Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

hátul maxxis dy-no-mite
elöl valami min... de nem lehet elolvasni...

kösz,errõl a gumiról még nem hallottam,az elsõ talán Minion lenne?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hátul maxxis dy-no-mite
elöl valami min... de nem lehet elolvasni...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Ha jól látom, akkor ez: http://www.maxxis.co...sp?BrandID=196

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
http://www.harobikes...s/large/e83.jpg

Ezen a gépen milyen gumik vannak?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
de igaz amit ir ember!! most nekem is habzik a szam de remelem par het es elmulik fel evre!!!!

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Én is erre akartam utalni... ;)

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

A tárcsafékkonzol (szerintem) kísérteties hasonlóságot mutat a Magellán Team, Crux tárcsafékkonzolával: http://www.harobikes...omps/e83-c1.jpg

rulz). Az örök élet, csak kicsit borsos az ára :'(

SZVSZ ua.(na jó,más a szine) ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a tavalyi piros harok is ilyen papucsokal mentek!!!
az uj meg ruckus feeling a felso cso szerint!!

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Winethoo: Attól függ melyik Haro Duálra. Mert ha a tavaji (vízszintes Y alakú fesõcsõ), akkor semmiképpen! Azok törnek, mint a ropi. Ha viszont az idei, akkor megpróbálhatod. Bár ezzel meg még nincs senkinek sem tapasztalata, szóval nem tudni milyen (zsákbamacska). Így a kép alapján bíztató : http://www.harobikes...s/large/e83.jpg

A tárcsafékkonzol (szerintem) kísérteties hasonlóságot mutat a Magellán Team, Crux tárcsafékkonzolával: http://www.harobikes...omps/e83-c1.jpg

A Polar X viszont nem törik (még nem hallottam). Mindenki azt használja, és dícsérik rendesen.

Lor: rosszul írtam. A Magellan Team tényleg nem sznobság. Az egy nagyon király váz megfizethetõ áron. Örülnék én, ha olyanom lenne ;D. Szerintem annál többet akkor érdemes vázra költeni, ha titán (MORATI rulz). Az örök élet, csak kicsit borsos az ára :'(

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hi! szertem a magellan team nem sznobsag!!! az egy dog vaz!! viszont annal tobbet nem koltenek merev vazra, esetleg ha yasec! de nem tom mennyire kepes az ember hosszu tavra bringat venni!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ha vazat akarsz torni, akkor feltelenul szugseges a csere.. ;D ;D ;D

De elmeselhetned, hogy mi a fenenek koltesz, ha lenyegeben ugyanojan marad a bringa.???

En Ember -el teljesen egyetertek. Hulyeseg foloslegesen kolteni... foleg, ha nincs ertelme...
Abbol a penzbol inkabb vegyel valami olyat, amire szugseged van... Sok dolognal en is rajottem mar, hogy marhasag jobbat venni... Attol, hogy mas a felirat, meg nem fogsz jobban bringazni...

Egy korabbi dologra pedig: en mar lattam itthon 900 -as rugot, sot, volt is nekem. Ha ezt egy CC-vazba teszed, aminek ugye altalaban kicsi az attetele, akkor siman elbirja a sulyod, meg kemeny is lesz..

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
ne

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Szerintetek lecseréljem a Poler-X-em egy HARO DS-re??? ???

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Hi!

Lehet, hogy nagyon gáz a kérdés, de mibe kerülnek ezek a vázak? Mert ha 65-70 nél több, akkor sztem ne vedd meg. Vegyél inkább Magellán Pyxis Team, vagy ha nem vagy annyira sznob, akkor Crux-ot (az idei Crux picivel több, mint 1400 gr!!!). A többi már csak sznobizmus merev aluvázak terén(szerintem) kivéve, ha nagyon extra igényeid vannak. Két év garancia van rájuk, amit a gyártó garantál. Ez azért a magyar piacon nem rosz.
Persze a Kona, és a Trek váznál bejátszik a MF is, amit a Magellánról még nem mondhatunk el (annak ellenére, hogy kis hazánkban nagyon sokan ismerik, és szeretik).

nickjames

nickjames

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Copilot!

Ha tényleg csak túrázgatós, néha lejtõzõs használatra akarsz vásárolni, akkor én sem az általad megjelölt bringák közül választanék. Azok ugye jó 400.000,- forint körüli összegbe kerülnek. Akkor én inkább Kona Kikapu 2003-ast, vagy Giant NRS 960-at esetleg 2003-as NRS3-at vennék, persze az utóbbin kicserélve a rugóstagot, esetleg még néhány egyéb alkatrészt. Én a pénz reális felhasználásának a híve vagyok. azért mert van (most nincs), minek költsem olyan dologra, amit NEM tudok kihasználni. Az a plusz x gramm túra célú használatnál szerintem nem jelentõs. Majd spórólsz a pumpán, meg a vizen :-)

Copilot

Copilot

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Most mennem kell, de továbbra is várom építõ és segítõ véleményeiteket, amit elõre is köszönök! :)

Jó Éjt!

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
Dali:max plussz 200 g.Az meg igazán nem túl sok.
eEgyébként abba teljes mértékben igazad vabn, hogy itt Magyarországon nagyon hiányos a kínálat,; még olyan cuccokból is amit forgalmaznak.

Copilot

Copilot

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Köszi a támogatást, azt hiszem egyenlõre még nem tudom, hogy melyiket válasszam. A Kona a társaság miatt lenne jobb, mivel a környezetemben 4 embernek is Konája van. köztük a Kula is, a Trek meg mégis csak örök élet garanciás, ami az én koromban már jelentõs befolyásoló tényezõ :D

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
mostanában kicsit Author mániás lettem, de nézegettem ilyen merev bicajokat ( Bokor utcában) és elég erösnek tüntek, könnyüek voltak, Ritchey cuccokkal és nem volt ahhoz képest olyan drága..

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
gorgo: :D

copilot:
de egyébként ne gondolt, hogy ezek közül bármelyik is rossz váz, biztos vagyok benne, hogy kitûnõen fogod érezni magadat rajtuk és inkább azt vedd, ami a legjobban tetszik NEKED és a legjobban fogod élvezni, hogy rajta feszítesz! :) :D ;D
és teljesen igazad van, hogy ebben a korban megengedheti magának az ember, hogy így válasszon, bocsánat, ha kissé lebeszélõ stílusom volt...
::)