öööö
miutan leirod a kroskántrit
c-vel kezdodoen lehet nincs olyan messze tole a cc rovidites.
regen egyebkent igy volt hasznalva.
utan jott ez a xc dolog.
de ha te szajklokrosszos vagy akkor sem vagy kiutalva.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2004. május 22. - 12:00
Írta 2004. május 22. - 11:41
Sziasztok
Valaki homályosítson már fel, hogy ki mit ért cc-n! Az nem cyclocross véletlenül? Én abban a hitben éltem eddig, hogy cc esetében a bizonyos megkötésekkel téli/terep viszonyokra átalakított országúti kerékpárokról van szó. A topic címében nem xc-nek (crosscountry) kéne inkább szerepelni?
Bocs a szõrszálhasogatásért, de ez engem régóta zavar. Amúgy Bikemag cikkekben is sokszor találkoztam ezzel.
Valaki homályosítson már fel, hogy ki mit ért cc-n! Az nem cyclocross véletlenül? Én abban a hitben éltem eddig, hogy cc esetében a bizonyos megkötésekkel téli/terep viszonyokra átalakított országúti kerékpárokról van szó. A topic címében nem xc-nek (crosscountry) kéne inkább szerepelni?
Bocs a szõrszálhasogatásért, de ez engem régóta zavar. Amúgy Bikemag cikkekben is sokszor találkoztam ezzel.
Írta 2004. május 21. - 22:17
???
BBC Sideshow vázat ismeri valki? képet láttam róla...pont ugyan olyan mit a B. Scream. De ez a bbc miben más, vagy ilyesmi?
BBC Sideshow vázat ismeri valki? képet láttam róla...pont ugyan olyan mit a B. Scream. De ez a bbc miben más, vagy ilyesmi?
Írta 2004. május 21. - 21:51
Írta 2004. május 21. - 21:15
Írta 2004. május 21. - 21:07
Írta 2004. május 21. - 19:40
de ez L-es. sztem azért olcsó. a nagyobb vázakat nehezebb eladni, bullitból is, ami M-es, az 850dolcsi, ugyanolyan állapotu L-esben 750... Meg én különbense a pinkbikeon nézelõdnék... :
Írta 2004. május 21. - 19:40
ahaaa, de azért megnézném élõbe ;D ;D ráadásúl nem is az övérõl van! : (ésmég ronda is ;D :-X)
Írta 2004. május 21. - 19:37
Szerintem linkeljük be az egész Pinkbike-ot, aztán pedig közösen csodálkozzunk rá ! 8)
Írta 2004. május 21. - 19:33
Írta 2004. május 21. - 18:07
öööö
ket ac-m van.
egy az ac air ami rs sid xc-vel jon gyarilag de en kaptam hozza egy rs pro deluxe-t is.
na ez a sajatom.
nemreg meg hozott a postas egy xtc ac 2-t
ebben is rs pro deluxe van.
de mar eladva.
mas:
hegeszteses dolog.
amikor vmin meg a gyari festes van akkor valszeg nincs hegesztve.
ugyanis nem hinnem, hoyg azt a ~1000 celsius fokot kibirna a festes.
amikor mar at van festve az mas tema mert akkor barmi lehetett a vazzal.
persze nem biztos, hoyg volt is.
csak lehet, hoyg volt.
ket ac-m van.
egy az ac air ami rs sid xc-vel jon gyarilag de en kaptam hozza egy rs pro deluxe-t is.
na ez a sajatom.
nemreg meg hozott a postas egy xtc ac 2-t
ebben is rs pro deluxe van.
de mar eladva.
mas:
hegeszteses dolog.
amikor vmin meg a gyari festes van akkor valszeg nincs hegesztve.
ugyanis nem hinnem, hoyg azt a ~1000 celsius fokot kibirna a festes.
amikor mar at van festve az mas tema mert akkor barmi lehetett a vazzal.
persze nem biztos, hoyg volt is.
csak lehet, hoyg volt.
