Matti!
Mikor készül el a teló?
Mi mehetnénk a Pokolba szurkolni!

Babival középtávon indulunk. A verseny Fenyõfõ fele indul, amit a szinttérkép is alátámaszt.Laciklon,melyik távra neveztél?A verseny melyik irányba indul?Azt sajnos elfelejtették feltüntetni.De gondolom a Cuha völgy felé.A Kõris hegyre elég brutális bicaj tolás cipelés néz így ki.
Mjani azt mondta, hogy a Cuha lesz a befutó. végülis logikus is, hogy csak a végén vizezzük össze magunkatLaciklon,melyik távra neveztél?A verseny melyik irányba indul?Azt sajnos elfelejtették feltüntetni.De gondolom a Cuha völgy felé.A Kõris hegyre elég brutális bicaj tolás cipelés néz így ki.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Akkor lehet tetszett volna a pálya.Na majd legközelebb.A Füredi verseny utoljára aszzem 2002-ben volt.Vinyére ki jön?A pálya inkább gyors volt mint technikás. Közepes technikai tudással jó tempóban teljesíthetõ.
Az a füredi XC mikor is volt? Régebben én is szakadéknak láttam azt, amin ma már simán legurulok.
A pálya inkább gyors volt mint technikás. Közepes technikai tudással jó tempóban teljesíthetõ. A meredek emelkedõkrõl csak annyit, hogy a mi gulyadombi körünkben 5 km-en van ugyanannyi szint mint ott 3,3 km-en. Úgyhogy nem lebecsülendõ...Ki az a Scott mezes srác a képeken?Milyen volt a pálya?A képek szerint nem volt technikás.Lehet el kellett volna nekem is mennem.De engem az XC-tõl a brutál meredek emelkedõk,és a már már triálos ügyességet kívánó XC pályák tartottak távol eddig.
köszönöm szépen a bíztatást a bakony-balatoni ridereknek
ismét nagyon jó érzés volt, hogy akármerre mentem, mindenhonnan szurkolást hallottam a pálya szélérõl
laciklon:
oldalbordádtól meg bocsánat, ha megijesztettem a kis ösvényen lefelé. én voltam, aki egy kb. 1 méter magas bokron keresztül elõztem