Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2003. január 15. - 23:38
Írta 2003. január 15. - 23:08
Ha jól tudom akkor olyan 280 ezer HUF körül van az ára,de a honlapjukon mindent megtalálsz(http://www.santacruzmtb.com/)
Írta 2003. január 15. - 22:54
sziasztok!!
nem tudjátok úgy szimpla véletlenbõl hogy mennyibe kerül a santa cruz bullit(már ha jól írom)?
és hogy hol lehet kapni?
köszi
AMC
nem tudjátok úgy szimpla véletlenbõl hogy mennyibe kerül a santa cruz bullit(már ha jól írom)?
és hogy hol lehet kapni?
köszi
AMC
Írta 2003. január 15. - 14:49
Aza kerdésem lenne h. tényleg szar -e a STORMBRINGER-DH váz? azt mondjak h. a lengökar csapagyazasa szétkottyan + olaliranyu merevsége is szar-csvarodik! ha tud erröl valaki kérem irjon elöre is köszi!
Írta 2003. január 15. - 14:10
Nekem van egy 2001-es Scott Comp Race vázam (piros fekete). Nekem az az ideál. Még szebbet nem láttam. Csak sajna el kell adnom, mert nagy nekem. :'( :'( :'( Éljen sokáig a Scott!!!!
Írta 2003. január 15. - 14:02
Írta 2003. január 15. - 14:02
rob a cro-mo vázak említésekor szépségrõl beszélt. Nem súlyról... Valamilyen szinten igaza van, bár szerintem vannak igazán szép aluvázak is. Pl 2001es Scott Team Issue.
Hajajj,az ám a gyönyörûség!
A cromo és titán vázak(éppen csak egy kicsit) éppenhogy nehezebbek az alunál meg a karbonnál!Véleményem szerint a Cro-Mo, Titán és Carbon vázak leginkább súlymániásoknak készültek és készülnek, akik ezen vázak elõnyeit megfelelõ anyagi háttér mellett ki is használják.
Az alu vázakat pedíg már szinte alapként kell kezelni,a súlya és a szilrdsága miatt is. A tartósságról nem is beszélve.
Szóval még mindíg nem értem ezt az "igazán szép" dolgot.
Ennyire drasztikusan nem szabad ilyet mondani!!!
Írta 2003. január 15. - 13:55
Rob
senki sem kívánja befolyásolni az izlésedet,csak gondoltam mindenki leírhatja ,hogy mi tetszik neki...
senki sem kívánja befolyásolni az izlésedet,csak gondoltam mindenki leírhatja ,hogy mi tetszik neki...
Írta 2003. január 15. - 13:44
Hát, ott a triál topic, ha ott sem találsz kompetenset, akkor sehol
olcsó: Mali Mamba (~ 20 ezer)
közepes: Magellan Trial (~ 40 ezer)
drága: Yasec (~ 100 ezer)
olcsó: Mali Mamba (~ 20 ezer)
közepes: Magellan Trial (~ 40 ezer)
drága: Yasec (~ 100 ezer)
Írta 2003. január 15. - 13:39
Hi all!
TRilálra milyen vázat tudnátok ajánlani. Mondjuk egy olcsót, egy közepes és egy drága árkategóriából!
Elõlre is köszi!
TRilálra milyen vázat tudnátok ajánlani. Mondjuk egy olcsót, egy közepes és egy drága árkategóriából!
Elõlre is köszi!
Írta 2003. január 15. - 13:23
Az új Focusnál nincs olyanabb váz, ami merevre hasonlít, mert a felsõcsõ kétfelé ágazik, és ott van a rugóstag belül, amúgy meg egy 4 forgáspontos váz. De egyszerûen nem szép. Van rajta forgáspont.
