Az FSR-ért vagy a Horst Link megoldásért?
no most megfogtál
lehet, hogy az fsrért igen, de azért mert szimplén a láncvillán van a forgópont, azért nem
ha jól vagyok informálva
Az FSR-ért vagy a Horst Link megoldásért?
Az FSR-ért vagy a Horst Link megoldásért?mellesleg mint tudjuk az fsrért nem kell jogdíjat fizetni..
jók a turnerek, csak nah. egy tehetõsebb egyénnek, aki megbízható, neves kerékpárt akar, teljesen korrekt.. ha az ár kicsit jobban számít szerintem felejtõs. de mégse járjon már mindenki mátrikszal meg konával... ez annyira nagy baj?
Elég, ha meglátogatod a Turner honlapját, ahol megtalálható minden a Horst Link, majd TNT dologról. És érdemes elolvasni az alábbi linken a tapasztalatokat Horst Link vs. TNT témában (http://forums.mtbr.c...splay.php?f=31).upsz
ezt csunyan beneztem
de a Turnerek elvileg nem horstlinkesek. [lato hogy kozbe meg de]
volt valami ize, hogy David azt mondta a Specializednek, hogy jo koszi, nem akarom fizetni a jogdijat tovabb, es felcsattintotta a forgopontot a tamvillara.
kajakra emlekszem hogy ezt olvastam
utana fogok nezni
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
a filinget hagyjuk. az marketingszar.
anyag, ar, felirat: melyiket erzed meg ha raulsz a biciklire?
Tisztelem becsulom David Turnert, most olvastam interjut vele, jo fejnek tunik meg minden, de most oszinten akkorse latom hogy mi kulonbseg van a Sixpack meg a StinkyDawgCoiler akarmi kozt. Szep meg minden, azt alairom, de ugyanaz a rugozasdizajn.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
hát végülis anyag, felirat, ár, meg a feeling nem ugyanaz....
RAUH-Welt
B E G R I F F
pl most elég jó áron van giant VT (asszem 160ért láttam a fõoldalon) az még pont jó tud lenni 120as telóval.....esetleg merida tramsmission, ha van még akciós, ezekkel még tudsz felfelé is tekerni...kona dawg, bár az nem nagyon lesz 200 alatt...ha nem nagyon durvulatra kell akkor sztem 12-15 centi között.....és nem kéne sokkal 3 -3,3 kiló fölött lennieSziasztok!
Milyen enduro vazat ajanlanatok 200 alatt?
Mit kell nezni egy enduro vazon? Mennyit mozogjon a hatulja?
hát végülis anyag, felirat, ár, meg a feeling nem ugyanaz....Turner-t nem bántjuk, mert hirig lesz. Fõleg nem egy kalap alá venni a Konával?
Szerintem ezt "az is csak kona... csak mas van rairva"küld már el légyszi David Turner-nek is! Biztos jót fog röhögni rajta.
Egyébként meg ilyen keróm lesz tavasszal.
Valeria: mi ez a nagy Turner szerelem? az is csak kona... csak mas van rairva.
Kivel is beszeltuk, hogy minbden vaz vega vagy bullit?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ha enduro akkor 14-18 centi kb. Az alja inkabb cc -sebb, a teteje inkabb freeride-os. Ha szukiteni akarod, akkor 16-17 centi
Merida CX500