Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

Csütörtökre terveztem egy Balaton kerülést. Semmi rohanás, de világosban végezni akarok.
Indulás 7kor Ajkáról, Tapolca-84-es út felõl érem el a partot. Onnan Keszthely felé kezdek. Legkésõbb Zánkán fordulok hazafelé. Akinek van ideje, kedve csatlakozni akár rövidebb távra, jelentkezzen!

Lassítóedzés vasárnapra? :)

A sebesség mindent megold.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
No akkor érkezési sorrendben:
Vonyarcra, ha tényleg 7kor elindulok, 8:45 körül érkezem.
Dózer, azt tehetjük, hogy elém jössz mondjuk Fûzfõre, ott találkozunk.Akalinál fordulok jobbra a parti útról. Kb. délután 2re érek oda, akkor már hûl az idõ.

Persze ez csak terv, meglátjuk hogyan sikerül.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Sziasztok!

Csütörtökre terveztem egy Balaton kerülést. Semmi rohanás, de világosban végezni akarok.
Indulás 7kor Ajkáról, Tapolca-84-es út felõl érem el a partot. Onnan Keszthely felé kezdek. Legkésõbb Zánkán fordulok hazafelé. Akinek van ideje, kedve csatlakozni akár rövidebb távra, jelentkezzen!

Ha a másik irányba mennél, lehet hogy egy részen, amig bírnám a tempót, mennék, de Keszthely felé így esélytelen nekem. Kva meleg lesz, szerintem én minden strandon megállnék. :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Henger - sztem csatlakozok egy darabon, vonyarc környékén kb mikor vagy várható?

Más: Vonyarcvashegy, Gyenesdiás felett találtam D betûs ösvényt, amit gyanítom technikásabb bringások jelölgették ki. A Kitaibel kilátótól a Berzsenyi felé vezetõ zöld fele találtam, de rémlik gyalogos kolbászolásból mintha már másfelé is láttam volna már ilyet.
A héten itt leszek, tudna nekem valaki még pár ilyet ajánlani? A jelölt utak nagyja Baromi unalmas :(.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Sziasztok!

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
utolsó pillanat, de tessék jönni, tekeregni, szórakozni!
Zöld Sportok Hétvégéje 2011
Kb a No Motor útvonala.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Empty, ugye neked köszöntem ma a bringa úton? Látod, te Vp.be, és meg Almádiba járok bicajozni, senkinek nem jó ott, ahol van.:)

Én voltam, köszöntem is. :)
Jó lenne nekem Almádi meg a balatoni bringaút is,
csak így szezonban min. agyvérzés mire ki és bejutok Almádiba
a megszokott útvonalamon! :(
Hegyre meg most nem volt kedvem mászni.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Tavaly nyáron , Déenes, Matti és én, nyomtunk egy jó kis részleges Balaton kört. Arra gondoltam, ezt meg lehetne ismételni, amig jó idõ van, mondjuk a következõ hétvégén.Kit érdekelne a dolog? Én annyiban módosítanék tavalyhoz képest, hogy a partra kocsival lenne jobb lemenni, azt a plusz 35 km-t inkább a tó körül tekerném le, mintsem le és vissza Veszprémbe.

Empty, ugye neked köszöntem ma a bringa úton? Látod, te Vp.be, és meg Almádiba járok bicajozni, senkinek nem jó ott, ahol van.:)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Szombat!
A tervezett Thury maraton hosszabb bejárása: Route: Thury maraton közép terv | Bikemap.net
Tervezett indulás 10-körül. Kiránduló tempó, így aki akar vasárnap még a Vértesbe is el tud menni...
Indulási hely a Vártól.

Többek kérésére az indulás 13 órára módosult!

Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Szombat.
A bejárás érinti ezt a rendezvényt is! :)
Inotai Vztroz
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Szombat!
A tervezett Thury maraton hosszabb bejárása: Route: Thury maraton közép terv | Bikemap.net
Tervezett indulás 10-körül. Kiránduló tempó, így aki akar vasárnap még a Vértesbe is el tud menni...
Indulási hely a Vártól.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Herend után többen defektet kaptak, mivel letértek a kijelöl útról.:)
Odafele nagyon szenvedtem- ami nem csoda hisz idén alig ültem kerékpáron - fõleg a Kõrisre fel, késõbb Vinyén a frissítés pihenés jót tett, majd a Magnéziumtabletta, de a leghatásosabb a csalánlevél volt. :D

képek itt: https://picasaweb.go...feat=directlink

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Na, már magamhoz tértem a Gázlózás fáradalmaiból.
Kemény volt, ilyen kondival, ami nekem most van. Kb akkorát szenvedtem, mint tavaly.
A Kõris hegyet Déenes szenvedte meg jobban, a Hajagon meg nekem spriccelt a fülemen a vér. De amúgy minden oké volt, kár lett volna kihagyni.

Képek itt

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
szerk 2.: apám bevisz, öröm bódottá:D márha érdekel valakit:)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
nna, én beszoptam. férges máv nem indít már hajnali vonatot Gyõrbõl Veszprémbe, így részemrõl a Gázló idén nem lesz teljes, nem tudok lejutni Herendre, de Veszprémbe sem 11nél korábban. Vinyére mikor értek kb? ott becsatlakoznék.

szerk: visszaszívtam, a vasút csak móvárról nem indít idõben vonatot:) éljenéljen

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Párommal kettesben nagyon el tudnánk tévedni.

Max betérünk Vinyén pár sörre ha eltévednénk :D
(De csak míg a vonatra várunk...)

Induljunk 1/1 8-kor!
www.magicteam.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Kb. fél 8 körül fogunk indulni, vagy csak odaérni, ez még kiderül holnap. Déenes és én.

Mi fél 7-kor indulunk Palotáról, és kb. 8 körüli indulást terveztünk Herendrõl, de ez társaság függõ. Párommal kettesben nagyon el tudnánk tévedni.. :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Kb. fél 8 körül fogunk indulni, vagy csak odaérni, ez még kiderül holnap. Déenes és én.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Én korábban 08.-kor tervezem az indulást, de amennyit idén tekertem könnyen beértek Bakonybél környékén.

Majd jól le is hagyunk! :D

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Én korábban 08.-kor tervezem az indulást, de amennyit idén tekertem könnyen beértek Bakonybél környékén.