Köszi a segítséget.
Megláttam és beleszerettem az új wheeler vázakba.
Esetleg nem tudja valaki,hogy van-é magyar forgalmazó és ki?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2003. január 06. - 14:22
Írta 2003. január 06. - 12:14
Boa: valami eszméletlen ronda váz, a kerékpározás megcsúfítása. Ha csak ennyi léd van akkor várj picit és vegyél új Mambát (bikemag -> ugrató bicaj) vagy egy használt akármit. Boát nem ajánlom.
Egyet értek, de az ára miatt nem is várhatsz el többet...
Írta 2003. január 05. - 21:01
a freeride nalad (is) azt jelenti hogy fel a hegyre kolbaszolas le a hegyrol (ami a csovon kifer)!!??
Írta 2003. január 05. - 20:48
Írta 2003. január 05. - 16:24
a big air levegos taggal nem himbizik de rugossal mar erzekenyebb sokkal! maszas kozben nem tom mennyire mert nincs eleg hosszu nyeregcsovem es igy eleg gaz masznom! na meg egyebkent sem vagyok egy ned overend! :-)
david azt nekem irtad? csak hogy mennyire tolti be a FREERIDE vaz szerepet??? egy ilyesmi!!!
david azt nekem irtad? csak hogy mennyire tolti be a FREERIDE vaz szerepet??? egy ilyesmi!!!
Írta 2003. január 05. - 13:28
nickjames!
Sovereign.
Hát amennyit én mentem vele (150 km) ez alatt nem igazán tudok általánosítani, bár hála a levegõs hátsótagnak mivel magadnak fújod és állítod a csillapítást, szerintem nem veszélyes. Jól eltalált váz. Jávorkútra felfelé havon szöges gumival klassz volt menni vele, jól mászik. Össztelós létére nem is nehéz.
Sovereign.
Hát amennyit én mentem vele (150 km) ez alatt nem igazán tudok általánosítani, bár hála a levegõs hátsótagnak mivel magadnak fújod és állítod a csillapítást, szerintem nem veszélyes. Jól eltalált váz. Jávorkútra felfelé havon szöges gumival klassz volt menni vele, jól mászik. Össztelós létére nem is nehéz.
Írta 2003. január 05. - 11:26
hát a telo az egy kicsit hajlik, ami nem nagy gond szerintem...
ezzel akkor lehetne felfele tekerni, ha lenne a rugostagon ilyen blokkolo kar... ;D egy cc versenyen kiprobálnám... biztos nem néznének hülyének
amugy ilyen rugostagot szeretnék venni... egy DNM st12-rc -t
ezzel akkor lehetne felfele tekerni, ha lenne a rugostagon ilyen blokkolo kar... ;D egy cc versenyen kiprobálnám... biztos nem néznének hülyének
amugy ilyen rugostagot szeretnék venni... egy DNM st12-rc -t
Írta 2003. január 05. - 11:24
Írta 2003. január 05. - 07:33
Írta 2003. január 04. - 18:20
a big air nem rosz en is azt hasznalom bar csak par honapja vagyok fulis.
a big airrel csak az a gond a regivel legalabbis, hogy a hatso papucs szelesebb ~5mm-el ezert alatetezni kell!!!!
ha nem kis ido mulva torik a vaz! de gariban cserelik amig az!
tom en ist azt kajtatok mar hetek ota nezd meg az alairasomat. bar tudok egy kona-t hogy melyiket (CrMo ugralos) ~30-ert.
a big airrel csak az a gond a regivel legalabbis, hogy a hatso papucs szelesebb ~5mm-el ezert alatetezni kell!!!!
ha nem kis ido mulva torik a vaz! de gariban cserelik amig az!
tom en ist azt kajtatok mar hetek ota nezd meg az alairasomat. bar tudok egy kona-t hogy melyiket (CrMo ugralos) ~30-ert.
Írta 2003. január 04. - 17:57
A matrix airbone ba hatulra mekkora gumi fer?
Nincs valakinek egy 16 os acelvaza orultkodni?
Nincs valakinek egy 16 os acelvaza orultkodni?
Írta 2003. január 04. - 17:52
Endroo: A Big Air '02 12 centit mozgott, a '03-asnál csak nem csökkentették a rugóútat...
Írta 2003. január 04. - 17:27
Ja! A Cseh DH gyári csapat edzõbicaja is a Sovereign. Rossz nem lehet!!! ;D ;D
Jól van nem futtatom tovább! :-X
Jól van nem futtatom tovább! :-X
Írta 2003. január 04. - 17:22
DAVID007!
Az a srác az AUTHOR boltban dolgozott, bár ha jól tudom, elment a Hajtás Pajtáshoz futárkodni, a neve nem jut eszembe.
Egyébként a Sovereign nem DH váz, a fõnöke is mondta, hogy a srác egy kicsit lökött. A váznak valóban semmi baja, a telók viszont már ronggyá vannak.
Az Author nem leányvállalata az RB-nek, csak az RB tervezi a nagy szériás vázakat, az RB Dragster FR és DH viszont teljesen RB. Nem sok vázat gyártanak, viszont amit csinálnak az világszínvonalon is profinak minõsül Sajna az ára is! A z AUTHOR ugyanúgy taivanon gyártatja a vázakat, mint az összes nagyobb márka.
Jelenleg hivatalosan 3 db Sovereign van az országban. 2 komplett gyári (sport) bicaj és az enyém (pro) utánépítve.
