Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2009. július 02. - 19:04
76,80km...1314m szint....15.20 átlag... 3 emelkedõ lett a kedvencem a Majolikagyár utáni a Kõris és a Hajag ja Vinyét kihagytuk...
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. július 02. - 15:27
Az én Ritchey OCR felnim is asszimetrikus.Egyik oldala hosszabb mint zõd.
Jankó,miért adod el a fehér kerekeket?Ezek sem jók?
Ezek olyan jók, hogy életem legjobb kerkei! Csak méretük miatt nem kompatibilisek a cross gépemmel . (Merthogy arra váltottam...)
Az asszony piros-fekete Trekjébe meg nem illenek be sem a színviláguk, sem a tárcsásságuk miatt. Az a váz ugyanis nem fogad tárcsaféket.
Te hogy állsz a gyógyulással? Gázlót megpróbálod? (Bocs, ha most nagy hülyeséget kérdeztem, de nem vagyok képben ennek a sérülésnek a regenerációs idejével.)
Írta 2009. július 02. - 15:10
Az én Ritchey OCR felnim is asszimetrikus.Egyik oldala hosszabb mint zõd.Jé, asszimetrikus a felnim! (Gyárilag:D.) Ápolgatás közben találtam egy matricát a felni jobb (fogaskoszorú felõli) oldalán: "Drive Side"
Nem is tudtam, hogy van ilyen..
Jankó,miért adod el a fehér kerekeket?Ezek sem jók?
Írta 2009. július 02. - 15:04
Nem is tudtam, hogy van ilyen...
Amúgy a 42-es Rolling Stone ma jól vizsgázott. Van némi bizonytalansága a montigumikhoz képest, de ez meglepõ módon a Betekints Hotel elõtti térkövezett szakaszon mutatkozott meg, nem pedig terepen.
Ano, Matti: Milyen volt? Mennyit és merre mentetek?
Írta 2009. július 02. - 09:53
Hétvégén lehet, hogy teszt!
További infó majd késõbb!
Még intézkedek az ügyben.
Ui.: Kicsit lenyugodtam, plusz bevontam az
idegeneket is a "buliba"!
Írta 2009. július 01. - 20:11
FC-M443 44-es
Képek tuning után (Combos 42-es cross gumik a Panaracertõl az Authornak, valmint hajtómûvédõ ledob, hogy az SLX teljes szépségében pompázhasson... Milyen kár, hogy fehér a Flite-om. Ha fekete lenne, már rajt figyelne az is.) : http://picasaweb.goo...ayTFS900SportV#
Írta 2009. július 01. - 19:58
Kösz, Sporik!
Na két ilyen hajtómûvédõm van, és egy kolléga meg akarja venni valamelyiket. Ezért árat kéne találni rá.
Az egyik FC-M660-ra, a másik meg FC-M443-ra való. Elõbbi egy SLX, utóbbi egy szérián kívüli (Alivio v. Deore) hajtómû hatjtómûvédõje.
Akárhogy is keresem, nem találom pontosan ezeket a neten. Vannak filléres müa gagyik, meg 30 Fontos luxuskütyük is...
Mire tippelitek a fenti két modell értékét?
Ui.: Látom Matti, elszerkesztünk egymás mellett :-))))))))) A kétezeröt az a nóném vagy a simi?
Simi a noname kb. 500-1000 ft között van , mindegyik 48s ?
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. július 01. - 19:53
Na két ilyen hajtómûvédõm van, és egy kolléga meg akarja venni valamelyiket. Ezért árat kéne találni rá.
Az egyik FC-M660-ra, a másik meg FC-M443-ra való. Elõbbi egy SLX, utóbbi egy szérián kívüli (Alivio v. Deore) hajtómû hatjtómûvédõje.
Akárhogy is keresem, nem találom pontosan ezeket a neten. Vannak filléres müa gagyik, meg 30 Fontos luxuskütyük is...
Mire tippelitek a fenti két modell értékét?
Ui.: Látom Matti, elszerkesztünk egymás mellett :-))))))))) A kétezeröt az a nóném vagy a simi?
