Ja, minden a hülye CC-sek miatt van...VV:
miattad van ez is...mert feltekertem veled
nem mentem fel most sehogy. csak pizza, aztán haza. útba esett
Legalább erõsödtél egy kicsit.
Ja, minden a hülye CC-sek miatt van...VV:
miattad van ez is...mert feltekertem veled
nem mentem fel most sehogy. csak pizza, aztán haza. útba esett
Puhány vagyma voltam fogasnál a bicajjal...nagy sikere volt . legközelebb a serpensel megyek. szintén slick gumik :-) de ezzel ma macskaköves úton....pff, felér egy földrengéssel. na mind1
Erröl mi a vélemény:
http://apro.bikemag....hp?siteid=55749
az ára kedvezõ és jol néz ki!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A Polar-x be 26os vagy 24es felni kell?
178 centi vagyok mekkore vázat vegyek? (sose tekerek ülve!)
30-35böl max egy polar x és semmi más..
vagy használt cucc.. de esetleg ha inkább cc érdekel akkor lehet más magellanokat is nézni szvsz azoknak van a legjobb ár érték arányuk
bocsi de ez forumos szokásom! (gamestar forumon ez volt a szokás és megmaradt bennem!)új vázat szeretnék valami ami erõs és jó, keréket meg olyat ami birja a lépcsõt meg a cc-t és kissem ugribugrikat. de mégse tul drágát!
postgyûjtõ_hozzáállásbocsi de ez forumos szokásom! (gamestar forumon ez volt a szokás és megmaradt bennem!)új vázat szeretnék valami ami erõs és jó, keréket meg olyat ami birja a lépcsõt meg a cc-t és kissem ugribugrikat. de mégse tul drágát!