rob: lotto!!!!! ;D
...de valoszinüleg elöbb csap beled a villam - amit nem kivanok! - mint hogy meglegyen az 5ös!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2003. február 20. - 16:17
Írta 2003. február 20. - 15:50
Amúgy tényleg szép a váz, és a 130 mm-eréhez nem is lesz kevés a 120 mm-ere a Supernovának.
Privátban kifejthetnéd a részleteket. Minden érdekel.
Privátban kifejthetnéd a részleteket. Minden érdekel.
Írta 2003. február 20. - 15:25
Engem sokkal jobban érdekel, hogy honnan van erre pénzed?
Adhatnál tanácsokat.
Adhatnál tanácsokat.
Írta 2003. február 20. - 13:08
Tényleg szép ez az RM, grat hozzá.
Meg szabad kérdezni, hogy honnan rendeled a cuccokat ?
Köszi elõre is.
mastiff
Meg szabad kérdezni, hogy honnan rendeled a cuccokat ?
Köszi elõre is.
mastiff
Írta 2003. február 20. - 12:27
Írta 2003. február 20. - 10:25
hat igen kal, ez egy nagyon brutal vaz! es nem csak brutal, hanem meg szep is!
amugy mar nalam is eldölt, hogy 99% hogy egy merida matts UMF lesz. mult heten mar lattam!
ollan heles! ;D
csak kivancsi vagyok, nem lesz e gazos, mert nagyon könnyü!?
amugy mar nalam is eldölt, hogy 99% hogy egy merida matts UMF lesz. mult heten mar lattam!
ollan heles! ;D
csak kivancsi vagyok, nem lesz e gazos, mert nagyon könnyü!?
Írta 2003. február 19. - 19:38
Csak talán a Mozo túl rövid bele....DJIII-ról meg nem merek álmodni,mert a végén még komolyan beleesek az 5letbe
Írta 2003. február 19. - 19:34
A Neuzer honalpján kint van a Giant ACID!A következõ,brutál bringát majd erre építem,ha lesz ilyen!Egy Mozot bele,és kész a megahiperultakõnigQL zúzda-bringa ;D
http://neuzer.netalf...k/acid_nagy.jpg
http://neuzer.netalf...k/acid_nagy.jpg
Írta 2003. február 19. - 17:50
Köszike !
A képen a gyári cuccok vannak, nálam némiképp mások lesznek a cuccok. Ugyanúgy Fox Vanilla RL tag, FSA Pig DH Pro kormánycsapágy és RaceFace Prodigy középcsapágy lesz benne, a nyeregcsõ Thomson Elite,nyeregbõl a gyári RaceFace lesz, bár már rendeltem egy Azonic freeride nyerget is /mindig elfelejtem ,hogy a Hot vagy a Love Seat/, majd eldöntöm.
Telónak egy Manitou Supernova megy bele, ez 4,5"-t mozog, a váz 5", úgyhogy összhangban lesznek. Elöl lila Hayes DH fék, hátul fekete Hayes HFX Mag. Kerekek: D321, elöl Ringlé ABBAH 20mm, hátul XT agy. Elöl Space 2.35, hátul Fat Albert 2.35 gumi. A stucni rendelés alatt van, hajtókar még nem tudom mi lesz, valószínüleg RF Prodigy DH, meg kéne kormány és elsõ váltó is...
A képen a gyári cuccok vannak, nálam némiképp mások lesznek a cuccok. Ugyanúgy Fox Vanilla RL tag, FSA Pig DH Pro kormánycsapágy és RaceFace Prodigy középcsapágy lesz benne, a nyeregcsõ Thomson Elite,nyeregbõl a gyári RaceFace lesz, bár már rendeltem egy Azonic freeride nyerget is /mindig elfelejtem ,hogy a Hot vagy a Love Seat/, majd eldöntöm.
Telónak egy Manitou Supernova megy bele, ez 4,5"-t mozog, a váz 5", úgyhogy összhangban lesznek. Elöl lila Hayes DH fék, hátul fekete Hayes HFX Mag. Kerekek: D321, elöl Ringlé ABBAH 20mm, hátul XT agy. Elöl Space 2.35, hátul Fat Albert 2.35 gumi. A stucni rendelés alatt van, hajtókar még nem tudom mi lesz, valószínüleg RF Prodigy DH, meg kéne kormány és elsõ váltó is...
Írta 2003. február 19. - 17:38
Ez naon szép, Iljics. Be is raktam a Médiatárba jól. Szerintem ebbe nem lesz kevés a 120 mm. A képen levõ cuccok csak illusztráció, vagy ilyen vázszettet veszel?
Írta 2003. február 19. - 16:42
gratula! gyönyörü peldany!
...es mennyit kostal!? meg milyen cuccokkal is lesz felszerelve?
vagy ezt mar irtad elörebb, mert akkor visszanezem!
...es mennyit kostal!? meg milyen cuccokkal is lesz felszerelve?
vagy ezt mar irtad elörebb, mert akkor visszanezem!
Írta 2003. február 19. - 15:30
A gyõztes Rocky Mountain Switch 2002 !
Mivel a kép beszúrás valamiért nem jön össze itt van róla a link:
http://www.rocky-mou...witch-large.jpg
Mivel a kép beszúrás valamiért nem jön össze itt van róla a link:
http://www.rocky-mou...witch-large.jpg
Írta 2003. február 19. - 14:13
Nekem is ilyesmi gép az álmom. És már csak a váz hiányzik.
