persze, az utcaval meg nincs gond, csak az a baj, h a fogasnal meg ott figyel egy igazi... ugy meg kicsit fura be kell meselni a tulajdonosanak, h az ove a matrix, a mienk meg az igazi sc ;D
es persze, aki nem ismeri nem tunik fel...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2003. december 30. - 10:46
Írta 2003. december 30. - 10:27
Nayó,nem úgy értettem,hogy DETTO olyan,de akinemértannyirahozzá és meglátja az utcán(vagy a fogasnál 8) ;D)annak nem hiszem,hogy feltûnne. :
Írta 2003. december 29. - 21:13
én pl már élõben hasonlitgatnám (nem nekem van, csak havernak, meg még nem láttam [ROB] SC Bullit-ját élõben), de SZVSZ nemfeltétlenülfrankó. Habár azért nem olyan rossz!
Lehet, hoyg csak én vagyok gyökér az ilyenekhez: nemtudom, hogy megoldotta-e már a haver, de neki gyárilag a lengõkar oldalról kissé beleért a nyeregvázcsõbe.
by(t)e
Lehet, hoyg csak én vagyok gyökér az ilyenekhez: nemtudom, hogy megoldotta-e már a haver, de neki gyárilag a lengõkar oldalról kissé beleért a nyeregvázcsõbe.
by(t)e
Írta 2003. december 29. - 20:37
azé elobb hasonlitsd ossze egy bullittal, utana matricazz csak sztem sokkal gazabb lesz ugy, mintha siman csak matrica nelkul futna.. amugy meg a tag, amit adnak hozza, mar azert erdemes megvenni a tag+vaz szettet..!
azert icipicit filigranabb az egesz, mint az sc....
azert icipicit filigranabb az egesz, mint az sc....
Írta 2003. december 29. - 19:44
Bazz,most látom csak,hogy fullra lemásolták a Bullitot .Igaza van Kalának,matricázd át SC-re és lehet villogtatni. 8)
Írta 2003. december 29. - 14:14
Uhh. Na most, hogy látom, mennyi lenne boltban, megértem, hogy le akartok beszélni . Kevesebb, mint harmadáért szerzem, annyit megér, többet nem. Ha már 70 körül vennék vázat, akkor Merida Big Air, de ha már félreteszek, akkor már rátriplázok, és veszek egy olyat, amit tényleg szeretnék.
Írta 2003. december 29. - 13:42
hát,csak
ez a Wheeler
AKCIÓSAN+RUGÓSTAG nélkül 70...ami szerintem brutálisan sok érte...
volt apróban egy zsír PolarX fulli olcsón....
vagy keress ilyeneket;
Illmatic freeride
45 000
A (ez annyit jelentene,h zsír állapot )
18" szürke + RST22 rugóstag
ez ZPben,bár személy szerint ez pont egy kicsit ratyi váz:D
vagy csekk disz;
http://www.neuzer-bi...trix_vazak.html
feliratozd át SC-re
SZVSZ nem lehet olyan szar (mint ahogy azt páran állították:D )
ez a Wheeler
AKCIÓSAN+RUGÓSTAG nélkül 70...ami szerintem brutálisan sok érte...
volt apróban egy zsír PolarX fulli olcsón....
vagy keress ilyeneket;
Illmatic freeride
45 000
A (ez annyit jelentene,h zsír állapot )
18" szürke + RST22 rugóstag
ez ZPben,bár személy szerint ez pont egy kicsit ratyi váz:D
vagy csekk disz;
http://www.neuzer-bi...trix_vazak.html
feliratozd át SC-re
SZVSZ nem lehet olyan szar (mint ahogy azt páran állították:D )
Írta 2003. december 29. - 12:04
Nagyjából
--Tanulni jó a merev is:)
Jaja, felteszek 2 pótkereket, aztán csak nem dõlök el .
--nehéz
3 kiló körül van a váz, ezzel tisztában vagyok...
--sz*r forgáspontok
Az az 1 db iparis forgáspont csak kibírja egy ideig.
--"bekk-kántri"
LOL, még van is benne valami igazságalap . Nagyjából Urban&XC&LightDH&Trialkezdemény féle bringázást ûzök, tehát amit a hardware bír, + némi kompromisszum a geometria miatt.
A fully is apróból vadászott régebbi cucc (alig használt), és még egy érv amellett, hogy kipróbáljam: Ha nagyon nem tetszik, akkor is túl tudok rajta adni ugyanannyiért tavasszal, már vevõm is van rá . Na így már mind1, hogy megveszem, vagy nem, legalább kicsit mókázok vele óvatosan .
--Tanulni jó a merev is:)
Jaja, felteszek 2 pótkereket, aztán csak nem dõlök el .
--nehéz
3 kiló körül van a váz, ezzel tisztában vagyok...
--sz*r forgáspontok
Az az 1 db iparis forgáspont csak kibírja egy ideig.
--"bekk-kántri"
LOL, még van is benne valami igazságalap . Nagyjából Urban&XC&LightDH&Trialkezdemény féle bringázást ûzök, tehát amit a hardware bír, + némi kompromisszum a geometria miatt.
A fully is apróból vadászott régebbi cucc (alig használt), és még egy érv amellett, hogy kipróbáljam: Ha nagyon nem tetszik, akkor is túl tudok rajta adni ugyanannyiért tavasszal, már vevõm is van rá . Na így már mind1, hogy megveszem, vagy nem, legalább kicsit mókázok vele óvatosan .
