Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Brutál

Brutál

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Tök mindegy,hogy mit ír az amcsi honlap,tuti,hogy félintegrált.Elhiheted,mert szedtem szét.Szerintem is mindent integráltnak hívnak,amelyik nem a hagyományos csészés kormánycsapi.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a gyartok mindent integraltnak hivnak!
de szerintem sem integralt hanem felintegralt

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
en is ezen csodalkoztam. na mindegy kormanycsapagy ugyis csak ket het mulva esedekes.

ez en DS1 em 2002-es es szerintem behozott volt nemetorszagbol/ausztriabol, mert akkor meg warpokat nem lehetett kapni.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Posted Image

ez lenne az?

Egyébként a fejcsõre valaki azt írta hogy félintegrált? Ne haragudj, de a gyártó lapján teljesen integrált a cucc

http://www.giant-bic...153&model=10823

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Agang az nekem is nagyon bejön!

Egyébként meg miféle váz ez a Giant Warp DS1? Én errõl még semmit sem tudok! Valami infó esetleg kép?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Vegyel A-gangot!! Belefer 55be,meg eleg ritka,es jooo!!

rider_rider

rider_rider

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Jah és asszem kimaradtak az írásjelek 8)

rider_rider

rider_rider

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
A PX vs. UMF.ben sok jót halotam a PX-rõl itt a de ugy már régen kérdezgetem (még nem kaptam konkrét válasz ::))hogy max. 55e-ig milyen merev vázt lehetne venni ami jó ??? én már gondoltama-gang-re Px-re Hardcore-a-ra végülis ahogy hallom a Polarx zsír de a Hardcore-a-ról nem hallottam sokmindent bár abba a kevésbe se volt rossz igaz ez?
ÉS végül uttsó kérédsem itt sziggyák a 04-es Px-ek papucsát ez megalapozott vagy csak valakinek nem teccik ,,oszt akkor nekem se'' szitu van :-\ ? még valami hogy lehet képet berakni magamnak?: ;D ???

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
en egesz biztos vagyok benne hogy nem fogom megzuzni annyira. ha meg igen akkor elokapom a beta tervet es elrohanok Mariuszhoz. ;D
de az mtbr.com -on nem irnak rosszakat rola.

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Nem akarom a Warpot fikázni de egyik havernak nagyon csúnyán elrepedt kb 5-6 helyen. Ahol hegesztve volt gyárilag ott repedt! És nem volt vele durvulás, és a srác sem volt 100 kiló! :-\

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
jolvan na. sose tudom melyik melyik. nem vagyok tisztaban a hulye kormanycsapagyakkal.

Asszem a Warpba 160-170mm es tag kell...Sztem 165os a giant tag ami benne van. De ha van egy jo oldalkeped a bicajrol akkor megnezheted a LinkAge-el.

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

ja, meg 2002-ben nem volt umf, ha volt is, nem befutott gépként, polarx-nek meg már akkor is megvolt a "kultusza'

Thez: Remegõ kézzel és lábbal, de mégis. 2002-ben is volt UMF csak akkor még Merida Matts Dual Fun volt a neve. ;) Ezt biztosra tudom, mert nekem is ilyen vázam volt és nem volt semmi bajom vele csak nagyon picike volt. Egyébként a piacon kb. egy idõben jelent meg az UMF (Matts Dual Fun) és a PolarX.

Brutál

Brutál

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Félintegrált az a kormánycsapi a WARPban!Nem mindegy,ne keverjétek már állandóan!Nem tudja valaki,hogy mekkora rtag megy bele a Warp DS'-be?

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás

40 körül használtba miféle telós fr vázat lehet beszerezni (költenék rá többet is ha úgy lenne dellám). A lényeg, h. több helyen állítható legyen a r.tag, és normálisan álljon a fejcsõ

hat azert egy van. En 50 ert szereztem igaz hasznaltan Giant Warp DS1 et...nem rossz vaz, igaz nem FR de valami olyasmi. Allithato rugout, olajos tag, satobbi, egy kicsit nagyobb taggal meg nagyobb rugoutat is ki lehetne hozni belole. es szerintem annyira meg nem is nehez. Hatranya az integralt kormanycsapi.

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás

vegyen nagyobbat, vagyha azse segít, akkor túl nagy a lába ;D

Az én lában a túl nagy (45). Õ nem tudom hogyan oldja meg. ;D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás

Ja, ésha beleér a térde vegyen nagyobbat ;D :-X

A térd a kormányba, az még csak hagyján. A PEDÁLON LÉVÕ LÁBFEJ ér bele az elsõ kerékbe!

vegyen nagyobbat, vagyha azse segít, akkor túl nagy a lába ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
van umf is.
jópár.
aki azt szereti, hát tessék.
vannak antimagellánosok, ök tuti azt veszik.
nem olyan rossz váz, de polarx annyiért jobb.
ennyi a történet.
ja, meg 2002-ben nem volt umf, ha volt is, nem befutott gépként, polarx-nek meg már akkor is megvolt a "kultusza'

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás

A térd a kormányba, az még csak hagyján. A PEDÁLON LÉVÕ LÁBFEJ ér bele az elsõ kerékbe!

nefty

nefty

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

szerintem felintegralt.
de persze polar x.

amig nincs penzed ne akarj olyat, hgy jo legyen meg ne is jojjon szembe az utcan!
az, hoyg 40-bol 47 polar x az egyertelmuen magyarazza, hoyg jo a cumo.

majd amikor lesz penzed akkor kereshetsz olyat ami jo meg keves is van belole.
de nem lesz olcso.

Másodszor is leirom:
Nem akarok venni csak nem értettem, hogy miért van az hogy elmegyek a jancsira s a fogason 40 brbingából 30 polar-x, s umf-et még nem láttam...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás

........Alulemezt neki azt szeva.

naja...! egggyiksem dh gép. ha jóltudom street/dirt/dual/4x

itt az umf!http://www.merida.nl...es2003/UMF.html