Az a srác az AUTHOR boltban dolgozott, bár ha jól tudom, elment a Hajtás Pajtáshoz futárkodni, a neve nem jut eszembe.
Egyébként a Sovereign nem DH váz, a fõnöke is mondta, hogy a srác egy kicsit lökött. A váznak valóban semmi baja, a telók viszont már ronggyá vannak.
Az Author nem leányvállalata az RB-nek, csak az RB tervezi a nagy szériás vázakat, az RB Dragster FR és DH viszont teljesen RB. Nem sok vázat gyártanak, viszont amit csinálnak az világszínvonalon is profinak minõsül Sajna az ára is! A z AUTHOR ugyanúgy taivanon gyártatja a vázakat, mint az összes nagyobb márka.
Jelenleg hivatalosan 3 db Sovereign van az országban. 2 komplett gyári (sport) bicaj és az enyém (pro) utánépítve.
Írta 2003. január 04. - 17:06
Sala: ebben az árkategóriában inkább használtat kellene keresned szerintem. Ráadásul az általad felsorolt kategóriák kicsit ütik egymást: ugráláshoz inkább merev váz, freeridra erõsebb, míg maratonra könnyebb. Ha viszont mindenfélére szetetnéd használni, akkor a Big Air jó választás lehet, bár az gyári állapotában nem nagyon mozog 10-nél többet. A Mongoose-t én nem ajánlanám erre a célra oda inkább a Fairline-hoz hasonlót kellene venned.
Írta 2003. január 04. - 16:23
Bár ezek feeridera nem jók igazán,de maratonokon nagyon jól tennék a dolgukat,és olcsók is;
Wheeler telós ez kb 60 rugóstag nélkül
Neuzer Thunder no meg ez is kb 60,ebben rugóstag is van
Egy osztálytársamnak Thunder van,és a MátraMarcsin jó szolgálatot tett neki -a kövek nem rázták szét a s*ggét- no meg Jánoshegyre is jár, és bár 1x megrepedt a tényleg gyenge fejcsõ,de kicserélték neki,szóval nem olyan rossz választás.
Freeride-ra;vmi Mongooseok v Konák v ilyesmi...Bár ezek nem igazán jönnének ki 100ból :
Wheeler telós ez kb 60 rugóstag nélkül
Neuzer Thunder no meg ez is kb 60,ebben rugóstag is van
Egy osztálytársamnak Thunder van,és a MátraMarcsin jó szolgálatot tett neki -a kövek nem rázták szét a s*ggét- no meg Jánoshegyre is jár, és bár 1x megrepedt a tényleg gyenge fejcsõ,de kicserélték neki,szóval nem olyan rossz választás.
Freeride-ra;vmi Mongooseok v Konák v ilyesmi...Bár ezek nem igazán jönnének ki 100ból :
Írta 2003. január 04. - 15:35
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem.
Most szeretnék telós vázat venni kb 17,17.5 méretben,de sajna nem tudom milyet.
Van rá 100 ropim.Freeride és maratonok és sok-sok ugratás ezekre használnám.Ja és Judy xlc teló kerülne bele
Az elvárásaim: nem integrált fejcsapágy
ne legyen 3.5 kiló
rugós hátsó tag
mozogjon legalább 130 mm-t
a monoblokk ne a hátsó lengõkaron legyen
Tudtok segíteni?
Eddig kettõ jöhet szóba igaz az egyik kicsit drágább de az közelebb áll a szívemhez.
A két váz: Merida Big air 2003
Mongoose Nx 8.3,8.5
Elõre is köszike a segítséget.
A segítségetekre lenne szükségem.
Most szeretnék telós vázat venni kb 17,17.5 méretben,de sajna nem tudom milyet.
Van rá 100 ropim.Freeride és maratonok és sok-sok ugratás ezekre használnám.Ja és Judy xlc teló kerülne bele
Az elvárásaim: nem integrált fejcsapágy
ne legyen 3.5 kiló
rugós hátsó tag
mozogjon legalább 130 mm-t
a monoblokk ne a hátsó lengõkaron legyen
Tudtok segíteni?
Eddig kettõ jöhet szóba igaz az egyik kicsit drágább de az közelebb áll a szívemhez.
A két váz: Merida Big air 2003
Mongoose Nx 8.3,8.5
Elõre is köszike a segítséget.
Írta 2003. január 04. - 13:43
nem tom ki az a gyerek , de Sovereignel DH-zik.... és nég semmi baja a váznak... amugy meg az Suthor a profi vázai küzé sorolja... (van olyan váza is ami 450.000 Huf ha jol emléxem, 21-t mozog és rád szabják, egyébként az Author DH versenyzöje is ezzel megy és nagyon állatul néz ki a váz...ilyen sok kis csöböl áll...) de az Author az az Rb(Racebike) leányvállalata nem??? mert minden vázukat az Rb csinálja, meg ilyenek)
LG: neked már Sovereigned van/csak tetszik/majd veszel 1-t ???
amugy azok a San Marcos Author nyergek piszok jok!
LG: neked már Sovereigned van/csak tetszik/majd veszel 1-t ???
amugy azok a San Marcos Author nyergek piszok jok!
Írta 2003. január 04. - 11:35
Írta 2003. január 04. - 01:10
a sovereign nagyon jo váz! én már mentem eggyel és nagyon jo volt... finoman mozog,könnyen lehet vele ugrabugrálni is ( ahhoz képest, hogy nem pont arra van)