Én Cube bringát akarok, nem tudjátok mennyi a XC csúcs váznak az ára? mert sehol nem találtam csak full gép árát
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2004. január 03. - 15:00
Írta 2004. január 03. - 15:00
oooo he!
egyel vagy ketell.
mie akko a matrixnak mi koze a bullahoz?
egy forgaspont meg alu.
egyebkent a matrixbol nekem pont az rtag nem kene...
egyel vagy ketell.
mie akko a matrixnak mi koze a bullahoz?
egy forgaspont meg alu.
egyebkent a matrixbol nekem pont az rtag nem kene...
Írta 2004. január 03. - 14:55
most erre kene irnom vmit?
mittomen. assetom mi az utobbi.
de mar tom, hala a pinkbike-nek.
cannondale geminiszvsz nem igazan sok kozuk van egymashoz,
najo, egy forgaspont, meg aluminium.... de a vazforma is picit ams...
bullit
mittomen. assetom mi az utobbi.
de mar tom, hala a pinkbike-nek.
cannondale geminiszvsz nem igazan sok kozuk van egymashoz,
najo, egy forgaspont, meg aluminium.... de a vazforma is picit ams...
bullit
Írta 2004. január 03. - 14:49
Írta 2004. január 03. - 14:32
jajj tee.
nezd meg egyszer te is.
toltsd le a kpeet, es tedd oda egy bullit melle. a bullitrol tudjuk, h jo.
csak ez egy "kicsit" filigranabb lett. ennyi. ezert kell finomabban banni vele, es pont a rugostag az, ami jo benne....
lehet h nem gagyi, sot valoszinu, hisz az airborne is birja, de nekem akkor sem lenne lelkem bemenni pl a fogashoz vele. TUL nagy a hasonlosag....
(ha ugy lenne mint a wega-val, es ugyanaz lenne mas nevvel, akkor ok. de igy azert.... ha mar lemasoljak, akkor erted..
nezd meg egyszer te is.
toltsd le a kpeet, es tedd oda egy bullit melle. a bullitrol tudjuk, h jo.
csak ez egy "kicsit" filigranabb lett. ennyi. ezert kell finomabban banni vele, es pont a rugostag az, ami jo benne....
ennyi.szerintem a rugostagot leszamitva ey tök jó vaz ami birja is amit birnia kell...nem fikazzatok ma..
lehet h nem gagyi, sot valoszinu, hisz az airborne is birja, de nekem akkor sem lenne lelkem bemenni pl a fogashoz vele. TUL nagy a hasonlosag....
(ha ugy lenne mint a wega-val, es ugyanaz lenne mas nevvel, akkor ok. de igy azert.... ha mar lemasoljak, akkor erted..
ekkora hasonlosag azert nem feltetlenul a veletlen muve....ha megnezed ma mar nem sok ujat tudnak kitalalni es elofordul a nagy hasonlosag 2 vaz között...ez van..
Írta 2004. január 03. - 14:27
csak picit ovatosabban kell onagysagat meghajtani, mint az igazit.
ez kicsit vicces thez ;D mi az h az igazit??? azer mer hasonlo a bullitra egyböl hamisitvany vagy mi??! szerintem a rugostagot leszamitva ey tök jó vaz ami birja is amit birnia kell...nem fikazzatok ma...
ha megnezed ma mar nem sok ujat tudnak kitalalni es elofordul a nagy hasonlosag 2 vaz között...ez van..
attol fuggetlenl nem biztos h egy rakas szar...
miert is lenne gagyi?annyira birom mikor mindenki itt leugat mindent amit sztem nem is ismerm...ultel mar rajta vagy ilyenek?vagy csak ugy.hhmmm MATRIX egy rakat sz*r...Ha már gagyi, legalább ízlésesen
Írta 2003. december 31. - 00:42
ize, tom ;D
de ez pont egy olyan vaz, aminek tudom a nagykerarat(barati kor rulez), hisz enis kiszemeltem magamnak, de inkabb gyujtok meg sok sok penzt, es veszek egy nagy gepet... ;D
de ez pont egy olyan vaz, aminek tudom a nagykerarat(barati kor rulez), hisz enis kiszemeltem magamnak, de inkabb gyujtok meg sok sok penzt, es veszek egy nagy gepet... ;D
Írta 2003. december 31. - 00:31
thezolee: 1 általán nem biztos... lehet, hogy a nagykeresek ennyiért kapják :
Írta 2003. december 30. - 21:35
Írta 2003. december 30. - 15:44
A wheeler végül viszonylag kis költségvetésû, de azért nem tesco gazdaságos offroad túrabringa lesz egy ismerõsnek, elõtte 1-2 hónapig kipróbálom, mit tud. Szerintem kap némi erõsítést a lengõkar, hogy ne csak 1-2 évig bírja.
