Iljics!
Ugyanebben a cipõben járok! Szõrén! Kérdezdd meg BombrideR-t...
250 vázra, témafelelõsök: Bullit Fox Vanilla PC-vel -> 150 mm, Devinci Banzai, Giant AC DS 2, Kona Stinky (bár ez itthon is olcsó!)
Bár én nézegettem a Specialized Big Hit vázát is, az egyforgáspontosat. 140 mm-t mozog egy 200-as szemtávolságú 58 mm-t mozgó taggal. A 120-as Supernovának pont jó lenne... Nem tudom, külön megy-e a dolog. (mármint meg lehet-e venni)
Devinci Banzai: öcsém mutatott egy letörött fejcsövût a Pinkbike-on, de engem nagyon meggyõz a Handmade in Canada ....
És akkor nézted a Cove G-Spot vázat? A jensonusa-n van egy nagyon jó kép csak a vázról. Azt hiszem 929 dolcsi.
Legyünk okosak!
Azért hajlanék a Cove-ra, mert a forgáspont a monoblokkház körül van -> no láncvillanyúlás, és a negyedik forgáspont a támvillán van (nem Horst Link-es), ami miatt nem befolyásolja a fékezés a rugózást. (bár ez a Konán is és a Giant-on is így van) Meg szép
A Devinci elég fura. Bár besztof akkor is a Bullit lenne, igazából az egyforgáspontosok jönek be nálam, kevesebb csapágy, kevesebb hely, ami besz*rik, kikottyan, stb. Igaz, jobban csavarja a rugóstagot, de egy Fox tagnak mi árt meg?
Mikor veszed meg?