![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
76,80km...1314m szint....15.20 átlag... 3 emelkedõ lett a kedvencem a Majolikagyár utáni a Kõris és a Hajag
Az én Ritchey OCR felnim is asszimetrikus.Egyik oldala hosszabb mint zõd.
Jankó,miért adod el a fehér kerekeket?Ezek sem jók?
Az én Ritchey OCR felnim is asszimetrikus.Egyik oldala hosszabb mint zõd.Jé, asszimetrikus a felnim! (Gyárilag:D.) Ápolgatás közben találtam egy matricát a felni jobb (fogaskoszorú felõli) oldalán: "Drive Side"
Nem is tudtam, hogy van ilyen..
Kösz, Sporik!
Na két ilyen hajtómûvédõm van, és egy kolléga meg akarja venni valamelyiket. Ezért árat kéne találni rá.
Az egyik FC-M660-ra, a másik meg FC-M443-ra való. Elõbbi egy SLX, utóbbi egy szérián kívüli (Alivio v. Deore) hajtómû hatjtómûvédõje.
Akárhogy is keresem, nem találom pontosan ezeket a neten. Vannak filléres müa gagyik, meg 30 Fontos luxuskütyük is...
Mire tippelitek a fenti két modell értékét?
Ui.: Látom Matti, elszerkesztünk egymás mellett :-))))))))) A kétezeröt az a nóném vagy a simi?
Matti, meg aki még tudja:
Mi a "hivatalos" neve annak az alkatrésznek, ami mûanyagból készül, kör alakú, a gatyaszárat hivatott védeni, trekking bicók hajtómûvére szerelik, csavarral vagy pattintós megoldással rögzül.
És fõleg, mennyit érhet egy ilyen újonnan? Mondjuk Alivio-Deore szintû, nem chengfing típusú. Árulják egyáltalán külön?
(Jó, jó: gugli. De hát ha a nevét sem tudom???)
Mi a "hivatalos" neve annak az alkatrésznek, ami mûanyagból készül, kör alakú, a gatyaszárat hivatott védeni, trekking bicók hajtómûvére szerelik, csavarral vagy pattintós megoldással rögzü
Mi a "hivatalos" neve annak az alkatrésznek, ami mûanyagból készül, kör alakú, a gatyaszárat hivatott védeni, trekking bicók hajtómûvére szerelik, csavarral vagy pattintós megoldással rögzül.
És fõleg, mennyit érhet egy ilyen újonnan? Mondjuk Alivio-Deore szintû, nem chengfing típusú. Árulják egyáltalán külön?
(Jó, jó: gugli. De hát ha a nevét sem tudom???)
a Jó idõt már lezsíroztam
túl korán nem akarok kelni, de jó lenne 9 körül Herendre érni, ami azt jelenti, hogy fél9 körül lennék nálad.
Amikor indulok innen rádcsörgök és onnan számítva kb 20 perc mire nálad leszek. Így megfelel? Számod még a régi?
Ano: holnap mikor találkozunk Veszprémben ? Remélem jó idõ lesz ill. ne essen az esõ
Ezt nem tudom.Én mindig megadok egy mail címet a hirdetésben.Megnéztem,én sem tudom sehol módosítani,elég furcsa.Köszi, de nem arra az email címre gondoltam, amit (utólag) betettem a hirdetés szövegébe. Az csak a kényszermegoldás:). Van egy felhasználóhoz rendelt alapértelmezett cím is, amire automatikusan jönnek a hirdetésre válaszolók levelei, ha valaki a "kapcsolat a hirdetõvel"-re kattint. Na azt szeretném én végre aktualizálni...
Jankó,a hirdetés módosítás/törlésre katt,ott tudod módosítani a hirdetés bármely részletét.