nna, én beszoptam. férges máv nem indít már hajnali vonatot Gyõrbõl Veszprémbe, így részemrõl a Gázló idén nem lesz teljes, nem tudok lejutni Herendre, de Veszprémbe sem 11nél korábban. Vinyére mikor értek kb? ott becsatlakoznék.
szerk: visszaszívtam, a vasút csak móvárról nem indít idõben vonatot:) éljenéljen
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Indította
Beraczkai
, 2004. december 05. 21:21
Írta 2011. július 29. - 22:02
Írta 2011. július 29. - 21:28
Max betérünk Vinyén pár sörre ha eltévednénkPárommal kettesben nagyon el tudnánk tévedni.
(De csak míg a vonatra várunk...)
Induljunk 1/1 8-kor!
www.magicteam.hu
Írta 2011. július 29. - 21:03
Kb. fél 8 körül fogunk indulni, vagy csak odaérni, ez még kiderül holnap. Déenes és én.
Mi fél 7-kor indulunk Palotáról, és kb. 8 körüli indulást terveztünk Herendrõl, de ez társaság függõ. Párommal kettesben nagyon el tudnánk tévedni..
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2011. július 29. - 20:25
Kb. fél 8 körül fogunk indulni, vagy csak odaérni, ez még kiderül holnap. Déenes és én.
Írta 2011. július 29. - 19:31
Én korábban 08.-kor tervezem az indulást, de amennyit idén tekertem könnyen beértek Bakonybél környékén.
Majd jól le is hagyunk!
Írta 2011. július 29. - 19:13
Én korábban 08.-kor tervezem az indulást, de amennyit idén tekertem könnyen beértek Bakonybél környékén.
Írta 2011. július 29. - 17:42
részemrõl autó. ti mikor indultok?
Szerintem megint kb. 8:50-9:00 körül, aki vonattal megy.
Írta 2011. július 29. - 15:06
Írta 2011. július 29. - 12:19
Írta 2011. július 29. - 10:28
Holnap Gázló Újratöltve! Esõ már nem valószínû, a pálya kiváló.
Hogy s mint menjünk, ahogy a múlt héten mentünk volna?
Írta 2011. július 24. - 13:48
Attól nem kell félni, az csak víz.
Eláztunk egy kicsit, de még kellemes is volt.
Írta 2011. július 24. - 09:31
Hát ...én mennék , de félek , hogy elázunk..
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2011. július 24. - 08:51
Empty a Tagore-n továbbra sem tiltja semmi a bicajozást. Az úton lévõ, áthúzott bicikli ikon a sétány nyugati végén, a Helka felé lévõ, kb. 50 m-es szakaszra szól csak. Mondjuk ott valóban nem érdemes próbálkozni a biciklizéssel, de én egészen a Helkáig kint mentem az úton, nem csak a tiltott szakaszon.
A Tagore-n egész jól lehetett bicajozni, visszafelé csak egy kisgyereket ütöttem majdnem el.
Ami viszont valóban veszélyes szakasz volt, a 71-es út mellett, a Flamingó Hoteltõl (ahol a Tibor vagyok, de hódítani akarok c. Gregor Betti film is készült
) a Mol kútig tartó szakasz, a biciklisek, és a négykerekû vacakokkal bolyongók miatt.
A Tihanyi bicikli út korrekt, A Visszhang-domb lábánál lévõ fagyi még mindig finom, és fagyis néni lökhárítói sem lettek kissebbek.
Jól elfáradtam, kicsit erõltetett tempót mentem.
Jövõ hét elején feltekerek a Bakonyba, lehet hogy megcsinálom a Retro Gázlót, de legalábbis Vinye környékét, a Gázló sava borsát végig tekerem. Ha meg javulgat az idõjárás, letekerek majd egy-egy gyors körre a Balatonhoz, fürdök egyet valami fizetés mentes helyen, aztán go haza.
Ha valaki ráér, és csatlakozna, szóljon és megyünk!
Déenes, Matti,ma egy tekerés?
A Tagore-n egész jól lehetett bicajozni, visszafelé csak egy kisgyereket ütöttem majdnem el.
Ami viszont valóban veszélyes szakasz volt, a 71-es út mellett, a Flamingó Hoteltõl (ahol a Tibor vagyok, de hódítani akarok c. Gregor Betti film is készült
A Tihanyi bicikli út korrekt, A Visszhang-domb lábánál lévõ fagyi még mindig finom, és fagyis néni lökhárítói sem lettek kissebbek.
Jól elfáradtam, kicsit erõltetett tempót mentem.
Jövõ hét elején feltekerek a Bakonyba, lehet hogy megcsinálom a Retro Gázlót, de legalábbis Vinye környékét, a Gázló sava borsát végig tekerem. Ha meg javulgat az idõjárás, letekerek majd egy-egy gyors körre a Balatonhoz, fürdök egyet valami fizetés mentes helyen, aztán go haza.
Ha valaki ráér, és csatlakozna, szóljon és megyünk!
Déenes, Matti,ma egy tekerés?
Írta 2011. július 23. - 16:34
beleolvastam az utobbi par oldalba: ilyenkor szivesen koltoznek veszprembe... kozel a balcsi, a bakony.
cuha volgyeben mindig a porvai megallonal szoktunk elmenni, zirc iranyaba (ig) milyen a terep?
cuha volgyeben mindig a porvai megallonal szoktunk elmenni, zirc iranyaba (ig) milyen a terep?
Írta 2011. július 23. - 14:44
Írta 2011. július 23. - 13:17
Írta 2011. július 23. - 11:29
a strandnál beviszik a parkolóba.
De vigyázat, a gödrösi strandnál csak a felfestés szerint kerékpárút, a tábla szerint nem! És mivel a tábla erõsebb, mint a felfestés, ezért az nem kerékpárút. Egyébként akár kerékpárút, akár nem, le kell az ilyen helyeken lassítani, már csak a látvány miatt is.
gazloman
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."
Írta 2011. július 23. - 10:16
az is valami. De legalább nem kell a keskeny úton bicilkizni.
Sajna megint szemetel az esõ. Lyuk sehol.
Sajna megint szemetel az esõ. Lyuk sehol.
Írta 2011. július 23. - 09:54
Még nem lyukadt ki az égbolt, viszont már nem esik. Az új bicikliutat megnézném Tihanyban, a sziget keleti partján.
Szép sima, széles, csak a strandnál beviszik a parkolóba és "csak" a hajóállomásig tart.
Írta 2011. július 23. - 09:30
Még nem lyukadt ki az égbolt, viszont már nem esik. Az új bicikliutat megnézném Tihanyban, a sziget keleti partján.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére