Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2005. október 22. - 14:21
Hellosztok
Megszeretném kérdezni, h mekkora méretû Polarx vázat vegyek a 185 cmes testmagasságomhoz dirt/street felhasználásra????
Megszeretném kérdezni, h mekkora méretû Polarx vázat vegyek a 185 cmes testmagasságomhoz dirt/street felhasználásra????
Írta 2005. október 22. - 13:49
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. október 21. - 22:20
Írta 2005. október 21. - 20:43
Ha tanultál fizikát minden gond nélkül meg lehet érteni. Rajzold be az erõvonalakat, irányokat és kész is.
Írta 2005. október 21. - 20:16
Írta 2005. október 21. - 19:54
nem a rugóstag keményedik fel, hanem a felfüggesztés nem tud elmozdulni a blokkolt kerék miatt (természetesen ezt végletesen értem).
például nem a támvillán van a hátsó kerék tengelye, hanem a láncvillán. (pl fsr) vagy a tárcsafék rögzítés el tud fordulni a hátsó kerék tengelyén (pl. floating brake) meg állítólag a vpp sem keményedik de az már olyan bonyolult mint a demo
például nem a támvillán van a hátsó kerék tengelye, hanem a láncvillán. (pl fsr) vagy a tárcsafék rögzítés el tud fordulni a hátsó kerék tengelyén (pl. floating brake) meg állítólag a vpp sem keményedik de az már olyan bonyolult mint a demo
Írta 2005. október 21. - 19:49
Hát azt én is úgy értetem hogy a rugóstag keményedik fel.......szép is lenne ha a kerék keményedne fel:).
És akor mit csinálnak az ellen, hogy a kerék nem fordul el? Mert ugye azoknál a vázaknál ahol nem keményedik fel a féktõl a rugóstag azoknál sem fordul el a kerék.......
Meg amit mondtál azt én is tudtam,(elég nyílvánvaló) még nem lettem okosabb....mondom engem részletesebben érdekelne.....(persze nem kötöszködésbõl mondom)
És akor mit csinálnak az ellen, hogy a kerék nem fordul el? Mert ugye azoknál a vázaknál ahol nem keményedik fel a féktõl a rugóstag azoknál sem fordul el a kerék.......
Meg amit mondtál azt én is tudtam,(elég nyílvánvaló) még nem lettem okosabb....mondom engem részletesebben érdekelne.....(persze nem kötöszködésbõl mondom)
Írta 2005. október 21. - 19:40
1. nem a kerék keményedik fel, hanem a felfüggesztés
2. mert a kerék nem fordul el behúzott fékkel
2. mert a kerék nem fordul el behúzott fékkel
Írta 2005. október 21. - 19:04
Hi!
Nem rég ment itt a vita a fékezésre felkeményedõ hátsókerékrõl, na én még azzal kapcsolatba kérdezném meg, hogy mért keményedik fel? Azt tudom, hogy így van, de mért? Szóval a fék mért van hatással a rugóstagra? Milyen plusz erõ hat a rugó ellen + ilyenek. Na ezt magyarázátok el így nekem.
Nem rég ment itt a vita a fékezésre felkeményedõ hátsókerékrõl, na én még azzal kapcsolatba kérdezném meg, hogy mért keményedik fel? Azt tudom, hogy így van, de mért? Szóval a fék mért van hatással a rugóstagra? Milyen plusz erõ hat a rugó ellen + ilyenek. Na ezt magyarázátok el így nekem.
Írta 2005. október 21. - 19:02
ha nincs repedve/törve, akkor megérheti.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 21. - 18:59
lefixáltam egy gyerekkel egy polarx vázat! 20ér kormánycsapival monoblokkal nyeregcsõvel és nyereg bilincsel! szerintetek megéri?
Írta 2005. október 21. - 18:17
inkább ne. (pl. még mindig integrált fejcsapis?)
de használják páran...
de használják páran...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2005. október 21. - 17:37
Írta 2005. október 21. - 14:55
ha jó lépcsõ, akkor már a 20nál nem érzed
de miért ártana neki?
egy gyökeres lejtõ árt?
max te hullassz le a géprõl
vagy odacsapkodod az alsócsövet a lépcsõ pereméhez? addig hogy behorpadjon?
mert akkor tényleg árt.
de miért ártana neki?
egy gyökeres lejtõ árt?
max te hullassz le a géprõl
vagy odacsapkodod az alsócsövet a lépcsõ pereméhez? addig hogy behorpadjon?
mert akkor tényleg árt.
Írta 2005. október 21. - 14:55
Ha lassan gurulsz, kapod a szart, menj gyorsan, vagy ugrod ki síkra:p
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. október 21. - 14:50
ha gyorsan mész, olyan mintha aszfalt lejtõn gurulnál
ha nem ütöd fel a gumit, akkor semminek sem árt, max a teló nem kedveli
lassu tempónál se árt? sztem azért ilyen gyorsan nemmmegyek..
Írta 2005. október 21. - 13:51
sõt
unokatesóm Hard Bone-jának letört a tárcsafékszem
és nem cserélték gariban
(hollandiában...)
unokatesóm Hard Bone-jának letört a tárcsafékszem
és nem cserélték gariban
(hollandiában...)
Autist Team:)
Írta 2005. október 21. - 13:40
Hajra Rocsi, te ugyis szeretsz kiserletezgetni Majd megtanulod hogy nemjo dolog...
erre próbáltam utalni:)
inkább egy már bevált típus mellett dönts... abba nem buksz bele, max ha törött.
a ktm merevvázak meg egy külön misét megérnek.. drága cserébe átlagos.
semmi kiugró tudás érte:-\
Írta 2005. október 21. - 13:38
A KTM -ek amiket eloben lattam eleg szarok voltak. Ez nemtom milyen lehet, de azoknak a forgopontja megbetegszik hamar.
A merevvazak viszont jok.
Bar lehet hogy vegre csinaltak egy jo telos vazat is.
Hajra Rocsi, te ugyis szeretsz kiserletezgetni Majd megtanulod hogy nemjo dolog...
A merevvazak viszont jok.
Bar lehet hogy vegre csinaltak egy jo telos vazat is.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. október 21. - 12:46
rocsi: ennyi pénzbõl bármit megkapsz....
hoznak neked fillérekért sztem bármit:)
hoznak neked fillérekért sztem bármit:)