Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Jó volt a mai bejárás...:) csak úgy kerülgettek a viharfelhõk .
76,80km...1314m szint....15.20 átlag... 3 emelkedõ lett a kedvencem a Majolikagyár utáni a Kõris és a Hajag :) ja Vinyét kihagytuk...:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Az én Ritchey OCR felnim is asszimetrikus.Egyik oldala hosszabb mint zõd.:)
Jankó,miért adod el a fehér kerekeket?Ezek sem jók?

Ezek olyan jók, hogy életem legjobb kerkei! Csak méretük miatt nem kompatibilisek a cross gépemmel :D. (Merthogy arra váltottam...)

Az asszony piros-fekete Trekjébe meg nem illenek be sem a színviláguk, sem a tárcsásságuk miatt. Az a váz ugyanis nem fogad tárcsaféket.

Te hogy állsz a gyógyulással? Gázlót megpróbálod? (Bocs, ha most nagy hülyeséget kérdeztem, de nem vagyok képben ennek a sérülésnek a regenerációs idejével.)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Jé, asszimetrikus a felnim! (Gyárilag:D.) Ápolgatás közben találtam egy matricát a felni jobb (fogaskoszorú felõli) oldalán: "Drive Side"
Nem is tudtam, hogy van ilyen..

Az én Ritchey OCR felnim is asszimetrikus.Egyik oldala hosszabb mint zõd.:)
Jankó,miért adod el a fehér kerekeket?Ezek sem jók?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Jé, asszimetrikus a felnim! (Gyárilag:D.) Ápolgatás közben találtam egy matricát a felni jobb (fogaskoszorú felõli) oldalán: "Drive Side"
Nem is tudtam, hogy van ilyen...

Amúgy a 42-es Rolling Stone ma jól vizsgázott. Van némi bizonytalansága a montigumikhoz képest, de ez meglepõ módon a Betekints Hotel elõtti térkövezett szakaszon mutatkozott meg, nem pedig terepen.

Ano, Matti: Milyen volt? Mennyit és merre mentetek?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Akit még érdekel! :D

Hétvégén lehet, hogy teszt!
További infó majd késõbb!
Még intézkedek az ügyben.:)

Ui.: Kicsit lenyugodtam, plusz bevontam az
idegeneket is a "buliba"!:D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
SLX 48-as
FC-M443 44-es

Képek tuning után (Combos 42-es cross gumik a Panaracertõl az Authornak, valmint hajtómûvédõ ledob, hogy az SLX teljes szépségében pompázhasson... Milyen kár, hogy fehér a Flite-om. Ha fekete lenne, már rajt figyelne az is.) : http://picasaweb.goo...ayTFS900SportV#

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Kösz, Sporik!:)

Na két ilyen hajtómûvédõm van, és egy kolléga meg akarja venni valamelyiket. Ezért árat kéne találni rá.

Az egyik FC-M660-ra, a másik meg FC-M443-ra való. Elõbbi egy SLX, utóbbi egy szérián kívüli (Alivio v. Deore) hajtómû hatjtómûvédõje.

Akárhogy is keresem, nem találom pontosan ezeket a neten. Vannak filléres müa gagyik, meg 30 Fontos luxuskütyük is...

Mire tippelitek a fenti két modell értékét?

Ui.: Látom Matti, elszerkesztünk egymás mellett :-))))))))) A kétezeröt az a nóném vagy a simi?

Simi :) a noname kb. 500-1000 ft között van , mindegyik 48s ?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Kösz, Sporik!:)

Na két ilyen hajtómûvédõm van, és egy kolléga meg akarja venni valamelyiket. Ezért árat kéne találni rá.

Az egyik FC-M660-ra, a másik meg FC-M443-ra való. Elõbbi egy SLX, utóbbi egy szérián kívüli (Alivio v. Deore) hajtómû hatjtómûvédõje.

Akárhogy is keresem, nem találom pontosan ezeket a neten. Vannak filléres müa gagyik, meg 30 Fontos luxuskütyük is...

Mire tippelitek a fenti két modell értékét?

Ui.: Látom Matti, elszerkesztünk egymás mellett :-))))))))) A kétezeröt az a nóném vagy a simi?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Matti, meg aki még tudja:

Mi a "hivatalos" neve annak az alkatrésznek, ami mûanyagból készül, kör alakú, a gatyaszárat hivatott védeni, trekking bicók hajtómûvére szerelik, csavarral vagy pattintós megoldással rögzül.

