rob: nem lehet pontosan megmondani, mert én még 2 egyformát nem láttam, apró különbségek vannak mindegyik között, de ha az enyémre vagy kíváncsi speciell, az kb 3.1-3.3 között lehet tag nélkül.
De festés után lemérem neked pontosan.
lenne egy kérdésem: tudom nem ide tartozik , de nem akartam uj topicot és itt ugy sok a "szakember" ;D...
látot már valaki életében Azonic Love seat-et/hot seat-et
kb milyen hosszuak ezek??? van valakinek képe olyanrol , amikor egy bikeon van egy love seat?
Egy kérdésem lenne: Milyen nehéz egy HiTech SLK? Ha lehet, a rugóstag nélküli súlya kellene.
Köszi.
(ja: a "kb 3 és fél kiló" szerû hozzászólásokkal kíméljetek...)
Airbone váz: ultra király és olcso
nagyon erös váz ( haverom Dirtezik vele, Dualozik(elég jol),DH zik is vele)
ár/arány értéke szuuper, a monoblokk szint nincs alacsonyan, geometriája nagyon jo, ugrabugrálni nagyon könnyü vele,
Hát 200 az új négyes vega, úgyhogy szerintem nagy esélyed lehet 150 körül egy tök jó 2-esre, vagy egy kissé rosszabb 3-asra, de ezt csak magánvéleményként mondom!
Gondolkozom rajta, hogy tavasszl mian új DH vázat vagyk!!!
Most egy 16"-os Vega I-em van ami nem rossz, csak picit picike... Hurán áll majd bene a boxxer!!! Igazából meg lehetne oldani nagyonn taggal, de nem akrok már rá költeni!!! Szerintem ezt eladom, ha megveszi valaki, bár lehet, hogy megtartam, ha nem adnak érte értelmes pénzt!!!
Szóval a kérdésem az lenne kb mennyibe kerülhet egy Vega II, Vega III használtan ? ? ? Csakhogy mennyit kel gyûjtenem még...