Magamnak végülis egy ilyesmi fully lesz, inkább maraton, mint brutal:
http://www.merida.co...ssion_speed.jpg
Mellé majd valami napalm, de ez még igencsak a jövõé.
Magamnak végülis egy ilyesmi fully lesz, inkább maraton, mint brutal:
http://www.merida.co...ssion_speed.jpg
Mellé majd valami napalm, de ez még igencsak a jövõé.
Írta 2003. december 30. - 15:41
Írta 2003. december 30. - 15:21
Írta 2003. december 30. - 15:19
Írta 2003. december 30. - 15:14
NoVa:A Matrix North Shore vázat a bolti ár harmadáért veszed???Vagy én nem értem jól?
Írta 2003. december 30. - 15:11
szertem ez nem design.
:-/
Most kéne róla kép, már csak a teló és a váz maradt ugyanaz. Csak a vázat nézd, a alkatrészeket csak úgy összeszedtem rá akkor, hogy guruljon. Egyszerû minimáldesign, semmi fölösleges szín.
Írta 2003. december 30. - 14:38
enis erre akartam kilyukadni, ha mar hamisitvany, akkor legyen olyan, h legalabb festesben ne kopizza az eredetit...
mindamellett szvsz megveheto dolog, csak picit ovatosabban kell onagysagat meghajtani, mint az igazit....(hatso papucs kicsit gyengusabb)
es a "kezdesre olcsot" szvsz lokottseg
ha valaki megteheti, h dragabbon tanuljon, "tanuljon" gyakoroljon, az tegye meg nyugodtan, sokkal nagyobb elvezet azzal menni, mint egy olcso "ugyis lezuzom, akko minek jobb?" bicon...
ha tehetnem, enis wegaval sc-vel, bullittal kezdtem volna, jobban is menne mar....
mindamellett szvsz megveheto dolog, csak picit ovatosabban kell onagysagat meghajtani, mint az igazit....(hatso papucs kicsit gyengusabb)
es a "kezdesre olcsot" szvsz lokottseg
ha valaki megteheti, h dragabbon tanuljon, "tanuljon" gyakoroljon, az tegye meg nyugodtan, sokkal nagyobb elvezet azzal menni, mint egy olcso "ugyis lezuzom, akko minek jobb?" bicon...
ha tehetnem, enis wegaval sc-vel, bullittal kezdtem volna, jobban is menne mar....
Írta 2003. december 30. - 14:32
Írta 2003. december 30. - 14:25
Azért megnézném, ki matricázza fel SC-nek azt a vázat. Valahogy nem égetném magam, inkább akkor minden festés, matrica leszedése, homokfúvás, majd valami téli terepszín, vagy tankszerû festés rá, esetleg egy kis vérfoltos design, majd hõkezelt lakkozás (10 - 15 pénz plusz ), és máris többen megnézik, mint a mellette álló Bullitot . Ha már gagyi, legalább ízlésesen. Vagy egy ilyesmi design, mint a bicóm (még a régi cuccokkal, XC designnal):
http://nova.ultraweb.hu/Bringa.jpg
http://nova.ultraweb.hu/Bringa.jpg
Írta 2003. december 30. - 11:54
[me=kala_kala]-nek is PX-e van éppen:)[/me]
Napalm? assemrossz:) Vagy sörösdoboz Kona.
Millió+1 választási lehetõség van.
Napalm? assemrossz:) Vagy sörösdoboz Kona.
Millió+1 választási lehetõség van.
Írta 2003. december 30. - 11:03
;Dbe kell meselni a tulajdonosanak, h az ove a matrix, a mienk meg az igazi sc ;D
Szerintem megéri azt a 99 ruppót taggal :.Valszeg nem bír annyit,mint egy SC ;D,de egy "kezdõnek" így is bõven elég.Egyébként egyetértek Kalával abban,hogy elég lenne egy Polar-X,vagy valami merevfarú.