Mondtam, hogy nem vitatéma az ízlésem. Elmondtam, kész. Akinek nem tetszik, ne olvassa. Ennyi
Mondtam, hogy nem vitatéma az ízlésem. Elmondtam, kész. Akinek nem tetszik, ne olvassa. Ennyi
Írta 2003. január 15. - 13:12
Nem vagyok az össztelósok szószólója, de pl a Rocky Element kinézete a jól elhelyezett rtagnak hála nagyon hajaz a merevfarú gépekre.Vmint javaslom megtekintésre a Klein/Mawerick Palomino-t ahol a rugóstag a váz része és gyönyörû domborulatok is vannak rajta aluból , pl. fejcsõ.
Írta 2003. január 15. - 13:04
Na jó, elismerem, tévedtem. Van szép aluváz: Cube és Klein. (nagyon esetlega Rocky Mountain Vertex Team Edition, de csak a fehér/vörös juharleveles)
De nem a súlyról, hanem igenis a szépségrõl beszéltem. Egy össztelós eleve nem lehet szép. [Akárki akármit mond, és akárhogy sértõdik meg a váza (vagy Õ) ] Szóval merev váz az, ami szép. A szépségbe nálam a kecsesség, a kivitelezés, a varratok eltüntetése, stb, szóval minden beletartozik. És most jut eszembe, láttam egy csodaszép kék Yasec aluvázat is. De a filigrán csövek (titán, cromo) és a gyönyörû domborulatok (karbon) mindig megdobogtatkák a szívemet. Nagyon kevés esetben szeretem a csicsát (legjobb ellenpélda a RM Vertex, mert mi csicsás, ha az nem ) Inkább a lekerekített élek, a kis cuki papucsok szépek a szememben.
És olyat mondok, amilyet gondolok. Ha szerintem így van, akkor ne cáfoljon már meg más ebben! Az ízlésem nem vitatéma! Egyenlõre én vagyok itt a jani.
De nem a súlyról, hanem igenis a szépségrõl beszéltem. Egy össztelós eleve nem lehet szép. [Akárki akármit mond, és akárhogy sértõdik meg a váza (vagy Õ) ] Szóval merev váz az, ami szép. A szépségbe nálam a kecsesség, a kivitelezés, a varratok eltüntetése, stb, szóval minden beletartozik. És most jut eszembe, láttam egy csodaszép kék Yasec aluvázat is. De a filigrán csövek (titán, cromo) és a gyönyörû domborulatok (karbon) mindig megdobogtatkák a szívemet. Nagyon kevés esetben szeretem a csicsát (legjobb ellenpélda a RM Vertex, mert mi csicsás, ha az nem ) Inkább a lekerekített élek, a kis cuki papucsok szépek a szememben.
És olyat mondok, amilyet gondolok. Ha szerintem így van, akkor ne cáfoljon már meg más ebben! Az ízlésem nem vitatéma! Egyenlõre én vagyok itt a jani.
Írta 2003. január 15. - 09:33
rob a cro-mo vázak említésekor szépségrõl beszélt. Nem súlyról... Valamilyen szinten igaza van, bár szerintem vannak igazán szép aluvázak is. Pl 2001es Scott Team Issue.
Írta 2003. január 14. - 21:57
Írta 2003. január 14. - 20:54
Ez valószínû,bizonyos cégeknek az alu és cromo vázaikra adott garancia-különbségeikbõl kiindulva... természetesen a cromo javára
Írta 2003. január 14. - 20:41
Írta 2003. január 14. - 20:33
Véleményem szerint a Cro-Mo, Titán és Carbon vázak leginkább súlymániásoknak készültek és készülnek, akik ezen vázak elõnyeit megfelelõ anyagi háttér mellett ki is használják.
Az alu vázakat pedíg már szinte alapként kell kezelni,a súlya és a szilrdsága miatt is. A tartósságról nem is beszélve.
vendég__*
Írta 2003. január 14. - 20:22
kár, hogy pl. a Cannondale olyan csúnya vázakat gyárt aluból.............. :
Írta 2003. január 14. - 20:20
Hát Gabi,azt elhiszem!
Ha olyan szép ALUváz lennék,mint az Author Sovereign,akkor én is megsértõdtem volna... ;D
Ha olyan szép ALUváz lennék,mint az Author Sovereign,akkor én is megsértõdtem volna... ;D