Írta 2009. július 01. - 19:46
Matti, meg aki még tudja:
Mi a "hivatalos" neve annak az alkatrésznek, ami mûanyagból készül, kör alakú, a gatyaszárat hivatott védeni, trekking bicók hajtómûvére szerelik, csavarral vagy pattintós megoldással rögzül.
És fõleg, mennyit érhet egy ilyen újonnan? Mondjuk Alivio-Deore szintû, nem chengfing típusú. Árulják egyáltalán külön?
(Jó, jó: gugli. De hát ha a nevét sem tudom???)
Jelentem "hajtómûvédõ"
Ja az ára kb. 2500
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. július 01. - 18:36
Mi a "hivatalos" neve annak az alkatrésznek, ami mûanyagból készül, kör alakú, a gatyaszárat hivatott védeni, trekking bicók hajtómûvére szerelik, csavarral vagy pattintós megoldással rögzü
Erre gondoltál?
http://ridebike.hu/t...sz/hajtomuvedo/
Írta 2009. július 01. - 17:29
Mi a "hivatalos" neve annak az alkatrésznek, ami mûanyagból készül, kör alakú, a gatyaszárat hivatott védeni, trekking bicók hajtómûvére szerelik, csavarral vagy pattintós megoldással rögzül.
És fõleg, mennyit érhet egy ilyen újonnan? Mondjuk Alivio-Deore szintû, nem chengfing típusú. Árulják egyáltalán külön?
"kör alakú, mûanyag, trekking bicók hajtómûvére szerelhetõ, csavarral vagy pattintós megoldással rögzülõ, gatyaszárvédõ alkatrész"
Írta 2009. július 01. - 15:55
Írta 2009. július 01. - 13:02
a Jó idõt már lezsíroztam
túl korán nem akarok kelni, de jó lenne 9 körül Herendre érni, ami azt jelenti, hogy fél9 körül lennék nálad.
Amikor indulok innen rádcsörgök és onnan számítva kb 20 perc mire nálad leszek. Így megfelel? Számod még a régi?
Tökéletes lesz uram, a számom a régi.
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. július 01. - 11:09
Ano: holnap mikor találkozunk Veszprémben ? Remélem jó idõ lesz ill. ne essen az esõ
a Jó idõt már lezsíroztam
túl korán nem akarok kelni, de jó lenne 9 körül Herendre érni, ami azt jelenti, hogy fél9 körül lennék nálad.
Amikor indulok innen rádcsörgök és onnan számítva kb 20 perc mire nálad leszek. Így megfelel? Számod még a régi?
Írta 2009. július 01. - 10:59
Matti: Szerintem nekem csak valami helyi huncutkodás fog holnap beleférni. (Körözés a Gulyadombon?) Nem akarok elkésni melóból, fõleg úgy, hogy három másik ember is velem utazik...
Megpróbálok 8 körül feléledni és elindulni. De ma még beugrok hozzátok, mert belsõ nélkül lassú lennék.
Írta 2009. július 01. - 08:42
Írta 2009. július 01. - 08:35
Ezt nem tudom.Én mindig megadok egy mail címet a hirdetésben.Megnéztem,én sem tudom sehol módosítani,elég furcsa.Köszi, de nem arra az email címre gondoltam, amit (utólag) betettem a hirdetés szövegébe. Az csak a kényszermegoldás:). Van egy felhasználóhoz rendelt alapértelmezett cím is, amire automatikusan jönnek a hirdetésre válaszolók levelei, ha valaki a "kapcsolat a hirdetõvel"-re kattint. Na azt szeretném én végre aktualizálni...
Írta 2009. július 01. - 08:10
Ja megjöttek a küllõk
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. július 01. - 07:17
Jankó,a hirdetés módosítás/törlésre katt,ott tudod módosítani a hirdetés bármely részletét.
Köszi, de nem arra az email címre gondoltam, amit (utólag) betettem a hirdetés szövegébe. Az csak a kényszermegoldás:). Van egy felhasználóhoz rendelt alapértelmezett cím is, amire automatikusan jönnek a hirdetésre válaszolók levelei, ha valaki a "kapcsolat a hirdetõvel"-re kattint. Na azt szeretném én végre aktualizálni...