Közben kerestem még vázakat, amik királyak, freeride-ok, és drágák:
Titus Quasi Moto (ha lehetne bármilyen vázat választani, ma ezt választanám)
Turner Afterburner
Azonic Elixir
GT Ruckus I-Drive
Nehéz a választás. Valószínûleg a 200-250 ezer HUf kategóriában leszek muszály vázat venni () ezért ezek nagy része kiesik... Talán egy Ruckus beleférne.
Amúgy a Gemini szerintem már nagy váz egy Supernovának. Ahhoz egy 150-es villa kell.
Bár az egyetem nem szeretné, hogy vázat vegyek, mert februárban nem utalnak ösztöndíjat a suttyók, hanem csak majd márciusban, talán...
Az is lehet a végén, hogy áthegesztetem a vázamat, leszintereztetem, és megtartom. És spórolok egy csomó pénzt.
Közben kerestem még vázakat, amik királyak, freeride-ok, és drágák:
Titus Quasi Moto (ha lehetne bármilyen vázat választani, ma ezt választanám)
Turner Afterburner
Azonic Elixir
GT Ruckus I-Drive
Nehéz a választás. Valószínûleg a 200-250 ezer HUf kategóriában leszek muszály vázat venni () ezért ezek nagy része kiesik... Talán egy Ruckus beleférne.
Amúgy a Gemini szerintem már nagy váz egy Supernovának. Ahhoz egy 150-es villa kell.
Bár az egyetem nem szeretné, hogy vázat vegyek, mert februárban nem utalnak ösztöndíjat a suttyók, hanem csak majd márciusban, talán...
Az is lehet a végén, hogy áthegesztetem a vázamat, leszintereztetem, és megtartom. És spórolok egy csomó pénzt.
Írta 2003. február 17. - 21:04
Ez a Craftworks nekem nagyon tetszik! Tiszta Intense+Kona feeling összegyúrva. És még olcsó is, ha tényleg 150e fele van.
Na még hozzáfûzök egy képet a hozzászóláshoz:
http://www.pinkbike....iew&image=60917
Nekem pont ilyen gép az álmom.
Na még hozzáfûzök egy képet a hozzászóláshoz:
http://www.pinkbike....iew&image=60917
Nekem pont ilyen gép az álmom.
Írta 2003. február 17. - 20:01
Iljics: feldobok egy kérdést:
Cyclecraft F1 dirt? hompage
Cube Airwing? kép róla
vonakodva, de... Cannondale Gemini? :
Az F1 Dirt-öt nem találtam meg a honlapon... :-[
A másik egész jó lenne CC versenyre a maga 2120g-val, nemde ? Szóval ez nem az én "kategóriám".
Gemini-re gondoltam, aztán letettem róla, magam sem tudom miért.
A Switch-re tud valaki valami konkrét dolgot, hogy miért NE ?
Írta 2003. február 17. - 19:46
Írta 2003. február 17. - 19:01
Írta 2003. február 17. - 18:38
rob ne legyél már ilyen komoly !
A Switch-nek köze sincs a néhai RM5-höz, csak akár lehetne az is, mert 5" mozog és RM !
A Switch-nek köze sincs a néhai RM5-höz, csak akár lehetne az is, mert 5" mozog és RM !
Írta 2003. február 17. - 17:32
A G-Spotnak a monoblokkház körül van a forgáspontja! Nincs láncvillanyúlás! A legkisebb tányéron sem pogózik annyira, mint amiknek nem ott van!
De akkor írhattad volna, hogy Kona szerû.
De egyik sem igaz, mert a Craftworks Horst Link-es, a Kona, meg az AC, meg a Cove meg nem. (a támvillán van a forgáspont, nem a láncvillán)
Az RM után levõ szám arra utal, mennyit mozog inch-ben a váz.
Az, hogy RM 5 volt-e, nem tudom, de szvsz volt, és az is Thrust Link-es volt. A Switch nem Thrust Link-es, hanem sima 4 forgáspontos. De a pontos áttételi arányát nem tudom. le kellene mérni.
A tengelyhossz nem attól függ, hány colos a váz (az csak a nyeregvázcsõ és a felsõcsõ hosszára utal), hanem attól, hány fokos a fejcsõ, és milyen hosszú a láncvilla.
Nálam már az adatok sem mindegyek, nem csak az nehezíti a választást, hogy millió féle váz van, hanem az is, hogy méretben van egy ideám, és azt kellene megvalósítani.
3860 gramm taggal nem is nehéz. A többi sem könyebb!!!
De akkor írhattad volna, hogy Kona szerû.
De egyik sem igaz, mert a Craftworks Horst Link-es, a Kona, meg az AC, meg a Cove meg nem. (a támvillán van a forgáspont, nem a láncvillán)
Az RM után levõ szám arra utal, mennyit mozog inch-ben a váz.
Az, hogy RM 5 volt-e, nem tudom, de szvsz volt, és az is Thrust Link-es volt. A Switch nem Thrust Link-es, hanem sima 4 forgáspontos. De a pontos áttételi arányát nem tudom. le kellene mérni.
A tengelyhossz nem attól függ, hány colos a váz (az csak a nyeregvázcsõ és a felsõcsõ hosszára utal), hanem attól, hány fokos a fejcsõ, és milyen hosszú a láncvilla.
Nálam már az adatok sem mindegyek, nem csak az nehezíti a választást, hogy millió féle váz van, hanem az is, hogy méretben van egy ideám, és azt kellene megvalósítani.
3860 gramm taggal nem is nehéz. A többi sem könyebb!!!