapható lenne valaki egy kis kiruccanásra?
Két keréken szép a világ...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

jankó !
Te minden kör után szervizbe viszed a géped? vagy fõszponzor lettél a Bike-landnél?:D

Nekem is feltûnt, hogy lassan többet vagyok a Bikelandben, mint otthon...:D
De mióta Mattibá' összekreálta nekem a Syncros-XT-DT kerekeimet, azóta nem kell minden ride után szervizeltetni. Csak most éppen aktuális lett a fûzés utáni rutinellenõrzés.

A marás meg azért kell, mert a Reconra valahogy nem sikerült párhuzamos fékszemeket gyártania a Rock Shox-nak... Így egyszerûen lehetetlen a normális (tárcsa)fékbeállítás. Egyszer már lett lemarva az anyagból, és sokat javult a helyzet. De lesz ez még jobb is!!!:)

És van még egy nyomós okom, hogy bemenjek: Valszeg megjött a Race Face ruházatom, amit a Factor akciójában rendeltem. Már tûkön ülök! Ápr. 26-ig megy a webshopos akciójuk. Jó lesz sietni, ha féláron akartok minõségi mezeket, kesztyûket, illetve 5-900 forintokért "utcai" Kona pólókat!:beer:

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Hát már jó pár éve próbálkozott, nagyon megérdemelte, pedig én Cunego ismétlésre fogadtam, de ennek jobban örültem, meg a Katyusának is már kellett egy nagyobb gyõzelem, szimpatikus csapat. Szerdán Fleche Wallonne, megint Cunegora fogadok, de szívem szerint most egy Pfannberger gyõzelmet várnék.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
jankó !
Te minden kör után szervizbe viszed a géped? vagy fõszponzor lettél a Bike-landnél?:D

Amstel Gold Race-t ki nézte? ez az Ivanov gyerek jól ment és észnél volt a végén, bár jobban örültem volna egy Gesink gyõzelemnek.:)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano & Ági: Köszi a túrát és a házi pizzát! Mindkettõ jó volt és jól esett!

szívesen, máskor is ... bár szerintem legközelebb én megyek feléd!

nem tudom te hogy vagy vele de én teljesen leamortizáltam magam :D

az erõnlétem egyenlõ egy gyíkfinggal :D
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Matti: Köszi a hagymát! Most nyeltem le az utsó falatokat a salátából, amit készítettem belõle. Sirály!!! Holnap délelõtt valszeg benéznék egy maratásra meg egy kis ellenõrzõ centrírozásra. Ma ugyanis kapott a Syncros rendesen...

Ano & Ági: Köszi a túrát és a házi pizzát! Mindkettõ jó volt és jól esett!

Megérkezett a Livestrongom. Nem gondoltam volna, mert nem egészen négy nap telt el a rendelés leadása óta. Ebbe beleesett egy hétvége, és Angliából jött a csomag. Ez igen!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Május 9.-én lesz Tési fennsík 50. http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1991

Laciklon!

Most, hogy szereztem Keleti-Bakony térképet + a tegnapi túra tapasztalatai, van 1-2 ötletem az októberi maraton hosszútáv útvonalára.

A sebesség mindent megold.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Tehát a Gázló és a Salzkammerguti Maraton nem egy napon lesz mégsem.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

ott leszünk! :)
javítani szeretnék a tavalyi idõmön :P

Akkor szereld le a féket :D
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Május 9-10.-én Cseszneki No Motor Rally.A kár 70km-es távon is lehet menni. Tavaly voltunk, nagyon kellemes rendezvény.
Ki jön?
Infók:
http://nomotor.hu/in...V8yMDA5LjA0LjIw
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Tegnapi hagymás képek: http://www.kep.tar.h...di79/50633938#2
Gázlóról egyéb: www.gazlo.hu
Két keréken szép a világ...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

"GÁZLÓ!!! 2009.07.11-én. Érdeklõdni a 06 / 30 / 3770871-es telefonszámon lehet Sokhegyi Zsoltnál. Jó tekerést!"

ott leszünk! :)
javítani szeretnék a tavalyi idõmön :P

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
"GÁZLÓ!!! 2009.07.11-én. Érdeklõdni a 06 / 30 / 3770871-es telefonszámon lehet Sokhegyi Zsoltnál. Jó tekerést!"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
"Egy intervallum közben felnézek, mire látom, hogy egy hatalmas strucc cikázik az úton. Nagy ívben próbáltam kikerülni, de erre elkezdett üldözni. Ezek a fickók aztán tépnek, mint állat. Sprintelnem kellett, hogy le tudjam rázni." Hát kb.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
mindkettõ:D

Amúgy ma én is mentem egy kisebb kört. Öcs-Pula, majd a tapolcai úton Tapolcáig, onnan vissza Nyirád-padragkút. Tökéletes idõ volt tekeréshez.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Most ezt hogy érted, fordítsam le vagy miért tettem be?