Pontosítok: vasárnap korai indulással.
A konkrét program lehetne:
terepezés lefelé
fürdés
lángos
sör
bicikliút fölfelé
...
Ha nem jön közbe semmi, akkor lehet róla szó. Ha fiamat rá tudom venni, akkor lehet hogy õ is jönne. Péntek szombaton mentem vele egy terep aszfalt túrát, a 2 nap alatt összesen 122 km-t, és hazafelé esett meg velem az a csúfság, hogy Füreden kinevetett, mert kidõltem, õ meg még vígan jó erõben volt. Ez egyrészt jó is meg rossz is.
A jó idõre való tekintettel én mindennap lemegyek fürdeni. Vagy kocsival a családdal, vagy bringával. Ma épp a bringa volt a soros, jól esett csobbanni a tekerés után. Be kell pótolni a sok rosszidõ miatti kiesést. Holnap családi nap lesz újból, de pénteken talán korai indulással lehetne egy újabb gyors bringázás a partra, hogy az évnyitóra még visszaérjünk, de ez még képlékeny.
Ha többet akarunk fürdeni, akkor lehet aszfaltos is a túra, Káptalanfüredre, én oda járok bicajjal, a két strand között van egy szabad rész, ahol lehet fürdeni jegy nélkül. És persze van lángos meg minden ami kell egy kiszáradt és éhes bringásnak.
Én lehet jobban örülnék ennek a verziónak, mivel a Scottot megcsináltam végre, kicseréltem a középtányért, erre a Specko is ugyan ezt a tünetet produkálta, vagyis ugraszt a középtányér, és erre még nem érkezett meg a középtányér.

Sign In
Create Account

Back to top