El fog, de nem vagyunk cukorbólremélem az idõ sem romlik el addig.

El fog, de nem vagyunk cukorbólremélem az idõ sem romlik el addig.
Mondtam én, hogy jó az a lángos! (na a kiszolgáló személyzet sem volt rossz.Talán valami extra cucc volt a lángoson?
Ja és a Balaton "közepén" tele volt sporttársakkal, igaz õk a sportág más szakágát nyomták.
(monokinis vizibiciklizés)
Ne sokat variálj, mert kiszárad a Balaton! Ma voltam lenn, 27 fokos(!) elméletileg a víz, de szerintem van az több is.Szétvariálom az agyam.
Nekem du 3 körül már jó.
Országutival menjünk?
...Márkó-Bánd-Herend-Zsófiapuszta-Barnag-Bszõlõs-Bfüred?
Emlékeim szerint tilos!Márkótól nem tilos a 8-as azon részén kerékpározni?
Nekem du 3 körül már jó.könyvosztás lesz pénteken, azzal keverem,de azt hamar le lehet zavarni, aztán mehetnénk egyet, a víz már sistereg.
Márkó-Bánd-Herend-Zsófiapuszta-Barnag-Bszõlõs-Bfüred?valahogy jobb lenne mellékutakon szépen kényelmesen leérni stressz nélkül.
Ilyenkor gyakran hátra szoktam nézni, meg kicsit kacsázva megyek, és naná hogy nem az úttest szélén megyek. Mert ha gond lenne így van hova menekülni. A nem stabil bicikliseket messzebbre kerülik- féltik a fényezést tudniillik.
Nem azt mondtam, hogy Te menj a 82-esen. Én még fiatal vagyok és merész.
Dudálós bunkókkal meg ne foglalkozz, szánalmasak.
Sajnos elég 100-ból 1 autós, aki ledudál, vagy rád húzza.
Múlt szerdán mentem a 82-esen Zirc-Veszprém között. Nekem nem tûnt túl veszélyesnek az út.
A veszprémi körgyûrû nem gyilkos, nagytányéron abszolválható az emelkedõ. Ha félsz, akkor meg mehetsz a városon keresztül.
Hárskút elõtt van egy "jó" emelkedõ, tetszeni fog.Márkó felé is aszfaltozott, kellemes lejtõ visz a faluig. Márkótól nem tilos a 8-as azon részén kerékpározni?
Én a 82-esen mennék.
Hárskút-Márkó között aszfaltozott, egy nagy gurulás az út.
Veszprém elõtt eléggé nagy forgalmú az a szakasz, de 2x2 sávos, szalagkorláttal elválasztva, tehát jobb mint általában a fõutak. Ha más nincs, akkor talán ki lehet bírni.
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem!
A 82-esen szoktunk néha lemenni Balcsira Gyõrbõl, de mivel egyre durvábbak az autósok mostanában, így alternatív útvonalat keresnék. Kérdésem az
Zoli
Az évnyitó jövõ szerdán lesz, már ha a Simonyiéra gondoltál
Péntek délután munka után én is szívesen legurulnék egyet.
A vasárnapira Matti is jön.
Az évnyitó jövõ szerdán lesz, már ha a Simonyiéra gondoltálpénteken talán korai indulással lehetne egy újabb gyors bringázás a partra, hogy az évnyitóra még visszaérjünk, de ez még képlékeny
Pontosítok: vasárnap korai indulással.
A konkrét program lehetne:
terepezés lefelé
fürdés
lángos
sör
bicikliút fölfelé
...