Hnap indulnank 8:23-kor Delibol vagy 8:30-kor Kelenfoldi palyaudvarrol. Erkezes 9:04 Szárligetre. Akinek van kedve csatlakozhat egy egesz napos tekeresre, vagy igeny szerint alakitva

Akkor Hnap Szárligeten!!! A Vértesben!!!
Vasárnap nem akar valaki tekerni?
Rövidet, hosszabbat?
Matti!
Nem kell kimaradnod! Holnapra összerakják a meridámat!
Ha gondolod kölcsönadom és nosztalgiázhatsz!
várom a válaszod!Havernak van egy pár Ritchey V féke.Itt "õriztem" vagy egy évig a pincében.Megkérdezem,eladja e.Szerintem igen.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Végül sehol nem voltam.Dél körül nem tudtam elindulni,utána meg már nem volt érdemes.Talán ma megyek egy rövidet.Dózer! Voltál ma bringázni?
mindenki:
ha valakinek van esetleg felesleges könnyû vféke eladó, kérem szóljon
Merre fogsz menni?Én asszem keresek,általam még be nem járt utakat a Kõrisen,bár ilyen nem nagyon van már.Dózer: Aludtam rá egyet, s bár nagyon csábító az ajánlat, mégis maradok inkább az eredeti tervem mellett, s szombaton inkább megyek egy kicsit rövidebbet, kb 50km-t, korai indulással.
BeszállokA kürtösön én leszek a söprögetõ
El kell adni!FOX bácsi ravaszkodott egyet, most kórházban van
Látod, te is beleestél abba a bizonyos százalékba amirõl hétfõn beszéltünk vagy ez egy átok, amelyik foxra ránézek az elkezdi köpni az olajatSzimeringek adták meg magukat és még garis...
A sebesség mindent megold.
én egérrel szoktam odahúzogatni a pontokat, amerre jártam. azzal még tudsz finomítani Te is!próba:
http://maps.google.c...8,0.727844&z=11
Remélem sikerült. Vasárnap ilyen kört mentem. illetve plusz Pula és Vigántpetend.
Mi a baja?NEM a MERIDA TÖRT EL
FOX bácsi ravaszkodott egyet, most kórházban van
Veled meg mi történt?Na pajtások asszem egy kis kényszerpihenõre kényszerültem, mostanában nem bringázok
Köszi.Jani
járható szinte slick-kel is, de azért inkább legyen valami kis bütyök azon a guminazért versenyre én felteszek egy conti speedkinget.
ha nem veszed annyira komolyan, akkor bõven megteszi az edzõgumma is.
amúgy fõként döngölt földúton halad, van benn egy kis murvás rész meg egy kis füves.
Mi történt? Eltört a merida?Na pajtások asszem egy kis kényszerpihenõre kényszerültem, mostanában nem bringázok
Na pajtások asszem egy kis kényszerpihenõre kényszerültem, mostanában nem bringázok