Írta 2004. május 21. - 17:43
lóri ac-je nagyon ott van, ha jól tudom ac air, tehát nem ac1 vagy 2 vagy 3, mert azok acélrugós taggal jöttek gyárilag, ez meg levegõssel. a váz maga egyezik, csak a tag volt benne fox float. de ha jól tudom, lóri valami rock shox taggal adja el.
megéri. jó kis váz az, és ennyiért nem venni mást.
lajos: azért a nortshore le van már kopva a nyeregvázcsõ és a lengõkar találkozásánál, igaz?
kinntrõl (usa, kanada) jóval 200 alatt vázat venni hatalmas botorság. ami annyira olcsó, az le van zúzva, ez ezer százalék. (ha mégsem, akkor legalább 5-6 éves, és te teszed itthon tönkre majd egy hét alatt)
böngésszük itthon az aprót, nézzed a bikemag hirdetéseit, vagy adj fel egy keresek apróhirdetést.
megéri. jó kis váz az, és ennyiért nem venni mást.
lajos: azért a nortshore le van már kopva a nyeregvázcsõ és a lengõkar találkozásánál, igaz?
kinntrõl (usa, kanada) jóval 200 alatt vázat venni hatalmas botorság. ami annyira olcsó, az le van zúzva, ez ezer százalék. (ha mégsem, akkor legalább 5-6 éves, és te teszed itthon tönkre majd egy hét alatt)
böngésszük itthon az aprót, nézzed a bikemag hirdetéseit, vagy adj fel egy keresek apróhirdetést.
Írta 2004. május 21. - 14:26
Megegyeztünk! Majd talizunk ha más nem akkor ott! Amúgy igen 95e környékén van ha van legalábbis amikor vettem (oktober) akkor még annyi volt! :-\
Írta 2004. május 21. - 13:21
Jaa ! Lajos! A pokolban ÉN vagyok az elsõ, és ki tudja? Lehet, hogy még találkozunk ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2004. május 21. - 12:59
OK lajos!
Lekpogom reméljük nem is lesz baja... én nem szidtam csak leirtam..és punktum lajos van róla képed? 95,00 ujjonan?
Lekpogom reméljük nem is lesz baja... én nem szidtam csak leirtam..és punktum lajos van róla képed? 95,00 ujjonan?
Írta 2004. május 21. - 11:18
Egy dolog!
A Matrix North Shore az van 95,000 HUF-ért.
Lucifair: Azt ám nem mindíg kell szidni amit nem ismersz. Nem olyan rossz az a Matrix. Büszke tulaja vagyok egynek és nincs bajom vele! Semmi! És ennyi pénzért teljesen jó! SZVSZ
A Matrix North Shore az van 95,000 HUF-ért.
Lucifair: Azt ám nem mindíg kell szidni amit nem ismersz. Nem olyan rossz az a Matrix. Büszke tulaja vagyok egynek és nincs bajom vele! Semmi! És ennyi pénzért teljesen jó! SZVSZ
Írta 2004. május 20. - 22:29
Sziasztok!
olvastam a Polarx és az UMF összevetésérõl a véleményeiteket.engem az érdekelne, hogy ezekhez képest milyen a Matrix Airborne.Mert árban nekem mindenképpen az a legszimpatikusabb!s a súlya sem olyan vészes 2300gramm körül, ugye?és egy 425mm hosszú merevvillával az milyen lehet?
köszönöm a válaszokat eklõre is!
olvastam a Polarx és az UMF összevetésérõl a véleményeiteket.engem az érdekelne, hogy ezekhez képest milyen a Matrix Airborne.Mert árban nekem mindenképpen az a legszimpatikusabb!s a súlya sem olyan vészes 2300gramm körül, ugye?és egy 425mm hosszú merevvillával az milyen lehet?
köszönöm a válaszokat eklõre is!
Írta 2004. május 20. - 22:17
Írta 2004. május 20. - 22:16
loré 2001-es asszem, és xtc AC2. taggal eggyütt.! szal, ez 120e-ért nem rossz. és nem kell tökölnöd a vázzal. nem kell várni, izgulni, semmi ilyesmi.
"ki tudja lehet, hogy már tört és meg van heggesztve" ezt meg mire mondtad?
"ki tudja lehet, hogy már tört és meg van heggesztve" ezt meg mire mondtad?
Írta 2004. május 20. - 22:09
Jooo
Ac 2? Vagy sima ac? Szóval ez ok 100-ért de ki tudja lehet, hogy már tört és meg van heggesztve vagy lehet hogy nem10 lesz a javitás...Mindegy nem akarok kötekedni, nem is akartam csak elmondtam hogy én mit csinálnék.
Ac 2? Vagy sima ac? Szóval ez ok 100-ért de ki tudja lehet, hogy már tört és meg van heggesztve vagy lehet hogy nem10 lesz a javitás...Mindegy nem akarok kötekedni, nem is akartam csak elmondtam hogy én mit csinálnék.