Írta 2003. december 29. - 11:43
ohh, Kala a bölcs! ;D
amugy teljesen igaza van, maradj a merevnel, aztan ha van alkalmad RENDES, azaz a sajat felhasznalasi celodra szant vaz megveheto allapotban , azt tedd meg, ne ilyen temporary dolgokat...
amugy teljesen igaza van, maradj a merevnel, aztan ha van alkalmad RENDES, azaz a sajat felhasznalasi celodra szant vaz megveheto allapotban , azt tedd meg, ne ilyen temporary dolgokat...
Írta 2003. december 29. - 11:31
Szerintem kezdetnek felesleges,tanulni jó a merev is:)És,ha már össztelósat veszel,válassz minõségit,mert a gagyival meglesz a bajod;
-nehéz
-nem bírja a gyûrõdést
-sz*r forgáspontok
nayo,szóval el tudod képzelni,nem éri meg a plusz pénzt meg súlyt
a KTM meg az enduro alapján gondolom,valami "bekk-kántri" rájder vagy:D
keress valami régi vázat az apróban,soxor vannak hihetetlenül olcsó,de jó cuccok a 90-es évekbõl még,amikor tudtak az emberek strapabíró dolgokat gyártani:D
én személy szerint egy Magellan Denebnek örülnék nagyon:D
szóval érted...járj nyitott szemmel:D
-nehéz
-nem bírja a gyûrõdést
-sz*r forgáspontok
nayo,szóval el tudod képzelni,nem éri meg a plusz pénzt meg súlyt
a KTM meg az enduro alapján gondolom,valami "bekk-kántri" rájder vagy:D
keress valami régi vázat az apróban,soxor vannak hihetetlenül olcsó,de jó cuccok a 90-es évekbõl még,amikor tudtak az emberek strapabíró dolgokat gyártani:D
én személy szerint egy Magellan Denebnek örülnék nagyon:D
szóval érted...járj nyitott szemmel:D
Írta 2003. december 29. - 11:29
;)háááát, ez is egy felfogas. de akkor mar ha megteheted, szerintem ne tedd ezt a wheelerrel. varjd meg a stinky-t es gyilkold azt rogton. na mugy az 5000CZX-re gondoltal? (bal felso sarok, bocs h fejjel lefele van) azert annyira nem nagy gáz az a vaz, hogy szethajlitgasd akkor szegeny stinky sem lesz vmi hosszueletu alattad, hidd el
ismerek egy sracot, uti rendesen, de meg mindig nem volt hajlando tonkremenni a vaz...
szal az egesz attol fugg, mennyiert tudod megszerezni... ennyiert ne.
ismerek egy sracot, uti rendesen, de meg mindig nem volt hajlando tonkremenni a vaz...
szal az egesz attol fugg, mennyiert tudod megszerezni... ennyiert ne.
Írta 2003. december 29. - 11:18
NoVa;
olcsó?
használható?
JAJ...Na nee:D
khmmm....
;D Ok, ok, nem azt várom el, hogy igazán jó legyen, csak arra kell, hogy eldöntsem, hogy kell - e nekem hátra rugóút, és ha igen, akkor mire is használnám. Pár hónap alatt totálkárosra hajtom, annyit megér, aztán vagy visszatérek a merev KTM-re, vagy elkezdek gyûjteni egy jobb enduro vázra, esetleg valami stinky féleségre.
Írta 2003. december 29. - 11:14
XTvel akarja szerelni
ne izgulj,pont passzol a Dracohoz az Alivio!
NoVa;
olcsó?
használható?
khmmm....
ne izgulj,pont passzol a Dracohoz az Alivio!
NoVa;
olcsó?
használható?
khmmm....
Írta 2003. december 29. - 11:08
Mészike, tényleg vettél egy Draco vázat, és XT-vel fogod szerelni? Nohát ;D Azért ez egy érdekes párosítás
Írta 2003. december 29. - 02:13
Ismeri valaki a Wheeler akárhányezer egyforgáspontos vázakat? Annyit tudok, hogy nem árt némileg megerõsíteni a forgáspont és a tárcsakonzol körül a lengõkart, és akkor egy olcsó, de használható vázat kapok belõle. Konkrét tapasztalat?
Írta 2003. december 29. - 01:56
figy lori..? nem is tom melyik a jobb
...a " kozepresz"....
...vagy a karacsonyi kep....
Írta 2003. december 29. - 01:39
ma bocs.. de mivel bantottalak meg..? azert mert nem tudom a szad ele tenni amit kersz meg nem utallak ...jo srac vagy te innen csak erzekeny de nem baj az..
Írta 2003. december 29. - 00:11
Nyugi flame , néha a fiúk kicsit havibajosak, morcik vagy nõhiányosak ;D és akkor ilyenek, de majd csak akad valaki, aki normálisan is tud válaszolni :
Sajnos én se tudok segíteni, de azon vagyok
Sajnos én se tudok segíteni, de azon vagyok
Írta 2003. december 28. - 21:22
beszéjjé szépen lécci, én se utállak téged
tessék már kicsit kultúrálódni és kedvesen hozzáállni a másik problémájához, ha meg nem tudod a választ, akkor mindek írsz?
tessék már kicsit kultúrálódni és kedvesen hozzáállni a másik problémájához, ha meg nem tudod a választ, akkor mindek írsz?