cannondale jekyll:)
jamis dakar xlt. valamiért ez tökre tetszik.
A jamis nekem is nagyon tetszik. Azt lehet kapni nalunk?
cannondale jekyll:)
jamis dakar xlt. valamiért ez tökre tetszik.
Merida CX500
a start elõtt vagy a fogasnál lehet, hogy vagányabb lennék, ha egy kuriózum márkával állnék és nem konával
150 alatt tovabbra is a Wheeler Wasp 01 es a Mongoose Fairlane amit ujonan a leg esszerubb megvasarolni.
Legalabbis szerintem. De ha valakinek van jobb otlete, akkor ne fogja vissza magat
4300 a gyári adat úgyhogy reális lehet.....A pyxis témához: a team és a sima pyxis közt a fõ különbség 2005-ben a hátsó részen volt, mert a sima (ezüst-grafit) láncvilláján hiányzott a keresztmerevítés, és vékonyabb/laposabb volt a csõ a gumi mellett. A team klasszikusabb vonalvezetésû, szinte végig kerek csöves láncvillával, és kisebb, masszívabb papuccsal.
Valaki tudna pontos súlyt mondani a Kona Stab supreme 2005 vázra. Van egy a datom 5960g, de nem tudom, hogy ez floaterrel, aggyal, taggal értendõ-e? Csak ezért nem akarom szétkapni, de érdekelne csak a váz súlya?
Feeling: a start elõtt vagy a fogasnál lehet, hogy vagányabb lennék, ha egy kuriózum márkával állnék és nem konával, de a köveken lefelé 50-nel csattogva baromira csak az számít, hogy bírja-e a vas, meg persze a bicajos. És egyenlõre még mindig tudok gyorsulni a géppel, ráadásul a gép miatt, tehát nem érdekel, hogy kona vagy más van-e a vázra pingálva.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
szume mennyit szánsz vázra?
Merida CX500
kala, a dawg simán 3000 gramm fölött van taggal.....mindegyikmaradék alkatrészekbõl egy Yetit hmmm
amúgy most én is ugyanitt állok és végül a Kona maradt,tekintve,h a Speckó FSRXC-jére v a Stumpjumperére sohasenem lenne pénzem,fõként boltból.
Konánál régebbi Bear v Mokomoko érdekelt volna,de így elsõre azok bukta
maradnak kb az eddigi Dawg-ok; 4' út - 05-tõl 5',levegõs Foxok,yól bírják a strapát és relatíve CC-s geometriájuk van,"kicsit" nehezek - ~2800gr. 1 Dawg váz tag nélkül,cserébe erõsek.
az orrukba becsatt a Psylo vagy a Judy v a Z1 ,de valszeg a Psylo
esetleg King Kikapu...?
megelõzendõ minden ilyesmit.
tudom,h Kona
leszarom.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Merida CX500
ezt tényleg komolyan kérdezted szume?
Merida CX500