És fõleg, mennyit érhet egy ilyen újonnan? Mondjuk Alivio-Deore szintû, nem chengfing típusú. Árulják egyáltalán külön?

(Jó, jó: gugli. De hát ha a nevét sem tudom???)

Jelentem "hajtómûvédõ"
Ja az ára kb. 2500
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Mi a "hivatalos" neve annak az alkatrésznek, ami mûanyagból készül, kör alakú, a gatyaszárat hivatott védeni, trekking bicók hajtómûvére szerelik, csavarral vagy pattintós megoldással rögzü

Erre gondoltál?

http://ridebike.hu/t...sz/hajtomuvedo/

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Mi a "hivatalos" neve annak az alkatrésznek, ami mûanyagból készül, kör alakú, a gatyaszárat hivatott védeni, trekking bicók hajtómûvére szerelik, csavarral vagy pattintós megoldással rögzül.

És fõleg, mennyit érhet egy ilyen újonnan? Mondjuk Alivio-Deore szintû, nem chengfing típusú. Árulják egyáltalán külön?

"kör alakú, mûanyag, trekking bicók hajtómûvére szerelhetõ, csavarral vagy pattintós megoldással rögzülõ, gatyaszárvédõ alkatrész" :D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

a Jó idõt már lezsíroztam :D

túl korán nem akarok kelni, de jó lenne 9 körül Herendre érni, ami azt jelenti, hogy fél9 körül lennék nálad.

Amikor indulok innen rádcsörgök és onnan számítva kb 20 perc mire nálad leszek. Így megfelel? Számod még a régi? :)

Tökéletes lesz uram, a számom a régi.
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano: holnap mikor találkozunk Veszprémben ? Remélem jó idõ lesz ill. ne essen az esõ :)

a Jó idõt már lezsíroztam :D

túl korán nem akarok kelni, de jó lenne 9 körül Herendre érni, ami azt jelenti, hogy fél9 körül lennék nálad.

Amikor indulok innen rádcsörgök és onnan számítva kb 20 perc mire nálad leszek. Így megfelel? Számod még a régi? :)
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Módosítás megoldódott. Köszönet zOrg-nak, és mindenki másnak is a tippekért.

Matti: Szerintem nekem csak valami helyi huncutkodás fog holnap beleférni. (Körözés a Gulyadombon?) Nem akarok elkésni melóból, fõleg úgy, hogy három másik ember is velem utazik...
Megpróbálok 8 körül feléledni és elindulni. De ma még beugrok hozzátok, mert belsõ nélkül lassú lennék.:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Lehet módosítani. Itt: http://forum.bikemag...read.php?t=3216

A sebesség mindent megold.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Köszi, de nem arra az email címre gondoltam, amit (utólag) betettem a hirdetés szövegébe. Az csak a kényszermegoldás:). Van egy felhasználóhoz rendelt alapértelmezett cím is, amire automatikusan jönnek a hirdetésre válaszolók levelei, ha valaki a "kapcsolat a hirdetõvel"-re kattint. Na azt szeretném én végre aktualizálni...

Ezt nem tudom.Én mindig megadok egy mail címet a hirdetésben.Megnéztem,én sem tudom sehol módosítani,elég furcsa.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Ano: holnap mikor találkozunk Veszprémben ? Remélem jó idõ lesz ill. ne essen az esõ :)

Ja megjöttek a küllõk :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Jankó,a hirdetés módosítás/törlésre katt,ott tudod módosítani a hirdetés bármely részletét.

Köszi, de nem arra az email címre gondoltam, amit (utólag) betettem a hirdetés szövegébe. Az csak a kényszermegoldás:). Van egy felhasználóhoz rendelt alapértelmezett cím is, amire automatikusan jönnek a hirdetésre válaszolók levelei, ha valaki a "kapcsolat a hirdetõvel"-re kattint. Na azt szeretném én végre aktualizálni...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Köszönet! Bicikliutat kihúztam, amúgy 2 Hozélámpa segít majd, 1 fejen, 1 kormányon, meg kispiros villog majd hátul. A dombság nem gáz, ismerem és szeretem és Zeg felé ugyanúgy kapok belõle :) , amúgy meg majd dobok érmét, hogy Sümeg felé megyek no man's landen, vagy 71-es.